Na ananasu pise 31, pa nisam dalje provjeravao. Nego se cudio da je tolikohvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pogledaj nosače za TV RAI. Ima ih i do 70kg težine što nose. Ima ih Tehnoplus.
Nosači za TV/DVD - TehnoPlus.me
Imaš i u OKOV neke italijanske skroz su OK.
Nosači za televizore | najbolje cijene | Okov Crna Gora
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kolege moze li pomoc... planiram da trgujem televizor neki oko 65 inca
Namjena filmovi serije kablovska.. tu do 1000e
Nadjoh ovaj cini mi se okej al kako nisam strucnjak neki neka neko da savjet ako ima bolji za ove pare TV LG 65QNED753RA https://www.tehnomax.me/tv-audio-vid...qned753ra.html
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Niko nije pomogao kolegi iznad pa ne znam dal se nadat da ce ko predlozit sto.. Koji tv uzet do 700e ?
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
To su TV ako ces i igrice igrati.
Taj poslednji link tesko da ima bolje cijene trenutno.
Generakno podjes na neki sajt dje imaju TCL i Hisense, pogledas oko 700 e sto imaju od svih brendova, onaj koji krakteristikama ti zapadne za oko stavi na google i dodaj Podgorica da vidis kakve su na drugim mjestima cijene.
Ćao ljudi, kupio sam nedavno TV Samsung ue43cu7092uxxh u Multicom (black Friday) i imam problem prilikom registracije za dodatnih 3 god garancije.... ispunim sve što se traži uredno al kad kliknem registraciju garancije dobijem obaveštenje nema akcije sa tim Idem
Zna li neko do čega je problem?
Pozovi ih i pitaj:
Broj korisničke podrške 020 405 888 (po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu).
Nemoj to da propustis.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
I ja sam ovo koristio.
Sačuvaš PDF koji si dobio i to je dokaz o garanciji.
Mada i servis to dobije sa druge strane, tako da bi TREBALO da ti taj papir ništa ne treba u slučaju ostvarivanja garancije.
Međutim sa obzirom gdje živimo, ipak ga čuvaj
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Molio bi za hitnu preporuku za 55 inca TV za oko 600 eura. Kvalitet slike i svjetlina najbitniji parametri. Smart opcije nijesu bitne
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Drug kupio FOX u multicom, okacio ga na zid, sve je ok bilo i kad je skidao foliju, razlile se boje, pukao ekran…. Garanciju nisu prihvatili …
Na FOX i Max se to često dešava.
Jadan panel na oba modela, jadna plastika...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kupih danas TCL 55c655 u Multicomu. Prije ovog modela sam dva druga modela pikirao ali nidje ih nije bilo u CG osim u Multicomu sa izloga pa nijesam htio da rizikujem. Racunam novo neraspakova sa 5 godina garancije je ipak sigurica. Kao oces sipak, na stranici za registraciju 3 dodatne godine garancije http://tcl-promotion.com/me/ nema ovog modela. Na stranicama Multicoma, Datike, MB coma regularno pise 2+3 godine garancije. Cak i na ovoj stranici za registraciju u bilo kojoj zemlji u okruzenju Srbija, Bosma, Makedonija, Madjarska, Rumunija regularno stoji za ovaj model ima produzenu garanciju. Popizdio sam da se kod nas nista bez djaola ne moze zavrsit. Poslah im email sa podacima potrebnim za registraciju, nadam se da ce uvaziti i poslati sertifikat. Inace TV je za ove pare TOP, slika vrhunska, Google TV operativni, sve sljaka lagano. Ali ako ne uvaze produzenje ode on lagano nazad u Multicom
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Preko chromea otvori i proci ce.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Juče mi odapeo TV, a i vrijeme mu je bilo nakon skoro 12 godina. Inače, tako kad uzimam nešto novo gledam da je onda najbolje/najkvalitetnije što može da se uzme i da sam onda miran dug period. Kako odavno nijesam upućen, a samo sam vidio da je SONY A95L i dalje medju najboljima na tržištu razmišljam se da ga uzmem.
Ima li ko iskustva, kakva su mišljenja za ovaj model? Najviše će se gledat filmovi/serije i igrat ps5...
neka preporuka za budget tv, 40-42 inča, koji bi služio samo za soni i neki video spot?
Ja sam bio ubijeđen da oni kad isporuče sugerišu da se proba tv ali izgleda da to nije slucaj zato treba insistirati da ga oni probaju prilikom isporuke.
Meni su juce isporucili tv i nijesu htjeli da ga probaju, kao ima garancija. Desava se ljudima prilikom otpakivanja da im ispadne, da ga uhvate uz ivicu pa nagrde i onda im pametuju i ne priznaju garanciju... Zato je bitno insistirati da ga oni otpakuju i probaju...
A foliju sam skidao milimetar po milimetar...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
I ljudi cesto slome ekran prilikom vadjenja iz kutije. Urone prste… i pored upozorenja. Ali dzabaaa
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks