- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nema mjesta javaslucima ali ima organizovanom kriminalu
Umoran sam od svega sto znam
Evo udjosmo u petu godinu promjene vlasti, zaboravih da je firma ugasena odmah pocetkom 2021.godine a svi vlasnici privedeni pravdi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bave li se svi radnici organizovanim kriminalom? pošto graješ kako si uzoran gradjanin, prijavi fino. vala, nova vlast je sada najmanji problem je bio da utule bemax i pohapse sve ako imaju dokaze za kriminal. makar smo sad sredjena i uredjena država.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kolko vidim hapse se samo ovu koje su postavili ovo na vlasti.
Mora da se izgubila dokumentacija od početka nove ere do 2020...
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Ne bi bili tu dje jesu da se nije znao red u firmi, i da nijesu vrijedno i posteno radili
Ozbiljna firma, rade i na Karibima
Umoran sam od svega sto znam
Ja bi te pitao samo vezano za Bemaks kao firmu jel svaki posao koji je dobio od drzave odradio profesionalno?Jel i sad dobija poslove od novih vlasti jer su ostali kvalitetno nesposobni sto metara ulice da asfaltiraju u roku?Ne nego su popek brigada i Bato king uzorni menadzeri i privrednici.Za kriminal izvoli, imamo najace tuzilastvo na svijet i u Beograd plus nema vise DPS-a ravnica da se hapse i to cu prvi pozdraviti kad im nadju taj kriminal.
Last edited by goldfinger; 05-12-24 at 18:10.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Bemax danas radi skroz isto kao i za vrijeme dps-a, u svaki je posao ukljucen.
Prvo, podrazumjeva se da ces da uradis posao profesionalno, pa i ako ga dobijes na namjestenom tenderu ili i bez tandera.
Drugo, sada imaju najvecu firmu i lakse im je nego drugima da ponude najbolje uslove i dobiju regularni tender. Niko to ne spori, nego samo kako je doslo do prvog miliona, odnosno prvih 100 miliona u ovom slucaju.
I niko se ne pita a sta je sa manjim gradjevinskim firmama koje se nisu razvile u vece upravo jer su im ovi otimali posao.
A kriminal ako nisi pratio su im vec nasli.
Last edited by nikolaf7; 05-12-24 at 18:17.
Pa kada se podrazumijeva da će posao da odrade profesionalno zašto onda drugi to ne urade?
I drugi dobiju posao, znači imaju najbolju ponudu (čitaj najjeftiniju jer je to najčešće prva klasifikacija).
I onda dobiješ onamo kod pravnog u 4. Jula krivudave ulice, ili na stari Aerodrom Bulevar Zmaj Jovina su radili 4 godine.
DOBIJAJU i drugi ali ne odrade posao kako treba.
Mene bi bilo sramota da se i kao asfaltira put ispod podvožnjaka kod 13. Jula, a sve ove ulice je radila jedna firma koja nije Bemax.
Nego kada bolje pomislim možda im je to kompžnijski pečat
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by Bugi; 05-12-24 at 18:24.
Sekularna država.
Što bi reka Miško Kesedžija, emancipatorski potencijal crkve.
Tko leti, vrijedi...
Dajko izneveren, a nudio se.
https://x.com/Dajkovic/status/1864281242272711045
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Upućene prijetnje direktorici Nacionalnih parkova Marineli Đuretić i njenoj porodici
https://www.cdm.me/hronika/upucene-p...enoj-porodici/
Ovo je napad ne samo na mene kao ličnost, već i na principe za koje se u JPNPCG zalažemo – očuvanje prirode, zakonitost i zaštitu zajedničkih resursa. Preduzeće je nadležnim institucijama uputilo dokumentaciju o utvrđenim nepravilnostima i nezakonitim radnjama koje su određena lica vršila u cilju stvaranja lične finansijske dobiti, a na štetu nacionalnih parkova. Pozivam javnost, nadležne institucije i medije da pruže podršku naporima usmjerenim ka očuvanju prirodnih resursa i borbi protiv nezakonitih radnji. Zajednička odgovornost svih nas je da zaštitimo integritet institucija i ljudi koji se zalažu za javno dobro. Nastaviću da radim u skladu sa zakonom, bez obzira na pritiske. Smatram da samo zajedno možemo sačuvati prirodnu baštinu za buduće generacije“, izjavila je Đuretić.
NPCG poziva i apeluje na sve građane da prijave nezakonite radnje ili prijetnje koje mogu ugroziti nacionalne parkove i na taj način pomognu preduzeću da stane na kraj višegodišnjim zlupotrebama resursa nacionalnih parkova
Cudi me onom Rajkovicu da ne kucaju na vrata... a pitanje je sad da li ce Drzava da stane iza ovih pojedinaca?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa nije skec krivolov nelegalna sjeca sume... ima tu svasta ima i sirotinje koju je najlakse osuditi koji zive u barake bukvalno ali ima i ozbiljnih ekipa sto su milione napravilo....
Mnogo ozbiljnih ka narkokarteli su opasni.I to ne govorim sad nešto ka iz medija no ljudi kojima su život urnisali kad su se opirali.Ovaj jedan iz Berana što je više puta im se usprotivio i nije politički nabrijan no mu je stalo do toga što čine imao je jezivu priču kako su organizovani.Šumska mafija.I još veli pozovu nekog inženjera šumarstva da se sve to kroz papire zakonski radi.
Tacno tako Bluemon veoma opasni ljudi , imaju 25000 eura za sudstvo i znaju sistem ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks