3 zicera čista promašili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav kreten od ovog Jovićevića. Imamo li drugog komentatora na javnom nam servisu
3 zicera čista promašili.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ukljucih se kasno. Dje nam je tigrica crna?
Kako se raspadamo mentalno.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nerelan pad, zbilja šta je sa Antigre?
Raspadosmo se na proste činioce...
Last edited by BiTrAtE; 05-12-24 at 20:09.
jedna od onih Itaninih mečeva dje udje u blackout klasični. ziceri plus prodate lopte i prilično loša odbrana.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Usra Itana sve.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izbacio bi je odma' pa neka se breca dje je naucila. Nakon odličnog otvaranja meča ovo dopustamo i vraćamo ih u život i to na +5.
Nevjerovatno kakvih sve gresaka.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Polufinale adio.
Đina upitna za današnji meč.
Evo ja sam bio taj koji sam prvi napisao baš ovdje jednu analizu zašto Suzana nije dobro riješenje za selektorku,
barem ne u ovom trenutku njenog života, a cura ima samo 32 godine, što je premalo životnog iskustva,
a kamoli trenerskog ,... Selektorsko i vodjenje tima na ovakvim ludački teškim turnirima je tek nešto posebno.
I mislim da ćemo se dobro sjetiti kada smo osvojili medalju na evropskom.
Malo je šteta trenutno ove generacije jer imamo prilično ujednačen tim
Ali moramo biti svjesni da ova generacija nije nivo klase one prethodne ,
Osim na golu gdje smo sada jači , sve ostalo nije taj nivo,
i sasvim je realnio biti izmedju 4 -10 mjesta u Evropi,i to jeste i usjeh ,
i bitno je imati kontinuitete na velikim takmičenjima do pojave opet neke
vrhunske generacije.
Ovo pišem kao bivši dugogodišnji rukometaš .
Dakle nemamo više na krilima ni Majdu, ni Joku, ni Radmilu,...i to što sada
imamo prosto nije taj kvalitet, da se ne lažemo...
Dalje, sinoć smo imali dobijenu utakmicu , da smo ranije riješili evidentan problem koji je
baš prisutan.
A to je riješavanje zicer situacija, jer tu radi glava ,a ne hiljade sati treninga i utakmica i
sličnih situacija.
Taj problem je bio naročito prisutan u prvom poluvremenu protiv Češke, ali je zamaskiran
fenomenalnom odbranom. Kao i u nekoliko faza utakmice protiv Rumunije.
I ovaj problem ne riješava nikakv trening , već samo psiholog i rad na psihi. Ne znam da li naša
reprezentacija ima psihoiloga, ali ako ga ima debelo je zakazao.
Da smo dali dali zicere riješili bi meč do prvog poluvremena sinoć.
Sad se takodje može tražiti hiljade objažnjenja ,ali je naša odbrambena taktika pročitana,
i madjari su upravo igrali na jedinu moguću taktiku protiv teške blok odbrane u sredine ,
a to je razvlačenje, uz brze promjene i završavanje što više napada sa krila.
Niko sinoć nije pomenuo ,ali je enorman broj golova koje smo dobili sa oba krila, mislim čak pola
I to je ono gdje se Suzana nije snašla.a to je adaptacija tokom utakmice na sve novonastale okolnosti.
Pri tom od vodjstva 7;3 za nas nismo odigrali ni jednu kontru , niti polukontru do kraja.
Evidentan problem madjarske igre na razvlačenje odbrane je kulminirao u drugom poluvremenu kada je
stalno Vamoš ostajala ne beku sama protiv Godeč u tzenucima kada smoi imali šanse da stignemo ,ona nas je
sa 3 gola i 2 sedmerca držala na distanci ,a vidjelo se da umjesto visoke i krupne Godeš tu može da odgovori jedino manja i brža
igračica.
Tačno je da ima još 5-6 nekih detalja gdje smo morali bolje ,ali selektorka se prosto nije snašla,
Nema šta da je krivim, ona je ludo samouvjerena, ali prosto nije za poziciju ovu ,barm ne još uvjek sa 32 godine
Takodje pošto smo primili ogroman broj golova sa krila, mojer mišljenje je da Atingre i Batinović bolje brane ove situacije,
pa je neka od njih trebala da brani drugi dio prvog poluvremena.
Na kraju , da bi došo da kraja nekiog velikog takmičenja moraš da planiraš i ekipu i sastav i šta ako ovo , i šta ako ono.
Mi recimo nemam zamjenu za Djinu ,niti rezervnog lijevog beka,...pa se vidjelo sinoć da je to problem.
U svakom slučaju šta god dfa naprave, ne može se izbrisati njihova želja i trud, to je tako na svakom takmičenju
što je izuzetn pozitivno, i šta god da naprave , moramo prihvatiti kao realnost.
Šteta, jer sa boljim selektorom bi išli siguran sam do kraja,obzirom da je posle dužeg vremena okupljen najači mogući sastav
Last edited by Dimitris; 06-12-24 at 11:15.
Kako se ne raspisa tako poslije prva 3 meča...
Pa iskreno mislio sam cijeu analizu prvenstva napisati na kraju.
Davno sam napisao i ima to ovdje na ovoj temi da Suzana nije dobro rešenje za selektora.
Ne mislim da ne može da bude trener ili selektor u perspektivi, ali za to treba dosta iskustva, inteligencije ,
lucidnosti , jer današnji rukomet je kao šah , sa stotine mogućih kombinacija i ishoda.
Dalje dobili smo prilično laganu grupu, iako se ovdje u medijima pumpalo da je to jaka grupa,
ali ko iole bolje poznaje prilike rukometne zna za situacije u srpskom rukometnom savezu, isto kao i češkom
Nije tu pobeda naša dolazila u pitanje ni u jednom momentu, uz neka opuštanja tu i tamo, jer mi na svakom meču
imamo praznog hoda ,nevažno ko je seletor.
Poenta cijela je da treba dsa budemo zadovoljni sa nekim plasmanom od 4 do 10 mjesta, i tu je neka realnost.
Za nešto više , ipak treba baš jak stručni štab , a uz svo uvažavanje ne mislim da Lazovićka i pomoćnik Marković
imaju iskustva trenutno za priću oko medalja.
I da ne mislisš da sam kritizer , gledam sve pozitivno i iznosim stav,
a sad sam napisao jedino zbog toga što smatram da smo sinoć
izgubili od za nijansu ipak gore reprezentacije od nas, koja je imala precizno postavkjen taktički plan
i iskusnog selektora i da ne zaboravim njegove pomoćnike , da se sve to sprovede.
Opet im to ništa pomoglo ne bi da smo dali zicere u prvom, jer da smo se odlijepiliu na 5-6 pala bi ima sva taktika u vodu .
Lose. Jako lose.
Samo da se malo skupe u drugo. Dobro je kako je moglo biti. Ajmo djevojke!
Iako smo došli sa praktičnom najjačim sastavom , bez Despotovićke i sa Đinom koja nije na nivou u napadu (vidi se da je izašla iz povrede) , ovo i nije loše uopšte.
@Dimitris dobra analiza, milije bi mi bilo da Suzana ima pomoćnicu malo iskusniju(kao sto je Bojana imala Tanju) mislim da moze da bude mnogo dobar trener. Sonja je ok ima iskustva treba je ostavit radi dobar posao sa golmankama ali mislim na prvog pomoćnika
Ovaj crveni za Balsam ja ne bih dao... Ajmo đevojke, trgnite se
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kakav je penal od komentatora ovaj Jovićević... Pih sluto slutavi
Kako, šta?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Daleko smo mi još i od borbe za peto mjesto.
To nam zavisi od meča sa Švedskom.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks