Sofersajbna za Xtrail 2014, kod Toskica kineska 260, Glass original 360, je li kineska toliko losija?
Za očekivati je kad i ako kinez preuzme tržište da će raditi isto što i ostali,ako ne i više zakomplikovat/naplatit osnovne funkcije...ali za sad kinez je dokazao da korisnik ipak može da dobije open access( ili se to nešto slično kaže u tehnici),a ne da ti naplate otvaranje poklopca rezervoara jer se automatski trajno zaključa posle 30 otvaranja i zatvaranja(dobro,ovo je meni avetnom palo na pamet ali to ne znači da mi ideju neće primijenit neki menadžer/IT stručnjak iz DE,FR,JAP... fabrike auta)
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 27-11-24 at 13:54.
Sofersajbna za Xtrail 2014, kod Toskica kineska 260, Glass original 360, je li kineska toliko losija?
Iskljucenje mozga samo osta.
Kolega vozi G2 ,automatik Benzinac/plin 1.6,a kuci imam G7 u koju ne ulazi. Zena mu nekad vozi. G2 majka,pogotovo za grad.
Ja sam vozio Tas 1.6 dizel,ljeti mi je bilo zeznuto jer navikli na klimu,zao mi je sto sam ga prodao al sta je tu je.
Takumi,koje ulje da trazim u kastelanu za manuelni mijenjac da zamijenim,sta preporucujete? Traktor 1.2 dizel vw
Preporuka za manjeg benzinca automatik do 6k?Yaris(mada je slaba ponuda) ili Mazda2/ Hyundai i20?
Mio, 75-90.
boriss, Yarisa automatik islkjucivo 2012+.
Prema tome, šta da ti kažem?
Uzimaj.
Swag/Febi isto s**** drugo pakovanje
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Blueprint i Febi su jedan te isti proizvod. Swag nije.
Pa e, vjerovatno zato jer ga Next auto ne uvozi
Uvozi i Swag.
Ferdinand Bilstein je grupacija Febi, Swag i Blueprint
I obično u kutijama Swaga možeš naći Febi proizvod i obrnuto. Nije da nisam nalazio. Ili ako uporediš dio iz kutije Febi i kutije Swag potpuno je identičan bez ikakve razlike osim u slovima i brojevima.
Swag uvozi Monteparts i pretežno im je sve Swag, u Next ga nikad nisam vidio da imaju, obično je sve Febi.
U suštini sasvim ok djelovi, daleko bolji od Topran i sličnih.
Ulje za mjenjač im je odlično, kao i ulje za servo.
E da i nisu isto što i fabrika koja radi Bilstein amortizere.
Last edited by mur3633; 29-11-24 at 08:44.
Imate li kojeg vulkanizera da mi stavi zimske gume danas/sjutra?
A zasto ne uzmes telefon i da nazoves njih i da pitas za termin?
Milijana, ukucaj na google vako: "vulkanizeri podgorica" i sve ce ti biti jasno.
Znaci google izbaca samo ono sto preporucuju forumasi, dobra je to stvar
Pozdrav momci,imam jedan problem..Auto sam poveo na lakiranje bla bla nebitno kako mi je drug skidao branik skinuo je tablicu sa auta i ne zna je li je izgubio kroz svoj servis..Auto nije registrovano vec duze vrijeme a imam kupoprodajni na svoje ime.Takodje da napomenem auto kad je zadnji put registrovano saobracajna je izdata od strane filijale Golubovci tj tad jos nije postojala opstina Zeta,sto mi je cinjeti za tu jednu tablicu?
Najsigurnija varijanta ti je da podjes u filijalu dje je auto registrovano, i objasnis i pitas sto ti je cinjeti. Oni ce ti dati pravu informaciju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Problem je sto nije registrovan,da je bio registrovan lako bih ja to
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks