nase blago nije ta prirodna ljepota, vec narod!
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Dobar spot.Do kraja nisam bio siguran da neće promovisat nešto što mi je biznis ideja.Vama forumašima u povjerenju:
Naplaćujemo avanturu lova na lica sa potjernice.Ljudi koji imaju neostvarenu želju da budu agenti,policajci,vojnici...uplate full military paket:7 dana imaju dozvolu za opremu i oružje i da love Balijagića ili ove krimose.Dozvoljeno pucanje bez upozorenja
Entry, secret agent,level paket bi bio da bez oružja prate lica kojima je sud dosudio nadzor i zabranio napuštanje mjesta stanovanja i za koje nemamo nanogice.
Mi uštedimo a stranci plate zadovoljstvo.Ovo wild beauty bi ostalo kao parola.
A?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 14-11-24 at 17:27.
Mora da si gledao "Sarajevo safari"... ili tako nešto, m?
Nisam,ali mi se čini da taman kad pomislim da sam nešto prvi osmislio,a ono...to već postoji
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Samo brzinski, dje mso mi a dje su napredni. Dvije kafe, dva kolaca i kisela u Dubrovnik, na Stradun u Gradsku kavanu neki dan 9.5eur! Da vas vidim kod nas sto mozete za to, dvije kafe i kisela i cao. Kolac kod nas u Gradsku u HN recimo 4-6eur. Nem aveze, sezoan ili ne. I u Dubrovnik nam nij epalo na pamet u sezoni da sjednemo ali sad, sezoan prosla, ne deru svoj narod kao mi. Ne svoj, nego i nas
Ali zatooni imaju na Trip od 3500 review-ova (nemogu se sjetiti nase rijeci haha) ocjenu 5.0.
A Dubrovnik nam nije daleko da se naucimo turizmu. Nego nama je ljepse bilo da ga napanemo nego da ucimo.
Last edited by montenegrina; 26-11-24 at 11:57.
Đe parkiraš tamo?
You'll Never Smoke Alone..
Na parking Maxi Konzuma free
Ja uglavnom u Gruz dolje. Evo ako te zanima, zone, cijene, sve.
https://www.sanitat.hr/hr/parking/ci...alisnih-karata
Izvinjavam se na off i na ovo gore nemogu skupa, greska u brzini kucanja, poznaat sam po tome haha.
Instalirajte i aplikaciju Dubrovnik parking, tacno vidit ekoliko mjesta ima, dje, koja je cijena.
Skup parking...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mi smo negdje skorije ovdje jeli https://maps.app.goo.gl/aZW8F2h1W1z8gLse6 , kao puno jeftinije je nego drugdje, a cijene su i pored toga bile ,,muške". Kasnije smo dolje pored mora popili kafu i pojeli po sladoled, to smo više platili no hranu. Doduše još je trajala tzv. postsezona. Sada si me pomamila da do nove godine odemo opet ka tim krajevima
Sent from my Motorola 8400
Ljetos, 2 kafe dojc, okruglo 10e na stradun
U kafić Cele, tik pored Orlandove statue, čaj je bio 4.50€. Ne vjerujem da su spuštali cijenu, a dizali slobodno jesu.
Dj eje 10eur, prva zona i to ljeti
Pa van sezone su po 70 centi, to nema ni u Novi. A centar grada i treba da se nplacuje i kod nas sto vise, dako narod odustane od dolaska autom po sred grada. Recimo Piran, centar grada parking 30 eur, pa ces laganom setnjom do grada i rasteretices grad.
Setnjom je od Gruza zacas, plus imate u bus do Pila kome s ene seta, ali nas narod bi kad bi mogao i preko Pila usao autom
O tome i pricam, nema nam pomoci.
Malta St Julians kafa 80 centi čaj 80 centi
She is only here to annoy herself!
Kako nas dji reklamira
Sent from my iPhone using Tapatalk
podsjetnik kolko je Albanija miljama ispred nas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne odustaju od kolonija....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks