Ja mislim da je to balkanski izum ali nije prvi: okaš, repaš, slon, kikiriki, patka, spacek….
Listam oglase, vidim da Golf 7 restajling oznacavaju kao Golf 7,5??
Je li to izum ovih nasih trgovaca ili je i preko tako? Ili je mozda golf sedam i po stvarno toliko razlicit od stare sedmice? Po izgledu se ne bi reklo, ruzan kao i stari model
Ja mislim da je to balkanski izum ali nije prvi: okaš, repaš, slon, kikiriki, patka, spacek….
Prema tome, šta da ti kažem?
Nije nista novo, kod nas su passat 96-00 nazvali četvorka, a 01 pa do kraja serije, petica. A u stvari je sve petica, samo ovsj noviji restajlong, ali sa stvarnom oznakom b5. 5, a ovsj prvi b5. Tako da mozda nije neispravno 7.5
Ja ne znam koji je passat petica, koji jedinica, ali kad sam cuo za "passat bjelopoljac" imao sam se prevrnut sa stolice.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Iznutra je nova multimedija, ostalo ne znam.
Sad je izasao i restilizovani Golf 8, sa oznakom Golf 8.5
Pukla mi je racva od antifriza, koja drzi crijevo.
ovo je oznaka pa66 gf35 norma-rss zna li ko dje bi mogao ovo da nabavim?
https://carro.su/parts/share_123-1486653#group-1-3
Ovlasceni servis mi kaze da moze bit tu tek za 3 radne nedjelje.
U pitanju je Alfa Romeo Stelvio, ali koliko vidim na netu ide i za jos kola iz Stelantis grupacije.
Last edited by mc_esseny; 03-12-24 at 15:40.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
poslato![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ekipa,
Audi a4 (karavan) 2011, 2.0, Tdi
Nocas krenem i iz cista mira pocne nesto da skripi iz prednjeg lijevog tocka, ubi u mozak.
Koliko ja vidim, onaj zastitni lim se primakao disku pa struze. Malo sam rukom to gurnuo, zvuk se odma promijenio, ali i dalje struze i skripi.
Sutra cu da skinem tocak da vidim sta se tacno desava, ali me zanima zna li ko sta izaziva krivljenje ovog lima iz cista mira ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kamencic upao izmedju lima i diska.
Valjaju li meat&doria protokomjeri ?
A NRF egr ventili ?
Last edited by bayo; 04-12-24 at 06:57.
Meat&Doria ne.
NRF da.
Meat dorio pa i taj nrf za bacanje samo...
Elektro djelovi samo Oe pierbur behr wahler i ponekad i valeo...
Pierburg na Tiguana pravio problem a original bio Valeo i pored vise adaptacija i reklamacija samo je Ecu prihvatio Valeo egr ventil...dok se razmatralo da se gasi DTC kod taksista softverasa...![]()
![]()
Neki predlog za nov auto, tu, oko 25 000 eurica.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Reno captur
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Jel popunjavao Evropski izvjestaj?
Supruga imala kontakt sa vozilo B,a vozilo je A krivac.
Vozilo A je udarilo B,a B nas tj C.
Vozilo A priznalo krivicu.
Policija izasla i rekla popunite evropski.
Ja zvao pozninika i kaze,kada je 3 vozila evropski ne moze jer 3 vozila. Trebala je policija da prvai izvjestaj.
Sjutra idemo u osiguranje,sta me ocekuje?
Nije velika steta.
Idite u osiguranje onog ko je priznao krivicu.Jeste li slikali auta na mjestu nezgode?Ovo pitam jer se dešavalo da se onaj koji prizna krivicu,do dolaska u osiguravajuće društvo predomisli!?!
Sjutra ispunite evropski tamo,slikaju vam oštećenja i očekujete isplatu i rješenje na kućnu adresu za nekih,20-tak dana
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pa da,radi slikanja štete.Inače,ko sam ispuni evropski,po meni može sam i popis obavit u neku manju državu.
Pošto je manja šteta,vi radite auto.Kad bude kod majstora,nek obrati pažnju da nema nekih oštećenja koja nisu vidljiva na fotografijama.I to slikajtr i čekajte da vam isplate štetu.Kad isplate,onda pišete prigovor i uz te nove fotke priložite.obično na prigovor uplate još nekih 20-30% pd prvobitne štete.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks