legalno je sirok pojam
sto je juce bila, danas ne mora da bude, a za sjutra cemo da vidimo :P
od primjera - kokain, od skorijih primjera - plasticne kese![]()
Crna Gora, zemlja, veli, mrmota.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Nije sreća imati sve, već uživati u svemu što imaš.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
@extravaganca konačno si stavio avatar aj nek ti je sa srećom.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Neka je sa srećom u oba doma
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A što ti je ovo na slici ka da tražiš nešto u čaši i držiš cigar u desnoj ruci,ili pridržavaš nekome jer ti ne pušiš?Bolje reci jer meni sa maštom zna da ode ka kod Andersena.
Lici na paranoja u las vegasu
Liči i meni jer jedino lik na LSD-iju vidi nešto u praznoj čaši.
LSD je toooop, ima li dje da se nabavi
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Kod slobodnih umjetnika.
E ja sam mislila da je zajebancija kad ono stvarno imamo neka bratstva masona i to:
Velika loža Crne Gore je dio redovnog masonskog bratstva i kao takva je priznata i cijenjena u svijetu.
Pod zaštitom Velike lože Crne Gore sada djeluje pet masonskih loža - "Montenegro" (Podgorica), "Zora" (Kotor), "Luča Mikrokozma" (Cetinje), "Garibaldi" (Nikšić) i "Europa" (Podgorica).
Nisi to znala?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne ja,nađoh par članaka za ove iz Nikšića ne znam kakve veze imaju sa Garibaldijem a u tekstu se potpisao kao veliki majstor velike lože cg.
Zoro.![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne,ovo je bio antagonizam.
Jes, ali moraš priznati da bi čovjek mogao sve one masonske simbole da zamišljaš itd. treba ti ipak nešto da te malo podstakne na te vizuelizacije, zar ne?
Ne razumijem se u te sektaške odrede i bratstva ali kad bi uzeli LSD oko bi im namignulo a to je onda svetogrđe.
To je čisti Širk.
A zamisli tek da im se onaj trougao sreće naruši.Kapiram njeđe da je to američko njesra jer je na dolaru i da su to neki paraši/teškaši.
Za ove naše ne znam možda drže deltu.![]()
Kakvo američko, Masoni postoje duže nego same SAD, ima tvrdnji da su im začeci još u krstaškim pohodima.
Forever young, i want to be forever young
Ne treba se možda rugati tim nekim obilježjima. Koliko god to meni/tebi izgledalo smiješno i čudno, tim masonima je to valjda svetinja, a to su isto ljudi sa osjećanjima i onda treba možda iskulirati.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks