Sent from my iPhone using Tapatalk
Vjerovatno fejk, kod nas je sve fejk (motorno ulje, gume, Nutella)…ovi iz Japana su bolji.
Prema tome, šta da ti kažem?
1700 evropejaca, pardon.
I meni za koji dan iz amerike
Ne bi ga kod ovih lopova nasih uzeo sanse nema
Samo da ne stigne kad bude odje 1300€.
Ada tu, sve mora po zakonu biti.
Srećno ga trošio, boljim zamijenio.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Da si cekao jos nekoliko dana, imao bi ga za 1250.
Neće on fiskalni na japanski već na naš
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
16 pro 1169eur u zoki mobile.
Znaci padaju cijene kao u Japan.
Ja sam se razmisljao prvo da uzmem 13 pro, pa onda 15 pro, na kraj sam uzeo 16 pro, za sad radi perfektno.
Zadnji iPhone koji sam koristio 6s plus, dan danaa radi odlicno, onda predjoh na Android ali ipak mi se vise svidja iOS.
Sent from my iPhone 16 pro using Tapatalk
Imali dje staklo da se uzme u Podgorici bez crnih ivica da mi ne uzima od ekrana bas iritira? 16 pro u pitanju
Sam stavih neko od 15 eura iz One i za neko cudo mi ne smetaju ti crni obodi, jos ga nisam stavio perfektno ali telefon ima bas male bezele pa se ne vidi.
inace gift kartica za app store se nikad lakse nije kupila, direktno sa njihovog sajta kao gost sam sebi (dva maila) mada cini mi se i lazni mail bi mogao proci - ko salje.
stavih $15 - 14.25eur skinuto.
I ja juče uzeh 16pro…. Snalazim se dobro na ios posle dugo godina korištenja Androida, ali ne uspijevam naći kako da aktiviram VOLTE opciju (ako je uopšte ima) Odrađen je update na ios 18.1
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Nema Volte-a ako ga ne podrzava operater.
Tcom mi je operater. Podržavao je na android. Danas sam ukapirao da nema opciju za Volte, već je to aktivirano, bez opcije da se isključi.
Izgazih ga danas pošteno od korištenja i trenutno je baterija na 44%. Sa punjača je skinut jutros oko 9. Baš sam iznenađen pozitivno.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Lagano mi ide 2 dana.
Radi li kome onaj call recording kod nas?
Apple Intelligence?
Radilo mi i na 15 plus i sada na 16 pro i to nije vezano za Ai, u vrhu je kada ti se neko javi i kada upalis glasovna poruka stize da se snima. U podesavanjima podesi.
Od Ai samo sam primijetio uklanjanje detalja na slikama ostalo nisam ni trazio i koliko je zapravo stiglo.
Last edited by Brk; 20-11-24 at 23:25.
Meni nema snimanje a aktivirano je, mada vidim da se dosta njih zale po netu isto da nemaju.
Snimanje nije dozvoljeno i aktivno za korisnike EU . Da bi proradilo morate prebaciti vas icloud na US . Ja sam prvi dan bas testirao i sad ga imam … ali mi nema poentu kad onaj glas kaze drugoj strani da ce biti snimana
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks