Jos ona salje otiske u Tursku, sve joj je tursko, a ja za iste pare mogu da podjem turisticki u Istanbul i odradim foliju.Nece me gledat ona sigurno jer ova sitnica za ispravljanje ne vrijedi 1000€
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Nisu jeftini no mozda i jedni od skupljih al nesto mi nikad nije smetalo da dam malo vise para za zube
Jos ona salje otiske u Tursku, sve joj je tursko, a ja za iste pare mogu da podjem turisticki u Istanbul i odradim foliju.Nece me gledat ona sigurno jer ova sitnica za ispravljanje ne vrijedi 1000€
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kakva su iskustva sa ordinacijom i stomatolozima iz ordinacije Filimanovic?
Micovic u Baston?
Preporuka za dječijeg zubara? Ćerki (9 god) ispao zub, ali se vidi da je ostalo malo korijena, pa da to neko sanira kako treba. Čuh i da je sad baš dobra stomatološka ambulanta u KBC, ima li neko iskustva?
Zubari u Pljevljima samo nek su zdravo. Takvi su da se u Pljevljima organizuje besplatan prevoz za Peć da se zubi rade u Jona dent. Em su masu jeftiniji, gostoljubiviji i otvoreni za svaki savjet, za razliku od ovih PV mesara.
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Општа стоматолошка амбуланта „DR STANKOVIĆ“ Ул. Војислављевића 22, Подгорица"020/642-504
069/476-624"
Jesu li ovo.dezurni zubari ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sve preporuke za doktorku Mariju iz Family Dent (City kvart). Odavno nisam vidio takav pristup prema djetetu.
Moze par preporuka - Dje je najbolje da povedem cerku 13 god. da joj ugrade fiksnu protezu?
Podgorica/ NK dolaze u obzir
Last edited by stastopojo; 03-12-24 at 19:16.
Koga bi preporucili u pg/br za implante? Da li je neko imao iskustva sa ordinacijom dzajovic?
Dr Nikola Barovic
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Preporuka neka za ugradnju implanta?
Sent from outer space using Tapatalk
Za mostove, krunice?
Zna li neko dobrog stomatologa za fasete?
Ranka Dent u Jola Piletica, sve preporuke
Je li ko imao iskustva sa Andrijom Konstatinovicem u Pg, treba hirusko vadjenje osmica da se odradi pa ne znam da li da odem tamo?
dva i dva su tri
evo mali Update, posto sam pitala za ovog dr Andriju Konstantinovica, vadila sam hiruski umnjak, osjetila nisam, prelagano mi je sve palo tako da preporuka za te rabote kod njega.
dva i dva su tri
Pitanje: Ima li ko u Podgorici da u sklopu svoje ordinace ima i proteticara? Imam problem sa svojim zubarom, placam 5k eura a tip se doslovice svadja sa mnom, jer jelte meni ne odg privremeni koji se koriste za finalni rad. Totalno sam u lude otisao, izgleda da zubaru u danasnje vrijeme ne smijes reci da ti se ne dopada rad. Znaci, u jednoj ordinaciji da rade i protetiku i sve ? Ima li takvih u Podgorici ?
Pogledaj kod konstantinovica
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Mićunović medical
Last edited by Lapis Lazuli; 30-09-25 at 11:19.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks