Bombasticni naslovi i onda covjek stekne sliku pogresnu , to auto vozi ko zna u parlament ,zaduzi se na jedno lice ali ga koristi osoblje... a potrosnja je ko tehnicaru mtela)))
I opet nije puno jer prosjek kuca posao u lokalu podgorice je oko 100 eura a ne jos da se sa njim zavrsava svakodnevno lokalni poslovi...
A vele u komentare da gospodja ima stan u centaropet jedan komentar za pecanje
))
A nema dok ne ugradimo endoskop kamere poslanicima u guzicu nema srece jer necemo znati ko im se vise uvlači....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To auto se "vodi" na nju, zar ne? Ne znam bas jel' malo ili ne za nekoga ko zivi i radi u PG. Nekih 200 litara goriva mjesecno ili neka bude 2000 km po potrosnji 10l na 100km sto ispadne skoro pa nekih 100km dnevno (racunajuci samo radne dane naravno)... 100% se koristi samo u sluzbene svrhe. :P
Neko napisa da Zdenka zivi 1km od Skupstine. Sto su li smislile Demokrate kao opravdanje, cudi me da se nisu oglasili
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ljudima je bio okvir za tablice sa natpisom Kosovo je Srbija, vidim vama razlog za hapšenje opravdan, interesantno.![]()
You'll Never Smoke Alone..
bio je opravdan policiji Kosova. moraju da nauče poštovati pravila kad odu nedje, pogotovo što se zna kakve se stvari dešavaju tamo. ali, pošto im odje sve može biti mislili da će proći i tamo. al eto, Kosovo je ozbiljniji no mi. ko bi reka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lijepa pravila, važi. Kakve se stvari dešavaju? Vidim uzor ti je Kosovo za funkcionisanje države.![]()
pravila. to je nama stran pojam. zato smo i šupa Evrope.
Tuvalu je ozbiljnija država no ova. o funkcionisanju nisam pisao. odje predsjednik Opštine poručuje Crnogorcima da će proći ka' Turci i nikad za to nije odgovarao, niti će. zanimljivo da ga štiti partija premija države u vezi ovog slučaja. isti taj čoek pokazuje srednji prst tokom intoniranja himne.
ako ti nije jasno kakve se sve stvari dešavaju na Kosovu, to svakako nije moj problem. nisam ja kriv dfovcima što izigravaju da su veći Srbi no ljudi koji žive na tom Kosovu u nimalo lijepim uslovima. fino neka to vide sa gazdom svojim iz BGa koji je puštio narod dolje da se muče.
Last edited by outline; 26-11-24 at 13:08.
Brate, pošto toliko potenciraš kako je ovo poslednje ***** od države, a nastavljaš da živiš ođe, onda si se sigurno dobro uklopio u taj sistem, odgovara ti i plivaš.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ćeraš li me to iz države?
Predlažem kao internet prijatelju. Jer toliko safre ne valja. Bar u današnje vrijeme mlad čovjek ima mogućnosti da promijeni mjesto i uradi nešto od života.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa sad možda je bezveze da ih uhapse ali je još više iznenađenje da neko svjesno znajući posljedice voli da fura to i dalje.
Ima autobus iz Nikšića kojim se redovno obilaze manastiri na Kosovu niko od tih putnika nema ovakve egzibicije a jednom se desi pa se takav opomene.
Baš budalasto s njihove strane znajući đe idu,poenta.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Možda su im hakovali tablice.
A možda je to uvršteno u ekstremne sportove.Ono stvarno treba biti ekstremno nesvjestan što činiš u toj situaciji.
Možda im taj okvir za tablice stoji odavno, pa si posle nekog vremena i nesvjestan jer ne razmišljaš o tome i ne misliš treba li da mijenjaš okvir kad kreneš neđe. Da su htjeli da peovociraju ili mafijaju prije bi majice obukli. Ali milo mi je da ođe ima ljudi koji podržavaju pritvor za ovo.
Love, peace and respect.
Vjerovatno gospodja nije ni vozila auto vec ko zna ko, niti prvi, niti posljednji.
Uzevsi ovo kao i mnoge druge primjere nanosenja stete drzavi (budzetu, te samim tim gradjanima Crne Gore) mozda i jeste najbolja solucija za sve nas bankrot... Bez bankrota nema sanse da se ikada skreshe broj zaposlenih u drzavnim institucijama a upravo je to i glavna bolja Crne Gore (kao i HR/SR/BIH), previse ljudi na drzavnoj *ojci.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks