Da ne trazim sada post, imao sam porudzbu koja je razdijeljenja na dva paketa, jedan paket ECSC a drugi M-one. Neko rece ovaj drugi da je poznat kao spor, e pa on stigao a jos cekam ECSC![]()
Meni danas stiglo, 07.11.24 poručio.
22 dana...
P. S.
Ovi sto govore kako je Temu jeftiniji nego Ali,
ne znam kako to, meni je Ali jeftiniji za sve....
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Temu ima predost da ti vise stvari stize u jednom paketu. Ako bi porucio sa Ali, to bi islo kao posebne posiljke. Pa svaku cekas, pa za svaku po 1+ eur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Za artikle koji su identicni na Ali i Temu... meni je TEMU uvijek (znatno) jeftiniji nego Ali.
Da ne pominjem prednost kombinacije svih narucenih artikala u jednu posiljku + nula eura dostava + 0 eura za carinski pregled (za sad).
A ako nije bas identicni artikal, po pravilu ce na TEMU bit' jos vece smece nego sto je na Ali.
Ja nikako da se nakanim da trazim povrat za neke gluposti koje su stigle prakticno 'dead on arrival' jer treba da snimim i da se bakcem sa tim a u vecini slucajeva je par eura u pitanju.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne placa.
Evo ja zapoceh jedan 'refund', cisto radi probe... i koliko vidim pise da ne treba da ga vracam.
E sad, primjetio sam da ce mi vratit' manje nego sto sam ja platio, AKO mi vrate i to ne mogu da promijenim. Ne znam koji im je rezon ali za artikal koji sam platio nekih 7e oni mi vracaju 4 i nesto. Mozda ne placas dostavu kad kupujes ali je onda platis ako treba da trazis povrat![]()
Do Not Disturb.
Eto, a meni stojalo ovo za vracanje
Edit: pise da je item high value , citavih 7.5eura![]()
Last edited by Dutch; 30-11-24 at 10:43.
Inace kliknuh i na onaj "speed up shipping" koji sam prethodno pominjao.
Mislim da to 'dugme' apsolutno nicemu ne sluzi niti ima kakvog uticaja ali eto...
![]()
Do Not Disturb.
Mene je lik zvao za dostavu i ja se ne javih odmah, nakon toga mu evo sve vrijeme ugasen telefon. Uospte ne znam kako da pokupim paket haha
Sad mi donese neki iz nk sa golf 4. Oborio sjedista i napunio paketa![]()
Meni prvi paket neki stari Audi A4, ovaj prosle sedmice stariji VW Polo.
Samo jos na trotinete da pocnu da dostavljaju![]()
Do Not Disturb.
ima li ko info do kad ce biti free shipping?
btw, porucio sam sinoc paket u vrijednosti od 143,67 €, javicu odje kakva je bila procedura sa carinom.
update: sad vidim da je pola stvari iz porudzbine kao poslato vec, a pola i dalje u pripremi..
Last edited by Proximus; 30-11-24 at 21:18.
Svaka cast kad si uspio skoro 150e da naguras sa TEMU-a...
A zasto nisi iza 2x 70 ili 3x 50?
Nije valjda jedna stvar 140+ eura?
P.S. Ne zna se do kad ce biti 'free shipping'. Mozda ni oni ne znaju nego ce da procijene kad je dovoljno uspjela 'free shipping' reklama za CG.
Last edited by Fidel Castro; 01-12-24 at 02:03.
Do Not Disturb.
Od tri puta koliko narucio prvi stigao, drugi nije i trazio povrat novca, treci prosao carinu. Razmak izmedju narudzbi 7. Zanimiljvo ukucanin koji je narucio posle mene dobio sve pakete а narucivao je nekoliko dana kasnije.
Samo jedno pitanje da se od 1 januara uvodi pdv skroz?
Last edited by Brk; 01-12-24 at 21:44.
Ja odradih danas price adjustment na Temu mislio sam samo da daju u obliku kupona ali mi evo uplatise 3€ na karticu.
zelio sam da testiram kako ce ici sa carinom, podvukao sam se ispod 150 pa da vidimo
Stigla je i meni druga posiljka, neke sitnice ukljucujuci i neki ranac od 6€ (vjerovatno svima iskacu), sve OK, zadovoljan trgovinom.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ne radi se nista za dz. I onaj konkurent im Shein radi free nakon nekog nivoa porudzbine.
Njima vrv skladista u Evropi.
Ja jos nista nisam imao u ponudi da recem da sam jeftino prosao.
Sve cijene kakve bi normalno trebale da budu.
Isto se ljudi cude kako Amazon placa carinu i PDV a ne mi.
Pa vrv jer oni na izvoz imaju povrat PDV pa im tu dodje do prebijanja, a odlican marketinski trik da ljudi nemaju dodatna razmisljanja osim da naruce.
Nece oni ni na jodnoj porudzbini biti u minusu.
Ne placaju oni “iz dzepa” nego ti obracunaju pri porucivanju i posalju kao DDP. Tako da svi troskovi idu sa njigovog DHL/Fedex naloga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks