Problem je sto ovcama je uskladjena plata a pastirima povecan koeficijent i penzija samim tim . Dok ovce i dalje misle da su pastiri vegani ipak ce doci neka crna ovca da potegne advokata...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gledam ovo i stravim se
Nema zbora i dps je ali ovaj javasluk za ovako kratko vrijeme je pakao
Jel realan snimak dje on poziva mladence da potpisu ugovor o radu u rudniku uglja
Pa u kongo bi posao u zatvor za ovo majku li im ***** alavu
Sve vise vjerujem da zele da ovu drzavu prezaduze i zapale
Kukavce crni, slavili smo promjene kojoh nikad ne bi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
fino kaže djuka d bizon - zašto i mi nemamo pravo da zaposlimo članove naše familije?
tries godina ponižavanja, i sad da ne zapošljavaju svoje. ljudi nisu mogli bankovni račun otvoriti i vi ih napadate.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 20-11-24 at 19:39.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo je da covjek zaplace. Pita voditelj ovu splacinu iz df-a sto se njihovi rodjaci ne zaposle u privatni sektor i kod stranih firmi a on izmedju redova kaze ne bi mogli tamo da upadnu. Pa normalno kad su nesposobni i neradnici. Pi.
Moram te samo malo ispraviti.
Sad se usklađuju penzije koje su 456+ , pa tako moja mater koja je imala penzija u zadnjem periodu oko 350 eura , sad ima penziju od tačno 451 euro i ne kači je to usklađivanje , tako da znači ostaje u ovom košu minimalnih penzija , iako nikad prije nije imala minimalnu penziju.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa to sam i rekao. Sve penzije koje su bile ispod 450 eura skočile su na 450 i ne usklađuju se dvije godine. Usklađuju se one koje su bile 450 i više.
Pošto više ljudi nije baš razumjelo šta sam napisao, moram da zaključim da sam ja kriv za to i da nisam uspio da napišem jasno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ilija je veoma talentovan. Hahahahahaha. Prejako!
Pišaj Đuka po osvježivačima!
#samodasedpsnevrati
https://www.vijesti.me/v/733491?utm_..._share_counter
Dragi osvježivači.
Iskrene želje da vas Đuka i Koljenica duuuuugo tuku qwrtzem u čelo.
Last edited by Gagarin; 20-11-24 at 19:49.
Tko leti, vrijedi...
Kako seru i jedni i drugi. Debili. Voditelj ih dobro przi.
Znači, tata milioner neće da plaća sinu provod po Beogradu, nego ga finansira epcg? I koji su to poslovi za koje je talentovan?
Je li pitao ko Zubatog koje je to prethodno iskustvo kvalifikovalo sina šefa njegove partije za mjesto šefa filijale? I ima li sve to dobro potkrijepljeno papirima? Sve i da je tačno da je sve po zakonu, percepcija može da bude da je Zubatog šef partije postavio na mjesto predsjednika OD, a ovaj njemu zauzvrat zaposlio sina i finansira partiju i druge podobne organizacije.
Nisu ovježivači isti kao dps, ne.
Last edited by NHM; 20-11-24 at 19:59.
Ljudi moji sve po strani ali kakav je balvan ovaj Jokovic sta je ovo? Mene je sramota njega da slusam. Ovi ostali govornici namazane lisice politicari, lazu ne zinu. A ovo? Ovo nam ministar. Kaze postanski fakultet neko kad zavrsi. Pa koji je to fakultet nesreco?
Da je ko iz DPS, zvecalo bi se od koljenice, pipuna, Ljalja i ostale ekipe oslobodilaca. A mali je bas talentovan ka djeca ovih iz DPS, to je ta fina i napredna generacija
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...pcg-u-beogradu
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
https://x.com/KonteZanovic/status/1859319823840215085
Znam da mu je bratanic isto fino celjade, izgleda da im je to porodicno
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ova emisija je dokaz da svim partijama aktuelne većine nije smetao dps kao takav. samo im je bio problem što oni nisu mogli da rade sve što i dps. čim im je pružena šansa, nastavili su utabanim stazama prethodnika.
Dovoljno je na google ukucati njegovo ime i prezime i fini tekstovi izadju :
Mandić neće na robiju
Iliji Mandiću se sudilo za nanošenje lake tjelesne povrede sedamnaestogodišnjem J. J., za šta mu prema Krivičnom zakonu prijeti kazna zatvora do tri godine
https://www.vijesti.me/zabava/127401...nece-na-robiju
Tužilaštvo Srbije: Istražujemo tuču u "Mažestiku"
Sekulić je optužio Mandićevog sina Iliju da ga je udario šakom i dodao da je svemu prethodila žustra polemika sa Kneževićem u toku koje su u jednom trenutku nakon fizičkog kontakta i završili na podu beogradskog hotela “Mažestik”.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...cu-u-mazestiku
“Tukao me je šipkom, a ne pesnicama”
Maloljetni J.J. rekao je juče da ga je Ilija Mandić, ničim izazvan udarao šipkom po glavi i leđima.
Njegovu izjavu potvrdio je i nalaz vještaka medicinske struke Nemanje Radojevića, koji je ustanovio da povreda sedamnaestogodišnjaka nije mogla nastati pesnicom, ali ni od “kačenja satom”, kako je tvrdio optuženi.
https://www.vijesti.me/zabava/150471...a-ne-pesnicama
Last edited by retype_htc; 20-11-24 at 20:20.
Mozds ce da rsdi sa neredovnim platisama, ima smisla...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Vele da je šef te filijale. Ono bješe ima 27-28 godina?
Vidis da je talentovan. Nije lako sa tolik godina biti sef
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
e al BG je skup. treba plaćat stan, hranu itd. to niste uračunali.
I sta sad
Mi se sprdamo, pravice se mimovi, bacice se fore dobre i sve ostade
Mislim kaze da i mi imamo pravo da se zaposljavamo.
U privatni sektor eura zaradili ne bi debili nesposobni
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks