Ako ne znaš sta osećaš prema čoveku – zatvori oči, i zamisli da ga nema. Nigde. Nema ga, i neće ga ni biti. Onda će vam sve biti jasno.
Stvarnost je različita u različitim stanjima svijesti i svako viđenje stvarnosti je ispravno samo na svom sopstvenom nivou.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ne sudi svijetu. Učini ga božanskim svojim djelima, očisti ga svojim govorom i veličaj ga svojom prisutnošću.
Always question yourself and any negative feelings that come up - get to really know yourself![]()
Vidio sam dosta botova, što na ovom forumu ali Ljuka ti si baš neka specifična vrsta AI modela koja je istrenirana nad specifičnim podacima.
Solid. Firm.
Besar lento, hacer el amor duro, hablar claro, fallar poco, bailar mucho, comer rico, amar fuerte y reír de verdad!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Rast znanja je radost.
Mentalitet žrtve.
![]()
Da bi čovjek prepoznao tehnike manipulacije kod govornika treba da zna što je pravo govorništvo.Samo što više nema pravih govornika.Svijet je postao jedno veliko leglo manipulatora.Govorništvo je iskrivljeno kao i sama politika.Politika je nekad u antici bila na korist čovjeka i čovječanstva.
Pogledajte današnje govornike i naročito jedna bitna stvar a to je govor tijela.Govor tijela je više od 50% govora.Za to,treba da isključite ton.To je jezivo.Jeziv je govor tijela političara.Jeziv je govor tijela manipulatora.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
"Mislim da nisam jedini, koji je primetio da nam Facebook i internet ili telefon čitaju misli i utiču na naše misli."
Samo onaj ko ne vesla ima vremena da vam ljulja čamac.
Ako želite da i sami budete orao, letite sa orlovima,
Teška vremena stvaraju jake ljude, a jaki ljudi stvaraju slabe ljude, dok slabi ljudi stvaraju teška vremena.
"Nisam postigao dovoljno u životu. Osjećam da moje sposobnosti premašuju moja dostignuća. Osjećam da bih mogao više. Vegetiram, moje ambicije trule poput korova oko mene. Hoću da slikam. Želim da učim jezike: francuski, njemački, španski...Šta još? Želim da vježbam. Želim da meditiram. Želim da čitam. Želim da vidim ljude. Želim više da pratim kulturu. Želim da spavam dovoljno. Ne želim više da gledam smeće od televizijskih programa. Želim da prestanem da trpam đubre od hrane u sebe svake večeri. Želim da živim!"
10. И што год жељаху очи моје, не брањах им нити уcкраћивах срцу својему каквога весеља, него се срце моје весељаше са свакога труда мојега, и то ми бијаше дио од свакога труда мојега.
11. А кад погледах на сва дјела своја што урадише руке моје, и на труд којим се трудих да урадим, гле, *све бјеше таштина и мука духу, и нема користи под сунцем.
Presipanje iz šupljeg u prazno, a?![]()
Tako nekako. Ali i dalje potrebno
Ljudi ne ostvaruju svoj puni potencijal djelimično i zbog niskog samopoštovanja, zbog čega ne teže da u sebi pronađu zalihe kreativnosti i samoizražavanja, ne usuđuju se da započnu aktivnosti i projekte u čiji uspjeh sumnjaju. Osjećaju se sigurnije ako ne pokušavaju, jer je njihovo loše samopoštovanje preplašeno rizikom od neuspjeha.
Jedan francuski pesnik je rekao da je mjera u ljubavi voljeti bez mjere. Saglasna sam, potpuno.
"Neko" je samo onaj koji nešto voli.
Isto je ne biti ništa i ništa ne voleti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks