Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
Kako se ne raspisa tako poslije prva 3 meča...
Pa iskreno mislio sam cijeu analizu prvenstva napisati na kraju.
Davno sam napisao i ima to ovdje na ovoj temi da Suzana nije dobro rešenje za selektora.

Ne mislim da ne može da bude trener ili selektor u perspektivi, ali za to treba dosta iskustva, inteligencije ,
lucidnosti , jer današnji rukomet je kao šah , sa stotine mogućih kombinacija i ishoda.

Dalje dobili smo prilično laganu grupu, iako se ovdje u medijima pumpalo da je to jaka grupa,
ali ko iole bolje poznaje prilike rukometne zna za situacije u srpskom rukometnom savezu, isto kao i češkom

Nije tu pobeda naša dolazila u pitanje ni u jednom momentu, uz neka opuštanja tu i tamo, jer mi na svakom meču
imamo praznog hoda ,nevažno ko je seletor.

Poenta cijela je da treba dsa budemo zadovoljni sa nekim plasmanom od 4 do 10 mjesta, i tu je neka realnost.
Za nešto više , ipak treba baš jak stručni štab , a uz svo uvažavanje ne mislim da Lazovićka i pomoćnik Marković
imaju iskustva trenutno za priću oko medalja.

I da ne mislisš da sam kritizer , gledam sve pozitivno i iznosim stav,
a sad sam napisao jedino zbog toga što smatram da smo sinoć
izgubili od za nijansu ipak gore reprezentacije od nas, koja je imala precizno postavkjen taktički plan
i iskusnog selektora i da ne zaboravim njegove pomoćnike , da se sve to sprovede.

Opet im to ništa pomoglo ne bi da smo dali zicere u prvom, jer da smo se odlijepiliu na 5-6 pala bi ima sva taktika u vodu .