Poželjeće poštari pošiljaka.
Sent from Maranello
James Tiberius Kirk
Ovo mi je highlight.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Prosli put se neko i pobunuo protiv smanjenja na 20 eur, pa smo “se nasli” na 75 eur. A sada niko
Anestezirana masa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Skrenuta im je paznja, vise puta, na vise nacina i sa vise adresa (cak i nekih mnogo bitnijih od nasih).
Medjutim, apsolutno sve primjedbe, komentare i obrazlozenja su u potpunosti ignorisala od strane nadleznih.
Kasa je prazna pa mora da se puni i sa ovakvim ciganisanjem drzave ali to je neka druga prica.
--------------------------
Do Not Disturb.
8000 pošiljki dnevno sa TEMU-a
TT
Do Not Disturb.
Izmedju ostalog je i ovdje bila postavljena forma kojom se upucuje primjedba na strategiju kojom je predvidjena ova izmjena od 1. januara 2025. godine.
Ja sam je vise puta postavio i objasnio o cemu se radi. Sa foruma je svega par ljudi ispunilo to iako ce sjutra kukat' mnogo veci broj forumasa povodom toga.
Skrenuta je paznja prije svega Ministarstvu finansija koja je i pdestavila strategiju a onda i drugim nadleznim organima koji su je podrzali i 'provukli'.
Pored toga je dosta o tome diskutovano kako prilikom javnim rasprava tako i prilikom drugih internih i eksternih sastanaka u vezi strategije i promjena koje su u njoj sadrzane.
Uputili su svi zainteresovani gradjani, nevladine organizacije i druga privatna i pravna lica.
Jos nesto?
Do Not Disturb.
Sitna smo mi riba u ovom moru plavom,forum,itd.
Ja reko nesto ozbiljnije da je bilo putem medija, nevladinih organizacija ili slicno.
Ocigledno nikoga nije zanimalo sto ce placati pdv 21% od nove godine,jer gle čuda svima plate skocile kao u swiss da zivimo![]()
Last edited by miovrag; 23-11-24 at 19:28.
Bilo je lijepo dok je trajalo. Neka su zdravo postari i drzava,ja ga necu narucivat nista.
Sent from Maranello
James Tiberius Kirk
Je li kasno za neku online peticiju ili nesto?Originally Posted by miovrag;[URL="tel:6116729"
Desila mi se cudna situacija, nisam se do sad sreo sa ovim.
Narucih nesto sa Amazona prije 15-ak minuta, kako nisam odavno, dodao sam novu karticu na kojoj ima vise od sume koju trebam da platim za porudzbu. Stvar je narucena sa Amazona, stigao mail konfirmacije, ali sa racuna mi jos uvijek nista nije skinuto, niti je poruka da je skinuto pristigla. Ranije, ako bi se desilo, sve bi bilo skinuto u narednih 5 minuta maksimum, pa me interesuje sto moze bit, osim ako im server trenutno nije odradio azuriranje ka aplikaciji.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Oce to tako, obicno ako to nesto nemaju trenutno na stanju i slicno, skinuce ti pare neposredno prije slanja
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U srb je do 50 eur. Ali mogu da naplate pdv i na 1 eur. Preko 50 ide carina i pdv. DHL nista ne naplacuje do 50 eur robe. Preko ide ~30 eur za njihove spediterske usluge. I naravno carina i pdv
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pa neka nama daju 50e?
I ovako smo Vucicevi podanici
Ja preko 30e nista narucio iz inostranstva,uglavnom su to neke sitnice koje ne prelaze 10e.
Jesam igrice ranije sa base,prije 12 godina al iz Kine nisam.
Da mi stigne ovo do nove sto sam narucio,i da predje novu, lijepo do povecanje granice pdv idem od mene brisanje app i![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...reko-interneta
Bilo je,zna da je bilo. Ovako je pocelo,
Pa je donijeta odluka
Opet članak
I mjesec dana prije stupanja na snagu.
Sto to znaci? Da je narod zadovoljan,da ga ne interesuju (kao zaista sto jeste)
Vazda rekli dok je ovaca bice i vune.
Kako meni rece pripadnik jedne stranke,vladajuce koalicije
A sto je to na 10e,2e+ carina to je 3e(valjda tako ide)kako on rece,jer gle cuda radi u posti od skoro.
Idemo dalje
Narod ce i dalje porucivat, jer ce ono sto ima odje bit dodatno skuplje i eto
Neđe je neko od novih mladih i pametnih postavio pitanje kako da se riješi problem sa zatrpanošću Pošte paketima koje NAROD CG poručuju sa interneta.
Na to su se javljala razna mišljenja od njegovih drugara mladih i novih od kojih je preovladalo mišljenje da treba primiti u Pošti još 50 zaposlenih (jer je to 200 glasova) i da će problem biti riješen. Jedan reče, vidiš kako radimo u EPCG i šta nam fali?
Međutim kada je sastanak skoro bio gotov, javi se jedan momčić, nov, koji otvori excel i pokaza neke dijagrame.
Niko se naravno nije ni okrenuo na to, kada on reče magičnu riječ: "Možemo da napravio milione".
Svi zaćutaše pogledaše momka, a on takođe zbunjen iznenadnom pažnjom nastavi.
Sve što treba da uradimo je da sve oporezujemo u naplatimo carinu. NAROD će manje naručivati, država tj mi ćemo više dobiti. Biće povećanje plata uz manje rada.
Salom se prolomi aplauz, drugari uzeše telefone u ruku šaljući svojim savjetnicima brilijantu ideju sa pitanjem kako je oni mogu promijeniti.
Jedino je glavna glava skupa bio zamišljen pa upita: "A Kako ćemo NARODU ovo objasniti, ove dodatne takse?"
Savjetnik glavne glave se osmjehnu i reče: pa to je NAROD, razumjeće oni, još je kralj Nikola govorio oj narode stoko moja...
Glavni se osmjehnu i reče nastavite po planu, reći ćemo da EU to traži od nas. Na ovo su svi pristutni zatapšali, računajući u glavi koliko će im se povećati naknade kada se ovo uvede...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks