Cezar tortilja i kolumbijski sendvič ( ramstek, povrće i neki ljutkasti sos ) u Welder - baš se prijatno iznenadih, porcije obilne, i jedno i drugo jelo ukusno, jedino bih napomenula idući put da stave malo manje dresinga u tortilje
Da nije ko jeo u ovaj restoran radgost kod saveza?
Cezar tortilja i kolumbijski sendvič ( ramstek, povrće i neki ljutkasti sos ) u Welder - baš se prijatno iznenadih, porcije obilne, i jedno i drugo jelo ukusno, jedino bih napomenula idući put da stave malo manje dresinga u tortilje
Kako Pasha priprema gurmanske
https://www.instagram.com/reel/DAqMF...hydGFxbWh0Zjds
Prema tome, šta da ti kažem?
Bolje da ih je spemao na ulje iz Yarisa 1.33 ne mijenjano 60k
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi, ne pamtim da sam jeo bolju gurmansku nego u restoranu Tiffany na Topliškom putu (Budva). Sada smo sin i ja omlatili po jednu, za gurmansku ćete teško naći bolje...
Sent from my moto e20 using Tapatalk
Ova i izgleda odlično![]()
Ih domaćinski, bez mnogo filozofije, pomfrit i činija luka, sve što gladna duša ište![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Praštajte jer ne umijem slikat,a i grijeh je telefona se dofaćat kad stave takvu teletinu ispod sača pred tobom:
Konoba Šteke,teletina 10/10.Da je 5-10 %lojavija bila bi 11/10 ali za moj ukus.Mnogi ne vole tako.11€ porcija.
Specijalitet za dvoje(dva popeka,top kobasica njeguška na kriške,dva bataka,dvije vješalice,ćevapi...1.200gr) 19€...jeli žena i dvoje đece...petinu im spakovali za ponijeti.Oni zadovoljni,ja samo probao kobasicu od toga-odlična.Ostalo nisam ni pomišljao pored ove teletine.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Novi je gazda od septembra.Do tad ga je dugo držao isti vlasnik.
Sad kad sam pitao-rekoše mi to.Meni je i prije bilo ok,ali inače rijetko idem po restoranima pa ne mogu komentarosat eventualne oscilacije.
Jedino,što za teletinu treba bit u vrijeme ručka,jer često im prođe,rekoše.Ali opet velim,grijeh je roštilj jes pored takvog mesa.
19 e si platio ručak? Ja sam toliko platila jutros doručak koleginici i meni.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pica bar , realno posle ovoga za dorucak , moze se rucat u 8h uvece. Al ne vezano za kolicinu , preukusan pica sendvic
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ps. Zaboravljam pomenuti , u Podvolat smo mi drustvo zaredjali zadnjih nekoliko vikenda uvece i obicno posle alkoholisanja se zamezi malo … poboljsali su se dosta u odnosu na ljetos kad su bile vece guzve ali isto nije kvalitet konstantan , jedno vece sve 1/1 , drugo preprzeno , trece unutra zivkasto meso … krompir takodje kako kad
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
@aLaPaCha
19€ specijalitet za dvoje,teletina 11€ porcija za jedno(300-350gr)...piće normalne cijene...
Moja preporuka za Šteke.
No,moram malo otić u off:
Sjeli mi,svi dobili po meni,đeca gledaju što da jedu,neka lagana atmosfera,nije glasna muzika,uglavnom u jednom trenu žena počinje đeci tiho(to njeno tiho znači da je čuju bar 3 susjedna stola) da spočitava:"Pogledajte!Raštan vam je ođe 7€,gulaš 5,5€, paprikaš 4,5€...a vi to kući nećete da jedete!!!Dobro,dobro!!!"
Računam da smo na račun tog ženinog, glasno artikulisanog otkrovenja da neko plaća raštan,paprikaš...pobrali simpatije vlasnika i na kraju ručka dobili gratis baklave i pite od jabuka od kuće.
Last edited by joni; 06-12-24 at 19:39.
Tako je. Ja sam znao nekad redovno na teletinu i popeke. Pa onda posle nekolika puta to bude dosta loše. Onda me posle pola godine put navede i bude super. Taman pomislim vratili se na stare staze kad posle toga opet bezveze plus smo zadnji put čekali na hranu nešto sramotno dugo. I kao šlag na tortu došlo bilo neko društvo sa strane, svratimo usput da se pojede, popilo se bogami fino, dugo smo i sjedjeli i jedan stariji prijatelj počeo kao nešto da pjevuši, kad prilazi konobar kao ođe je zabranjeno pjevanje. E rekoh prijatelju nećemo se više gledati.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ljetos neđe u avgustu, kad smo svraćali dva puta je bilo zatvoreno.Danas vodim da je neka nova postava tamo(gazda/poslovođa,konobar,šanker...) r,jer znam bivšeg gazdu koji je uvjek sjedio za onu stolovaču.Njemu su sinovi bili konobari,žena u kuhinju...Sad mi rekoše ovi da je od septembra novi vlasnik.
Kakav je onaj restoran Plantaža? Nisam tamo nikad išla.
Ok je. Nista vise, nista manje![]()
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
Ništa, znači.
Ma treba samo ići na provjerena mjesta i to je to.
Nike restoran ali jeste hrana za ponijeti, Nasa kuhinjica u Bloku V, iz nekoliko puta i svaki put je bila odlicna hrana za one dane kada ces brzo da oposlis rucak
Jeste , iza malog volija se nalazi , imaju dosta jela dnevno i nisu skupi. Nemaju Instagram i slično tako da jedino lično moze da se proba
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks