Rootovan je android box po defaultu,što oni ne dozvoljavaju, tako je i meni bilo na neki kineski.
Xiaomi box jedino ili tako nešto
Ne mogu da pokrenem Magenta aplikacija na Android box (A95x).
Ima li neko slicnih problema?
![]()
Rootovan je android box po defaultu,što oni ne dozvoljavaju, tako je i meni bilo na neki kineski.
Xiaomi box jedino ili tako nešto
Last edited by vaxi; 15-11-24 at 16:14.
E paksua od telekoma pihh odje jedino eon od Telemacha je aplikacija koja radi na svaki moguci uredjaj
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Raspada li vam se prenos utakmice na rtcg, konstantno sjecka?
Jel ranije bila apk netflix ?
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
Nije. Ažurirao sam softer jutros, pojavio se. Takođe, viđeh kad se pojačava i smanjuje ton da je numerisano tj. da se vide brojke jačine tona.
Azurira li se sistem sam ili mora rucno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iskočilo ono obavještenje na ekranu.
Zar nisu hibridni ruteri koji koriste adsl i mobilnu mrezu kako bi povecali brzinu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo optika! I glava ne boli...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Otključani dodatni paketi. Počeli praznici.
😉😉😉
Od update-a i meni sjecka, pomenuo je neko ovdje. Lako sto sjecka nego od juce kada se mijenjaju kanali, ostavi jednu sliku i kad prelazis na drugi kanal stalno stoji slika sa tog prvog kanala. JUce prilikom mijenjanaj kanala, cio dan mi je stajala Zdenka Popovic za govornicom Skupstine
Sliak povremeno isto sjecne.
Restartuj uređaj.
P.S. HBO paketi nisu, samo korisnicima Magenta 1 L paketa. Za sirotinju 🖕.
😂😂😂😂😂
Last edited by joni; 03-12-24 at 08:57.
Ja imam Magentu 1M v5, sve mi je otvoreno osim HBO paketa.
U Telekom aplikaciji mi stoji da su mi aktivni Arenasport i Maxi paket![]()
Who let the dogs out
da li neko zna kako sad ide onaj reset android boxa, prje se sve resetovalo an malo duze drzanje power dugmeta na daljinskom. Sad kad kliknes imas samo reset, sleep ili screen saver. Taj reset je obican, upali i gasi uredjaj.
I dalje mi steka i sjecka
A Cinemax i Cinemax 2?PS,ja ne znam ni koji sam paket,znam samo da im dajem 30-31€ mjesečno
@montenegrina riječ "reset" i dalje znači da moraš desetak sekundi uređaj isključiti sa napajanja(ili izvući adapter iz utičnice ili izvući napojni kabal na uređaju).
Izgleda ludo,ali funkcioniše.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 03-12-24 at 14:47.
Nisu mi otvoreni ni Cinemax kanali. Ja placam 37.90 ovaj M paket.
Who let the dogs out
Meni je magenta L pa nisu otkljucani hbo kanali, vjerovatno ce trebati manuelno…mada niti mi trebaju niti cu se cimati oko otkljucavanja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks