Originally Posted by
Bluemoon
Ne sporim da je Evropa tu ispala žrtva a tek će ne vidim joj nimalo svijetlu budućnost no sami su krivi niko im drugi nije kriv do njih i njihovih idiotskih EU sastanaka o svemu i svačemu dok su ih dvije imperijalističke sile lijepo dovele do ruba a oni i dalje drve o idiotlucima.
Da, drve samo o idiotlucima, a to je striktno ono sto im Amerika kaze. Da nisu mozda Rusiju nesto poslusali, pa da se kaze kako im je Rusija kriva? Ne, bogome, no sve po diktatu Amerike su tu sad dje su. Ti si prva rekla da treba medalju dati onome ko je unistio Sjeverni tok, cime su se dobrim dijelom evropske ekonomije bacile na koljena.
A sto se Kine tice, pricamo o sili koja nikad nije imala ekspanzionisticku politiku u formi nekog militantnog, okupacionog djelovanja. Da ja znam, jedini njihov "pohod" je bio nedje u Somaliji, prije nekoliko vjekova, kad su se iskrcali sa hiljadama svojim brodova i deset hiljada trgovaca da, pazi sad.. trguju sa Afrikom! Hahah! To nije takav narod da vojno baca zemlje na koljena, a ekonomski.. neka upiru koliko mogu. Sto se tice toga da ce im Rusija biti marioneta, haha.. bas me zanima kako ce to da se manifestuje i koliko ce to da zaboli Rusiju.
Last edited by ovizionizi; 15-11-24 at 18:44.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks