Prijatelj oce da uzme poslovni prostor za lokal koji je u podrumu. Ima mokri cvor ali je kanalizacija 3m iznad. Govore mu da ima pumpa koja to rjesava medjutim jos nije nasao konkretno rjesenje, imate li predlog neki?
Imate li da preporucite nekog pouzdanog fasadera ?
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Prijatelj oce da uzme poslovni prostor za lokal koji je u podrumu. Ima mokri cvor ali je kanalizacija 3m iznad. Govore mu da ima pumpa koja to rjesava medjutim jos nije nasao konkretno rjesenje, imate li predlog neki?
Jedno rješenje je SOLOLIFT – GRUNDFOS
Ja sam u poslovni stavio i evo 2 godine bez greške (doduše ne koristi se previše)
Znam da je tad bila nekih 700/800€
Vlažne maramice ni slučajno ne smiju…
E sad za lokal neka ne žali, neka uzme neku dobru/kvalitetnu
Iz drugog poslovnog kažu da su im već par puta popravljali za kratak period…
Može li broj nekog vodoinstalatera Podgorica. Hvala
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Dje rekoste da se pogleda pvc bravarija, gotova?
Trebaju mi balkonska dupla vrata, standardne dimenzije...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Imate li nekog ko bi se popeo na krov i rijesio problem sa crjepovima?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sad cekaj da se crijep osusi. inace moze popucat svaki na koji se nagazi.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Neka preporuka limara za oluke, simsove i opsivanje dimnjaka.
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Keramičara nać danas baš teško.
Brat renovira sprat i zvao je 7 (sedam slovima) keramičara.
Svi su slobodni tek od MARTA ili Februar najranije.
I neće niko od navedenih da izlije košuljicu, nego samo da polijepi pločice. I za to traže od 15€ do 25€ po m˛
Našao jednu budalu iz Podgorice (Merko se zove), aj izlio mu podlogu (bez lasera, bez fašni) nikako generalno i došao da stavlja pločice, nije doneo mutilicu ni za rezanje keramike, od mene uzeo gletaricu. Popio kafu i pošao. Veli doći će drugi dan. Došao sa rukama u džepove, izgovor mu je, a ja vidio da vi imate mutilicu pa da ne donosim svoju.
Brat izdimio.
Da nema ko broj kojeg slobidnog keramičara da mu preporučim? Imalo bi oko 60-ak m2 poda.
super je kad ljudi oce sebi da zavrse posao juce.
nothing comes from violence and nothing ever could
Znate li nekoga sto popravkja reletne. Jednom mom poznaniku se otkinula ona traka sto podize i spusta roletnu
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Taj koji ti je odma slobodan je paklenik neki koji ce te o jadu zabavit ka sto si vidio i iz toga primjera... svaki se mora cekat po minimum mjesec dana...
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
E i ja sam bio nestrpljiv pa sam trazio keramicara okolo umjesto da sacekam provjerenog (kojeg je trebalo da cekam 2 mjeseca a covjek je doktor svog zanata ) , pa me sad ta zurba kostala dodatnih 500 eura jer lik nije napravio pad kako treba u kupatilo, pa sam morao komplet podne plocice da srusim i da ponovo radim hidroizolaciju i ponovo sve jovo na novo ….
Druga stvar … najveca greska je angazovati nekoga majstora koji je rodjak, brat , kum i sl. tvog nekog bliznjega , jer kad ti se desi problem moras iskulirati zbog medjuljuckih odnosa i ne mozes biti grub i pricati na drugi nacin . Ja sam na kraju angazovao drugog keramicara da zavrsi posao kako treba , naravno ponovo sve platio i debelo zazalio sto nisam cekao ovog provjerenog majstora …
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mehanizam u okov 2,70€
Uzeh pa cu doma zamijeniti..
Rekao bih da je najteže skinuti plastiku ovu
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jedan hint kad kupite stolice od 70 do 150 eura kupite duze sarafe za drvo po 5 centi u okov i u precke zasarafite.
Rjesenje za klimave stolice, jer ovi novi moderni namjestaj se samo lijepi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vodi računa da šarafi ne prođu dasku đe se sjedi da ne završi nekom u "debelo meso"
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks