zanimljivo kako studenti iz CG ćute i ne smiju da daju podršku kolegama iz Srbije koji su ustali protiv snsa. boje se mandića i evrope sadto su te buduće karakterne generacije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kesić je samo narator ono ka' glumac dobije tekst i dobro ga izvede a glavni mozgovi operacije su njuzovci koji imaju svoje podkaste što traju malo,malo više duže u nekoj potpuno opuštenoj i spontanoj atmosferi đe se uživo nadopunjuju iako naravno imaju matricu prije emisije.
Od kad su oni krenuli sa podkastima više mi je Kesić postao i boring.
zanimljivo kako studenti iz CG ćute i ne smiju da daju podršku kolegama iz Srbije koji su ustali protiv snsa. boje se mandića i evrope sadto su te buduće karakterne generacije.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne znam gdje si vidio da strani državljanin se kocka protestvujući u drugoj državi.Sasvim mi je logično da strani državljanin ne učestvuje u protestima nema tu nikakvih teorija zavjere.
ko je priča o odlasku u BG? podrška samo neka da se iskaže, to je dovoljno. ako studenti u Srbiji već imaju hrabrosti da izadju na ulice protiv tog sjevernokorejskog režima na Balkanu, onda i ovi odavde bi mogli da im kažu makar riječ il dvije. mada dobar dio studenata je vazda u džepu partija bio odje.
Saće Slaven, Bogi i Dejan Đurović da se glasnu, dugogodišnji borci protiv diktature i represije i studenti na fakultetu "Nikad nije kasno".
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jesu studenti u Srbiji davali podršku studentima u Crnoj Gori,ili mi je to ozbiljno promaklo?To su dvije države isto smatram da Marovićka nije imala šta da traži na protestima u Srbiji.
Last edited by Bluemoon; 04-12-24 at 19:09.
Nego,kako se Šapić zaletio imao je razne vizije a sad veli da se povlači iz politike.Ko zna kakve je zločine vidio u najavi pa ka ono ovo je previše i za mene.
Kao što je već rečeno, niko nije pitao zašto nisu otišli u Srbiju da protestuju zajedno sa njima, nego zašto nisu pružili javnu podršku. Dok se litijalo po Crnoj Gori, skori cijela Srbija je javno podržavala litije. I vlast i opozicija.
Pa eto to je neispravno u svakom smislu i da su dali iz istog Beograda davajući javnu podršku.![]()
Ma studentski savezi u Srbiji kad bi zna kako funkcionišu presmija bi se.Oni što ulete u proteste nemaju veze sa studentskim savezima,a i od njih jedan dio nema veze ni sa protestima samo ono viđ akcija na kraju ne znaju ni što su došli.Ođe ne znam,ono kuliraju i tako to.
Ali da studenti u Crnoj Gori dignu glas protiv nekog režima neđe tamo u Srbiji to bi mi tek bio hit.Uostalom,ako pogledamo kad se razdvojila Crna Gora i Srbija nikad se vlast do promjene nije mješala u stvari Srbije.Sad se mješa u oba smjera i sa podrškom,i sa kontra Vučića.
Ja bi voljela da se apsolutno uopšte ne mješa u bilo kom smislu.
Ne kažem da sam za to da se naši studenti mješaju u političke spletke Srbije, samo se osvrnuh na to da ni oni odozgo nisu nikad priskočili našim studentima, ja reko nisu ni imali kad
Da je neko striktno studentsko pitanje, usko vezano za to pitanje, i ja bih se složio da im se pruži podrška od naših, ali ovo je već otvoreno političko pitanje i zvanično se ne treba plekati
Forever young, i want to be forever young
Ma naši studenti su se borili protiv besplatnog studiranja, ne znam ni šta da se očekuje od njih. Doduše, to je populacija koja se mijenja djelimično svake godine a potpuno svake četiri godine, tako da uvijek postoji mogućnost da su sadašnje generacije studenata drugačije. Doduše, samo teorijska mogućnost, jer su i današnje generacije proizvod istog okruženja kao i prethodne. Što bi rekao Carlin - garbage in, garbage out.
Prije 6-7 godina bio neki predlog da budu besplatne studije za svakog ili nešto toga tipa, i ovi se organizovali da štrajkuju protiv toga. Valjda se bojali konkurencije, šta li. Zaboravio sam više, a ne mogu nešto da nađem članke iz tog perioda. Vjerovatno je prošlo i više od 6-7 godina.
Ma vjerujem ti samo nisam znala.
Ono,jezivo.
Kako je insajder odradio dobar dokumentarac.Na početku kad veli za vrijeme korone ovi su išli punom parom:
S tim u vezi ona banana zalijepljena na zidu što je prodata za 6miliona je savršeno umjetničko djelo današnjice,zapravo.
Last edited by Bluemoon; 05-12-24 at 15:45.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...tno-skolovanje
Dosli I oni na dzabe tretman kao I presjednici opstina. Nazalost, jednom suznji vazada suznji.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Protestuju li u Novom Sadu studenti Fakulteta za obrazovanje diplomiranih pravnika i diplomiranih ekonomista za rukovodeće kadrove?
Obustavljaju rad na jedan dan.
Advokatska komora Srbije – Odluka UO AKS o obustavi rada advokata
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...e/2622504.aspx
Niko ne sme da vas bije osim nase i vase milicije.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Last edited by crane_operator; 08-12-24 at 23:20.
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ovo je trebalo ići na drugu temu(Bosna i Hercegovina) ali kad si već postavio nešto ne pratim bas,vidjeo sam nešto da su isključivali struju,ali ovakvo ponašanje stanivukovica,tacno da ga premlate onim pendrekom po glavi ne bi mi ga zao bilo.
Nije ni dodik ništa bolji,a ovaj trenutak kad je posao u bolnicu mi je malo čudan obzirom da se sad dešavaju ove neke stvari tamo.
Kako bi narodu u tom entitetu i cijeloj BiH svanulo da im dodje Vukan na vlast,ali to neće u dogledno vrEme
https://x.com/amfetaminolohie/status...48739189325832
https://x.com/vujadino2/status/1866895910044832160
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks