Nemam pojma outline stalno postavlja.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Prosu lik mozak i topic sa nekakvom Džejlom, ima li ko da ga povede u Valentino da se osevapi, pa da počineno?
Forever young, i want to be forever young
A zakon je kad se o dzejli prica jedina tema da nije crnjak.. Coek je simp sto bi rekla mladez
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Nebitno samo nemoj da pljuješ po nekim gradovima u Crnoj Gori ka što si maloprije to učinio za Danilovgrad.
Okey kapiram Podgorica je centar svijeta i to ali baš ti je to bilo bezveze.
Toliko.
nisam ja kriv pa je Danilovgrad obična rupetina sa jednom raspalom ulicom. ne znam što je frka kad se napiše istina.
kakva god da je Podgorica (ima mana naravno) opet je klasa iznad za većinu gradova crnogorskih. Kotor, Herceg Novi i Cetinje su klasa za sebe, recimo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Što ćeš može biti i da je ono Grahovo tamo đe imaju svega par kafana i ulicu i sve propada rupa ali opet nije okey da sa tolike visine posmatraš druge djelove Crne Gore.
To je sve jednostavno Crna Gora.
I da se ne vraćamo na priču da Podgorica vuče budžet iz cijele Crne Gore.I sva sela po Crnoj Gori su tek "rupa" pa što ćemo sad?
Ko je tome kriv?Da nisu sve te sirote opštine ili nešto drugo?A fora je da vidiš možda u Danilovgrad ipak sretneš neke ljude koji će ti biti carevi veći nego neki u Podgoricu.No nećeš ti si okovan predrasudama.
Kakve su zvijezde koje dolaze, naši danilovgradovi su njujorci i londoni za njih.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ako imaš još uvijek njen kontakt i nije ti mrsko proslijedi Outlineu, jer će do Džejle teško a eto ta "tvoja" liči
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://x.com/vilushanin/status/1861155300905996415
poker asova.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Uzivanje je bilo slusati ih. Bozidar Karadzic redovno prenosio odbojkaske utakmice.
Evo ja pomažem koliko mogu, a ti mi veliš da ću da te ćeram
Hahaha, eto tako
Puče mi glava
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
E sto radi ljubav on je prati a drugi je skida ... nije ni cudo sto ne voli male gradove))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako, veli, niste dobro, do vas je.
Svaki dan je dobar za upiranje.
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks