Dobices ga po toj cijeni, i ako nema trenutno, kad stigne opet. Desavalo mi se i po 10tak dana da stoji tako i onda posalju, cak ako se zalis onda vrate ti tipa 10% zbog kasnjenja ili slicno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Piše da je in stock...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Naravno da ce ti naplatiti po cijeni koju vidis pri porucivanju. Samo racunaj da je danas / juce bio thanksgiving i da su su zatrpani porudzbinama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pa jel amazon ovo proradio prije nesto pokusavah ali jadan izbor prodavnica koje salju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Salje Amazon vec neko vrijeme ali je i dalje za nas izbor mali
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Dhl nije u stanju DVA cijela dana da odradi carinu. Pih, pih, pih.
Ali barem nisu kao drugi stavili da je delivered.
I ja sam sa Amazona narucio 25tog, nisu jos skinuli pare. Izgleda da je amargedon tamo za Black Friday.
\\OFL•GIC
Ja cekao skoro 10 dana. Stiglo sa Amazona za dva dana kod nas na carinu, ali mi je ostao Autofill za adresu i naziv firme, pa je morala posiljka da se prvo prenese na firmu, da se ocarini i plati dodatno spediterske troskove, nebitno sto je pisalo no import fees, nego cim je naziv firme, oni oce da uzmu repa. Najjaci su mi iz DHL-a sto vele ne mozemo mi da odradimo spediciju, imamo puno posla, a nisu nam prioritet ovakav tip posiljke, pa vi vidite nadjite neko speditera da vam to odradi? Ili da sacekam jedno dvije nedelje? Na kraj nekako odradise sve to za tih 10 dana, ali svakako ne kontam sto se kod nas sve mora komplikovati. Zasto normalan gradjanin ne moze da poruci npr. 5000 sarafa, ili 50 maskica za telefon, nego bi to trebalo da ide na firmu? Evo prica se o nekim EU zakonima i tako to ovih dana non-stop. Pa neko ko zivi u EU ode na Amazon, poruci koliko god hoce svega i svacega kolicinski, totalno nebitno je li na fizicko lice ili za firmu, plati i to je to.
A ovo od nove godine mi je isto najjace sto cemo isto placat sve zivo, nema veze ako stize iz EU. Ajmo onda ovako, svi porucujemo na adresu u glavnu postu u Dubrovnik. Kad nam sve stigne podje se jedan dan autom do Dubrovnika do poste, uzmes svoj paket i to je to, nikakve zajebancije, plus popijes kafu?
Sad vidim da sam dao ovlascenje KINGSCLIFFE DISTRIBUTION MONTENEGRO d.o.o. Da oni odrade…
Bolje svog speditera da sam iscimao, bar bi zavrsio odmah.
Kakve su ovo petljavine, da dhl-u neko drugi radi spediciju? Čini mi se da su ranije sve oni radili.
Jesi li i ti Bugi na NLB ko beat?
\\OFL•GIC
Zovi banku da odobre transakcije sa Amazona.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Vjerovatno da jeste i dobro je prosao. Meni su u Amazonu blokirali account i sva je prilika da nema sanse da ce se odblokirati jer iz NLB-a ne mogu poslati ono sto Amazon zahtijeva.
Yep. Upravo jutros (NAPOKON) dobih povratnu informaciju od NLB-a da je Amazon na blacklisti u NLB banci jer je bilo dosta rizicnih transakcija te se mora direktno traziti u NLB-u da se Amazon temp (na 1h) stavi na whitelist ili da se trajno makne (za svakoga pojedinacno).
Ahaha, a sto je ovo. Amazon im je rizican a razni kinezi nijesu.
Bukvalno za ne povjerovati...
Tako im je i Notino bio rizican pa sam morao da im objasnim sta je Notino a sta razno-razna online kazina i kineske prodavnice gdje odobravaju transakcije bez ikakvih pitanja.
Kakva gomila nesposobnih na jednom mjestu... pakao!
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Po ovome sto dobih kao objasnjenje (na SLO je) vise djeluje kao da im 3DS/verifikacija tokenom ne radi sa Amazonom te su samim tim morali da stave isti na blacklistu.Definitivno su nesposobni...
Najgore od svega. Izgleda da ni ne postoji opcija da recimo sada maknu samo Amazon vec moraju da te stave u neku VIP listu i onda su sve "rizicne transakcije i blokovi istih" ukinuti...
---
Anyway... Odblokiran mi je Amazon account, ista stvar porucena ponovo. Javljam ako bude ista od toga al' mi sve djeluje kao da uopste nece ni proci jer jos ne dobijam info da je ista skinuto sa racuna...
Skinuce kada posalju. Samo me strah da ce da istekne to privremeno whitelist kod NLB, pa ponovo nece proci transakcija…
Sutra ce 10 dana od kako narucih nesto sa Amazona, i dalje nisu nista skinuli niti poslali. Ako ga posalju ne stigne do 17 decembra (krajnji rok), ce se zalim i trazim da vrate cijenu shipping-a
Have a parachute.
Pa sta pise na sajtu/app? Sta kaze podrska?
Nisam ih jos kontaktirao, samo veli arriving December 9 - December 17.
Narucujem sat, pa imam vremena (!pun)
Have a parachute.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks