Ja cu jedan WD-40.
Prema tome, šta da ti kažem?
Hvala PopE,dobro vi ucinjelo : )
Odlična gurmanska u Rio Evo i ja konačno probah. Još pitu da probam, dje se to nalazi Ado. Nisam dolazio odje odavno pa ne vidjeh.
Hvala Gile.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako su bilo koji od ove tri varijante probali nije ni čudo, promašeni sendviči. Preksjutra sam ih mislio probat opet, sazidat neku svoju varijantu pa da viđet oće li se više obidovat...![]()
posle ko zna koliko kroasan... qq... i dalje je predobar.
i pita sa lososom preukusna
a pasta domaca u pasarellu isto preukus
edit: za rijetke koji ne znaju, bar
Last edited by goozica; 25-11-24 at 17:35.
nothing comes from violence and nothing ever could
Spanać tortilja (sa goveđom pršutom) u Cattley-u odlična, baš po meraku. Goveđa pršuta ima i neki šmek, možda se nekome neće dopasti ali mi vuče na one domaće pršute, baš mi pade jutros ka kec na deset![]()
Pomfrit odma u smeće baciti, tu se nema šta diskutovati.
Kod njih ima akcija 20% za odredjeno vrijeme. Do 17h. Na svako jelo 20% popusta + trilece gratis. Znaci sendvic sa piletinom ogroman, plus unutra salata, pomfrit, namazi i trilece 4€ili 2 punjena bataka, pomfrit, hleb, salata, trilece 6€
Ne znam kako im se isplati radit na ove cijene
Ili jednostavno nisu alavi kao ostali, pa ne idu na veliku marzu
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 26-11-24 at 10:32.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa viđesmo jutros, to nas i privuče, 4.8 za onu tortilju je odlična cijena, dobismo i po treleće koji bješe skroz korektan mada nisam stručnjak.
Kolezi sa posla to drzi neki rodjak, jedno vrijeme smo narucivali dok je isao (odlican) kolac Mona.
Dobra im je hrana i sendvici su im bili dobri, ali ne bolji od Daltonsa.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Daltons mi je postao smaranje baš, svi sendviči su im na istu foru, čak i tortilje su u suštini sendviči ili girosi samo u formi tortilje. U sve trpaju caciki sos i što god da jedeš stiče se osjećaj da jedeš giros na XYZ načina...A kako zna slano da bude to da ne pričam, bukvalno mu se mora stalno skrećati pažnja da ne soli onaj pomfit onako jer je generalno preslana hrana. Kad mu se skrene pažnja, dobra hrana bude samo dosadi vremenom jedan te isti ukus...
![]()
Last edited by BiTrAtE; 26-11-24 at 11:01.
Nama je do sada bilo sve u redu, mada saramo sa porudzbinama pa rijetko dje narucujemo sa istog mejsta vise od 3 puta
Najvise smo se zaredom navukli na Bonito tortilje, porcija je ok (jedna mala, dvije previse), cijena OK, a ukus kako koji. Mexicana tortilja im je odlicna, solidno pikantna mada mi nesto nedostaje da bi bila vrhunska.
Iz Kobajagi toritlje su... bezveze, jedino im je krompir odlican.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ja sam se registrovala zbog ove i " danas na tanjiru " teme, pa da ne skrećem mnogo - Di Marco restoran u Central Pointu, sjajna hrana i usluga. Skoro je otvoren, čini mi se kao super mjesto za proslavu godišnjice npr, vinsko veče sa drugaricama ... Muž i ja smo jeli njihove bruskete sa lososom ( odlične ), losos je bio fin isto kao i rizoto sa morskim plodovima, ali piletina u sosu od sušenog paradajza i pire sa tartufima su nešto najukusnije što sam probala u posljednje vrijeme. Da preduhitrim - dva predjela, dva glavna jela i 2 pica - 65eur.
Attachment 179428 Attachment 179427
Last edited by samoilma; 26-11-24 at 12:42.
Vinsko vece sa drugaricama![]()
Smor.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Gurmanska preko puta CEDIS-a, smece, ali bukvalno. Ja ne znam sto je ono ljudi…
Prema tome, šta da ti kažem?
E kako loš hamburger u Gurman u Blok. Tri zalogaja i ostatak keru.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Gurman i rak su oduvjek bili sinonimi![]()
Kod Zinda hamburger predobar, đe je bila počivša Lida, između distribucije i sportskoga.
Paša, ima li Rio pored Kristala kakve veze s tobom?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks