Frende jel kumara angazovala advokata jer je taj cjenovnik dil sa tim servisom i autoosiguranjem kao namesteni tenderi i sl a jos dalje tim 10strukim cijenama neko pretace pare od servisa do autoosiguranja cija je polisa ma ta mizerija bude smijesna... Balkan utabana staza....
Ja sam imao manji udes natrpao sam sve živo zamjensko, branik ima manju rupu, ima da mi zamijene osvetljenje tablice
To ka prije 7-8 godina kad je u PG došao jak napon pa smo prijavljivali sve živo da je crklo od frižidera do autića na daljinski
Na koji nacin tacno neko pretace pare od servisa do autoosiguranja kad je osiguranje u obavezi servisu da plati ove nerealne cijene?
osiguranje ne placa servisu nego klijentu na racun pa volja klijenta oce li da popravlja u ovlasceni servis ili da proda auto....
Jer onda bi bila velika kradja izmedju osiguranja i ovlascenih servisa.... ali ovlasceni servis je jedino mjerodavan da procijeni popravke
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Navedeno je u konkretnom slucaju da se placa ovlascenom servisu direktno. Jeste, udaris golfa 2 i jedino je Roksped mjerodavan da procijeni stetu
Šta bi sa onom pričom o privremenom smanjenju stope poreza na promet polovnih vozila sa 5% na 2,5%?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
valjda od januara
Ovi su mene shvatili preozbiljno
https://www.instagram.com/reel/DDUnr...s5YWp4eDZxemlo
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovo je sramota, a kosta 300000
https://www.instagram.com/reel/DCgk2...FuMzJoOTl5MGR3
A nista, sad ce da se jave auto influenseri i ostali expreti i da objasne kako je to normalno i u skladu novim tehnikama zajedno sa par cresh testova u kojima se "vidi" kako se auto pravilno sabija u oslabljenim tačkama.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Ovo prvi put vidim.
https://www.instagram.com/reel/DDXOS...RueDRleG8wOGF5
nesto se sprdao sa skicom glavni dizajner, a ovi u fabriku ga shvatili ozbiljno
Prije mjesec dana viđeh reklamu za neko auto,sa 2+1 vrata.Fora bila kao radi sigurnosti su uklonili zadnja lijeva,pa ne može kamion da vas pokupi kad izlazite na zadnja lijeva.
Znači,u reklami je to predstavljeno kao nadogradnja sigurnosti a ne kao ušteda u proizvodnji
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
to postoju jos nedje od osamdesetih...mislim da je neka ford fiesta prva to imala...
Od moderninih Mazda Rx8, Hyundai Veloster, Mini Clubman prve generacije
RX8 ima 4 vrata.
Dje mogu uzeti lance za snijeg za dimenziju 205 50 17?
A mogao je i tu lajsnu nabacit.
Da ponovim pitanje..Imam neregistrovani auto zagubila mu se tablica,kupoprodajni je na moje ime.Mogu li dobiti staru tablicu ponovo ili moram nove da dobijem jer kad je auto zadnji put registrovano opstina Zeta nije postojala...
Ako ti je prebivaliste registrovano u ZT trebaju ti ZT tablice tako da nista od starih, idu nove.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks