Page 608 of 682 FirstFirst ... 108508558598604605606607608609610611612618658 ... LastLast
Results 15,176 to 15,200 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    7,360
    Thanks Thanks Received 
    4,776
    Thanked in
    2,445 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2024]

Pravda za nevino utamničenu nejač!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    23,889
    Thanks Thanks Received 
    9,797
    Thanked in
    7,315 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Nikom nije na pamet palo da sve ovo možda nije slučajno no planirano lijepo i da plan teče baš onako kako su i zamislili nalogodavci?
    Jeste,no bi bilo ka' teorija zavjere dok se ne dokaže ako se dokaže.Zamislite da neki građanin Srbije zaglavi ovako i da trenutni predsjednik skupštine diže pompu?
    Ođe se jednostavno ne konta da ovaj Mandić ne daje ni pet para za ta tri momka čak mu je leglo ka kec na deset.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Odakle ti znaš da su Mandini? Navijači Mandini, ovi Mandini, forumaši Mandini što ti je?!
    E ne, ne znam ja koliko je ljudi bilo nego mi ti reci. A što je ovo. I ne može biti npr. da se nekom panduru sa Kosova digao Q i da je riješio da im pokaže da to ne može tako. Jer to evo podržavaju i ljudi koji žive u ovoj državi. Ajde molim te jedan naziv za takve pošto voliš tako da zalijepiš neku etiketu.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    manda ih je nazva tako. ne znam da li su njegovi. vjerovatno da jesu, takve sns i df pale svako malo. mandu zabolje briga za Srbe koji godinama žive na Kosovu i trpe svašta, a za ove se zabrinuo.

godinama unazad ljudi idu na Kosovo. problem je imao samo onaj 2021. godine te je vikao da je operisan i sad ovi. znam odlično momka koji mi je ovo pričao i ako on kaže da je vazda sve okej ja mu vjerujem. tako da ako biram izmedju njega i ovih nevino utamničenih, ipak ću stat na stranu nekoga koji uredno ide tamo i vazda sve da valja.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,098
    Thanks Thanks Received 
    3,726
    Thanked in
    1,566 Posts

Zamisli otvoris bolovanje da podjes na kosovo…

Last edited by acs; 03-12-24 at 13:40.
    f6

5. The Following User Says Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,154
    Thanks Thanks Received 
    13,586
    Thanked in
    5,146 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    A ko su nalogodavci po tebi?
    Pa uvjek onaj kome najviše i odgovara bilo kakvo čačkanje Kosova, posebno na njihovoj teritoriji. Ta teorija mi se nametnula sama jer koliko glup moraš da budeš da odeš sa tablicama/okvirima "Kosovo je Srbija" koje btw ni u Crnoj Gori nikad apsolutno nisam primijetio (dakle nije da su česte pa da reče čoek da ljudi nisu obratili pažnju) i da misliš da ćeš da prođeš sa tapšanjem po ramenu? Još vojna lica, da pojačaš utisak, a nemojmo... Ne kažem da sam u pravu ali u takvim otrovnim vremenima živimo da je apsolutno sve moguće...
    Last edited by BiTrAtE; 03-12-24 at 13:34.

7. The Following 2 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    znaš li kolko je ljudi iz Crne Gore bilo tamo? kako niko od njih nije uhapšen?
    ja znam grupu momaka koja je bila. reka' mi jedan od njih da nemaju pojma za ove šta su uradili, al da oni jedan jedini problem nisu imali. pošli svojim kolima i vrnuli se. ponašali se normalno, jer su okej momci. sve prošlo da valja. idu često i nikad frke nije bilo. znači da će biti da su nešto ovi mandini nevino utamničeni nešto uradili.

Kako mogu biti ok momci kad idu u manastir na Kosovo
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    18,902
    Thanks Thanks Received 
    8,819
    Thanked in
    4,275 Posts

Kolko buke oko neobučenosti pripadnika vojske(sami pali sami se ubili ovi na KiM),jer,znamo ako vojnik nema lukavost teško će proći u nekoj situaciji.
    Npr,dobro obučen vojnik,koji je u stanju da se infiltrira među pripadnike druge vojske,npr,treba da zna da se u Bugarskoj pokazuje simbol Albanije,u Srbiji se dižu tri prsta,u Mađarsku treba dizat ispruženu ruku,u Holandiju bi valjalo pokazivat broj 88.To što mi ođe osuđujemo ili podržavamo takve poteze,jednog vojnika ne treba da pogađa i interesuje.Kad je jedna Mata Hari mogla davat one rabote zarad infiltracije nek i ovi naši rade što treba,samo nek paze đe se pokazuju simboli druge države.

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    Last edited by joni; 03-12-24 at 13:36.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Kako mogu biti ok momci kad idu u manastir na Kosovo
    jbg slabo ti idu ove provokacije. moraš to mnogo bolje.

Thanks Thanks Given 
    25,860
    Thanks Thanks Received 
    8,322
    Thanked in
    4,084 Posts

Ti dečko da nisi licemjeran kao što jesi i da voliš ovu državu koliko kenjaš po forumu bi trebao biti prvi koji će da osudi ovu vijest. Tvoje projekcije čiji su oni i da li su uhapšeni zbog onog što su sve novine prenijele samo pokazuje tvoje prave stavove. A oni su daleko od onih koje pokušavaš ođe predstaviti. Da se kojim slučajem isto ili slično desilo zbog neke nebuloze u Srbiji danima bi ti i ostali dušebrižnici pisali o tome. A na ovo ćutite kao pičke.

Thanks Thanks Given 
    18,902
    Thanks Thanks Received 
    8,819
    Thanked in
    4,275 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Zamisli otvoris bolovanje sa podjes na kosovo…

...ili te država CG plaća da pokazuješ dvoglavog orla u Bul?
    Opet kažem,to što je tebi ovo gore nezamislivo ili meni ovo što ja dodadoh gore,ne znači da smo ja i ti u pravu.Ako je jedan Petar Junior mogao da se infiltrira među mafijaše mogu i dva vojnika da se infiltriraju među zatvoreničku populaciju na KiM i tako utvrde stanje i uslove u njihovim zatvorima npr.Samo ne znamo,isto kao i za Petra,jesu li to samoinicijativno pošli na zadatak ili su dobili naređenje od pretpostavljenog

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Ti dečko da nisi licemjeran kao što jesi i da voliš ovu državu koliko kenjaš po forumu bi trebao biti prvi koji će da osudi ovu vijest. Tvoje projekcije čiji su oni i da li su uhapšeni zbog onog što su sve novine prenijele samo pokazuje tvoje prave stavove. A oni su daleko od onih koje pokušavaš ođe predstaviti. Da se kojim slučajem isto ili slično desilo zbog neke nebuloze u Srbiji danima bi ti i ostali dušebrižnici pisali o tome. A na ovo ćutite kao pičke.

tako je. kad su sadašnjeg ministra unutrašnjih poslova zaustavili na granici sa Srbijom i ponašali se prema njemu na onaj način plus mu familiju izveli bez ikakvog razloga sem da je iz CG ću vazda osuditi. ili bolesnog čoeka ili Jovanu Marović. i opet pitam - kako to da svi ljudi iz CG dodjoše normalno a samo ove uhapsiše? pa mogli su bilo koga od tih ljudi da privedu jer im je ćef. i tako unazad mjesecima. možda jer su se oni ponašali normalno?

Thanks Thanks Given 
    23,889
    Thanks Thanks Received 
    9,797
    Thanked in
    7,315 Posts

Pa mi imamo tamo i centar za policijsku saradnju.

https://me.usembassy.gov/me/crna-gor...jsku-saradnju/

Ne kapiram kako vam nije sumnjivo da se ambasada i ovaj centar uopšte ne oglašavaju nego se šeruju izjave političara.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    25,860
    Thanks Thanks Received 
    8,322
    Thanked in
    4,084 Posts

Znaš li koliko je ljudi prošlo kroz Srbiju pa samo Jovanu Marović zaustaviše. E to je tvoje objašnjenje. Imao si ovu vijest https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...sene-tri-osobe
    i ti sad možeš da bulazniš koliko hoćeš i pravdaš sa pričom kako to nisu nekog drugog uhapsili do njih.

Thanks Thanks Given 
    6,154
    Thanks Thanks Received 
    13,586
    Thanked in
    5,146 Posts

Dobričanin, Mandić i Krapović su se jedini oglasili eo neđelju dana prođe ili koliko li, nije li to malo čudno? Takođe u isto vrijeme, isto vojnik javno se slika sa dvoglavim orlom u Bugarskoj, nije li to isto simptomatično ili je realnije da ih je kolektivno dofatio kakav virus pa su poavetali u isto vrijeme? Koga sve imamo u vojsci znamo odavno (Jadran...) tako da me apsolutno ništa ne bi čudilo...

17. The Following 2 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,161
    Thanked in
    1,032 Posts

Ovo je sve kurcčenje preko Crne Gore,počevši od one rezolucije o Jasenovcu koje Srbije nije usvojila da ne bi pogorsavala odnose sa Hrvatskom.

Aj sad mi recite ko prati in4s,borbu i slične medije,prodje li nedelju dana da nema tekstova o teroru nad srbima na kosovu? I oglašava li se Vučić? Ne,igra svoju igru,prebaca teren tamo dje mu može biti,na bosnu i hercegovinu,a nazalost u zadnje vrijeme uz pomoć svojih potrčaka mandića,kneževića i nekih “manje bitnih”. Dok on tamo “niže uspjehe” sa ficom,orbanom i skoro veliko prijateljstvo neko bješe u njegove medije sa ekvatorijilanom Gvinejom koja je inače mnogo uticajna u svijetu.

Rekao bih da Srbija i Crna Gora imaju jedan identičan problem,sto nemamo opoziciju koja bi svrgnula vlast. Više ljudi iz Srbije mi je reklo da mnogi tamo ne vole vučica,ali kad se vidi da ni opozicija nije sjajna teško će ga ko skinuti s vlasti.

Sto se Crne Gore tiče ne mogu reci da su nas “pojahali” gori od prethodnih,ali tu su nedje.
    Vlast koju cine razni nacionalisti i sto je još gore oni koji su spremni i da igraju duple pasove izmedju sebe(kao sto to recimo vucic i kurti rade godinama,kao dRps i DF kod nas sto su bili dugi niz godina) sa ovima novima koji su željni dokazivanja,moći,slave i naravno sto više para kao sto su sad sebi dodali po 500 i više eura i tu naravno nema raspravke.

U svemu ovome uvijek nayebe obican narod.

19. The Following 3 Users Say Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,154
    Thanks Thanks Received 
    13,586
    Thanked in
    5,146 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Ovo je sve kurcčenje preko Crne Gore,počevši od one rezolucije o Jasenovcu koje Srbije nije usvojila da ne bi pogorsavala odnose sa Hrvatskom.

Aj sad mi recite ko prati in4s,borbu i slične medije,prodje li nedelju dana da nema tekstova o teroru nad srbima na kosovu? I oglašava li se Vučić? Ne,igra svoju igru,prebaca teren tamo dje mu može biti,na bosnu i hercegovinu,a nazalost u zadnje vrijeme uz pomoć svojih potrčaka mandića,kneževića i nekih “manje bitnih”. Dok on tamo “niže uspjehe” sa ficom,orbanom i skoro veliko prijateljstvo neko bješe u njegove medije sa ekvatorijilanom Gvinejom koja je inače mnogo uticajna u svijetu.

Rekao bih da Srbija i Crna Gora imaju jedan identičan problem,sto nemamo opoziciju koja bi svrgnula vlast. Više ljudi iz Srbije mi je reklo da mnogi tamo ne vole vučica,ali kad se vidi da ni opozicija nije sjajna teško će ga ko skinuti s vlasti.

Sto se Crne Gore tiče ne mogu reci da su nas “pojahali” gori od prethodnih,ali tu su nedje.
    Vlast koju cine razni nacionalisti i sto je još gore oni koji su spremni i da igraju duple pasove izmedju sebe(kao sto to recimo vucic i kurti rade godinama,kao dRps i DF kod nas sto su bili dugi niz godina) sa ovima novima koji su željni dokazivanja,moći,slave i naravno sto više para kao sto su sad sebi dodali po 500 i više eura i tu naravno nema raspravke.

U svemu ovome uvijek nayebe obican narod.
    Ja sam mislio da je ovo jasno no sam izgleda shvaćen da su poslati da se infiltriraju u zatvore da bi ispitivali udobnost madraca i čistoću klozeta...

21. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Znaš li koliko je ljudi prošlo kroz Srbiju pa samo Jovanu Marović zaustaviše. E to je tvoje objašnjenje. Imao si ovu vijest https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...sene-tri-osobe
    i ti sad možeš da bulazniš koliko hoćeš i pravdaš sa pričom kako to nisu nekog drugog uhapsili do njih.

Šaranović, Jovana, Sekulićka, pokojni Miško Vuković. i to samo jer su političari ili ljudi blisku partijama iz Crne Gore. a da apsolutno ništa nisu uradili da bi zaslužili to. za svaku ovu akciju su ćutali svi iz tadašnjih Vlada. abazovićeva Vlada je čak i ohrabrivala takve akcije snsa.

Quote Originally Posted by doomerwojak View Post
    JoMarovic je isla na proteste protiv Vucica zato su joj pedalu dali. Poslije je Vucic pricao da joj je skinuta zabrana a ona preko tvitera rekla da nece ici u Srb dok je on na vlasti. Nesto slicno kao Severina sto prica

Sent from my SM-A525F using Tapatalk
    a Šaranović? bukvalno čoek tada samo htio da predje granicu al ne može to tako. no, dobro od vas snsovaca sa dna kace samo ovakve stvari možeš pročitati.

Last edited by outline; 03-12-24 at 14:06.

Thanks Thanks Given 
    470
    Thanks Thanks Received 
    182
    Thanked in
    94 Posts

JoMarovic je isla na proteste protiv Vucica zato su joj pedalu dali. Poslije je Vucic pricao da joj je skinuta zabrana a ona preko tvitera rekla da nece ici u Srb dok je on na vlasti. Nesto slicno kao Severina sto prica

Thanks Thanks Given 
    470
    Thanks Thanks Received 
    182
    Thanked in
    94 Posts

Šaranović, Jovana, Sekulićka, pokojni Miško Vuković. i to samo jer su političari ili ljudi blisku partijama iz Crne Gore. a da apsolutno ništa nisu uradili da bi zaslužili to. za svaku ovu akciju su ćutali svi iz tadašnjih Vlada. abazovićeva Vlada je čak i ohrabrivala takve akcije snsa.

Jes greote kuku sto nam radi Srbija , bice frke sad ko na Kop i na Zlatibor krene za novu , bia lista tviter naloge

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Thanks Thanks Given 
    25,860
    Thanks Thanks Received 
    8,322
    Thanked in
    4,084 Posts

@outline kakve sad veze ima to što niko iz tadašnjih vlada nije reagovao sa tim što ti ne reaguješ na ovo sad?

Thanks Thanks Given 
    23,889
    Thanks Thanks Received 
    9,797
    Thanked in
    7,315 Posts

Na šta da se reaguje počinje ovo što BtRate pominje da mi izgleda sve ozbiljnija kombinacija još kad pomenu Jadran a ovo policijska saradnja Kosovo/CG/AL koja se ne oglašava izgleda ka udružena operacija.

Zna se ko u ove situacije treba da se oglasi.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,123
    Thanked in
    2,748 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post

Nije ok i ne može biti ok što je predsjednik skupštine takva ratnohuškačka bitanga. Siguran sam da i ti kapiraš koji je profil ljudi namjerio da ide u Tuzi da protestuje protiv kosovskog pritvaranja tri Srbina iz Nikšića. I zašto baš u Tuzi i sa kojim ciljem. Ni ti nisi naivan, a nisu ni ostali. Sa druge strane, da imamo institucije, kao što ih nemamo, ne bi ni Koljenica, ni Šubara ni bilo ko drugi mirisao cvijeće na slobodi poslije otvorenih izliva mržnje.

Ne kažem da su njegove provokacije ok, nego ok na tvoju konstataciju da je to i uradio, jeste.
    Ali su tada stizale osude na sve strane, a i odje na forumu se ispisale strane i strane (sa razlogom), a kad to uradi neko iz AF, onda je to laganica prolaz, jer eto nije neki iz DF-a, da ne kažem da je srpska strana u pitanju

tako je. kad su sadašnjeg ministra unutrašnjih poslova zaustavili na granici sa Srbijom i ponašali se prema njemu na onaj način plus mu familiju izveli bez ikakvog razloga sem da je iz CG ću vazda osuditi. ili bolesnog čoeka ili Jovanu Marović. i opet pitam - kako to da svi ljudi iz CG dodjoše normalno a samo ove uhapsiše? pa mogli su bilo koga od tih ljudi da privedu jer im je ćef. i tako unazad mjesecima. možda jer su se oni ponašali normalno?

O nekim alternativnim razlozima i mogućem ponašanju ovih momaka za sad imamo samo nekakva nagadjanja, za sad je zvanična vijest da su uhapšeni radi tablica, je ki to po tebi ok da ih pritvore mjesec dana radi tablica?
    Last edited by technus; 03-12-24 at 14:32.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    25,860
    Thanks Thanks Received 
    8,322
    Thanked in
    4,084 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Na šta da se reaguje počinje ovo što BtRate pominje da mi izgleda sve ozbiljnija kombinacija još kad pomenu Jadran a ovo policijska saradnja Kosovo/CG/AL koja se ne oglašava izgleda ka udružena operacija.

Zna se ko u ove situacije treba da se oglasi.

Na šta da se reaguje???
    Uhapšena tri građanina ove države, usput i vojna lica, jer su na tablice imali neki natpis, stiker ili šta već. I opet vi o teorijama zavjere. Ne pravite se neznaveni. Znači imamo vijest gdje šef policije kaže da su zbog toga uhapšeni i zadržani 48h.

30. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,889
    Thanks Thanks Received 
    9,797
    Thanked in
    7,315 Posts

Na šta da se reaguje???
    Uhapšena tri građanina ove države, usput i vojna lica, jer su na tablice imali neki natpis, stiker ili šta već. I opet vi o teorijama zavjere. Ne pravite se neznaveni. Znači imamo vijest gdje šef policije kaže da su zbog toga uhapšeni i zadržani 48h.

Ja sam to već osudila ako je samo radi tablica velim ovo - što niko od vas da reče nije normalno da ne reaguje ni ambasada ni ovaj policijski centar za saradnju!

Zabolje me što Mandić i ostali iz pozicije koji su na vlasti i čine sistem ali nisu pozicija koja treba da reaguje vele.Ko su oni da daju saopštenja i to politički obojena preko novina?Jesu policija,ambasada,šta?

Last edited by Bluemoon; 03-12-24 at 14:39.

Page 608 of 682 FirstFirst ... 108508558598604605606607608609610611612618658 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)