On bi da se vrati otomansko carstvo![]()
Umoran sam od svega sto znam
Sreca sto smo u nato
Umoran sam od svega sto znam
Izbacujem clanke koji nemaju veze s Turcima nego s nama samima, a sve sama nedjela su u pitanju jer se povela polemika da cemo se o jadu zabavit s Turcima, a mi gori od njih 100x sto dokazujem svakodnevnim clancima. Ali moracu da skalam jer dobijam infrakcije zbog spama. Ja samo skidam maske jer njima smeta samo njihova nacionalnost/vjera, a Rusi ne smetaju ��
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Evo meni smetaju i Rusi i Ukrajinci a i Turci, nikome od njih odje mjesto nije jer apsolutno niko nece da se prilagodi nasem nacinu zivota (cast izuzetcima), takodje niko ne spori cinjenicu da je CG drustvo nemoralno i kriminalno al to ne znaci da trebamo dolivati ulje na vatru stranim nemoralnim i kriminalnim stanovnistvom.
Zar nismo iliri...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zloupotreba brenda Vijesti, ne nasjedajte na lažne informacije
Obavještavamo građane da su se pojavili slučajevi zloupotrebe brenda Vijesti, uključujući naše fotografije i izgled našeg sajta, od strane nepoznatih lica. Ove lažne objave prikazuju fotografije studija, lica TV Vijesti, kao i naše goste, kojima se pripisuju izjave koje nisu izgovorili, u cilju širenja dezinformacija i lažnih vijesti.
Apelujemo na građane da budu oprezni i pažljivo provjere web adresu koja stoji u zaglavlju prije nego što pročitaju i povjeruju u sadržaj koji se predstavlja kao naš. Ukoliko primijetite sumnjiv sadržaj koji koristi vizuelni identitet Vijesti, molimo vas da nas o tome obavijestite.
Koga ona slijedi Hrista ili Muhameda? Ona slijedi mene! A koga ti slijedis? Ja Ameriku!
premijera filma "Roda" *večeras u 20h* u velikoj sali u zgradi Muzičkog centra i Crnogorske kinoteke (bivši Dom vojske). Projekcija je besplatna, a opširnije o filmu možete pročitati na linku u nastavku:
https://fccg.me/crnogorska-premijera...a-u-podgorici/
Radnja filma odvija se u Crnoj Gori, na granici sa Albanijom, u selu nastanjenom albanskim stanovništvom. Film prati migracije stanovništva sa tog područja od šezdesetih godina prošlog vijeka do danas. Kroz crnohumornu dramu pratimo živote tri generacije žena koje se suočavaju sa pitanjima života i smrti.
Producenti filma su Ivan Đurović, Snežana Nikčević i Bajrush Kajtazi, a koproducenti Festim Bajgora, Vančo Mirakovski i Florenc Papas. Scenario i režiju potpisuje Isa Qosja. Direktor fotografije je Gokhan Tiryaki, a montažer Vančo Mirakovski. Kostimografiju potpisuje Andrea Samardžić, scenografiju Dragana Baćović. U filmu igraju Arta Dobroshi, Shkumbin Istrefi, Flonja Kodheli, Arben Barjaktaraj i Donat Qosja.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dobar film, bio sam sinoc. Naravno, tezak kao svi nasi filmovi ali ostavio jak utisak.
Njegoš? Vučić? e, moj manda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo ja cu, barem za RU/UKR.
Za pocetak bi mogli da:
- Ne insistiraju da se sa njima prica iskljucivo na RU/URK, mogu na EN lagano (al vecina odbija) ako se vec ne mozemo sporazumjeti na nasem
- Da prestanu biti ekstremno bahati u radnjama (HDL, butici, kafici, whatever)
- Da malo bolje vaspitaju klince a ne da drugi roditelji moraju da paze na njihove klince da ne ubiju nekoga kamenom il' nesto tome slicno (veoma cesta pojava na igralistima/u parkicima, barem u Novom)
Nisu svi ovaki, naprotiv, ima ih koji su sasvim OK ali velika vecina jeste i to iskljucivo zhene.
A jel ti branis Turke od napada jer su muslimani ili jer si dobar coek?
@Tripleta
Last edited by m@Rk!$@; 04-12-24 at 20:51.
No Signature
To se neće desiti,jer ovo što si sve naveo takvi su se savršeno uklopili u naš mentalitet.Nažalost ovi drugi koji ne mogu da se uklope u naš mentalitet će da odu ono sajonara idioti baš sam gledala video tipa koji veli ja sam mislio da idem u Evropu i otišao putem bez povratka.Ovo govorim za Ruse,Turci koji ođe dođu su svi odreda naš mentalitet.
Muljaju,hvataju se u čopore,kockaju,povedu cijelu familiju iz Turske ka čopor i prave nekakve kartele.
Lako ćemo za Ruse.Turaka bojim se da ćemo se teško osloboditi.Veli,jedan ja bi ULKER sa ovo u sa dvije tačkice da ubačim ođe jedan.
Rusi nisu ni fanatici u religiji ovi bogme jesu.Malo izgleda ka generalizacija ali nije no čista statistika.
Upravo to je tek priča za sebe zato i pomenuh ULKER no nebitno.
Dobro je pa nasi biznismeni svi postuju zakon. Samo se dalje ukopavate pokusajuci da nekoga spustite u odnosu na nase ljude, kao da ne znamo dje zivimo
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bra'o od napali su ih što su muslimani do isti su ka naši krimosi.Veli nauka da je ono naučno potvrđeno da muškarci razmišljaju sa dva mozga jedan je CNS drugi je u ćegama.Nekad manje nekad više jedan od ta dva mozga,vele prevagne.I onda se hirurški precizno vidi što je prevagnulo kad krene u iracionalno.
Migracije..... u Tursku dolaze obrazovani Rusi i Ukrajinci i divlji neobrazovani islamski fanatici sirijci kurdi arapi... dok mladi pametni turci dolaze kod nas i traze put ka EU dostina je u prolazu al ipak zadrzavaju se. E da Turci mrze Arape jer im dodje Arap kupi fabriku ne zaposljava turcina jer mora takse da placa nego zaposljava migrante koje i ne placa
Takodje ako su iz Izmira racunajte da su intelektualci Turci a ako su iz drugih krajeva onda su siromasni fanatici koji vole religiju i skloni su manipulisanju...
Ja bi ocekivao i kroz neko vrijeme sukob turaka i arapa....
https://www.cdm.me/hronika/osumnjice...lomio-joj-nos/
Jos jedno porodicno nasilje ali izgleda vecina nasilnika ima vezu kod nacelnika pa objave se inicijali dok npr novinar nebosja redzic puno ime i prezime...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks