Eh da je vraceno u sivu fazu.
Ova straćara može da posluži jedino da se u njoj snimi scena nekog horor filma.
Kupis stan 3000+e m2 i ti i komsija se gledate iz dnevne po cio dan. Zgrada kipsa dvije su jedna do druge , pored njih zetagradnja i preko puta ove ne znam cija je ali sve su na po par metara jedna od druge . Kako pada noc svi trakaste zavjese ili roletne dolje .
Ovo je inace slikano sa prozora (malo odsjaj bije od stakla) cisto da docara koliko je blizu komsija
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Velegrad![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Na žalost , većina zgrada je danas tako. Na 10 metara jedna od druge. Inače , podsjeti me ova slika na slučaj od prije nekoliko mjeseci. Zgrade SOHO u Baru , na samom ulazu , dok su stavljali zavjese i čuda . Dok oni rade , preko puta njih u drugoj zgradi se odvijala "akcija" jednog para. Bukvalno su bili kao na dlanu. Sto reče čovjek , kao da smo im bili u sobu.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Nedje sma postavila ovu KIPS, oglas a stan koji se prodaje, balkon jos blize nego na ovoj slici. Cak i s ajuzne strane, tamo se napravi Central Point, ispred je Montefarm, i nije neki pogled.
Uvece ne spustam nikad roletne, nema vecega gusta, jedino na spavacu ali da mogu da spavam jer me svijetlo odmah budi.
Meni niko ne može da poperi ispred zgradu, srećom, može iza zgrade, đe su mi sobe, ali to me briga baš. I ja spuštam roletne samo radi svjetlosti, inače spavam kao mačka .
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
taman jedno 25000 treba da se ovo dovede u ispravno stanje...
jer se sa ovim stanjem prekidaca i kablova koji vire itd samo moze pretpostaviti da se mijenja full struja, osiguraci i kabal do sata + podovi + stolarija + hidroizolacija moguce (jer je pitanje sto je ovo parketa ovako crno) itd itd...
pakao
zvao skoro prijatelj za jedan stan u "izvornome stanju" i prica sa vlasnicom i kaze - treba barem 30k da se renovira, znaci cijena korektna bi bila X eura sto ispada u prosjeku 1850 poslije svoga truda... kaze carica - ma jok, samo okreci i zivi ovako dok skupis pare(citaj i plati ga ovako kako je 1850)
pijes kafu sa komsijom iz zgrade preko... bez malo jedni drugima dodate solju sa terasa![]()
Evo do kojeg ludila idu cijene.
Sutorina (Herceg Novi), 22 m2, starogradnja, cijena prava sitnica, 59 000 €.
https://estitor.com/me-en/real-estat...novi/id-312475
Prolazio sam prije neki dan kroz sutorinu i pomislio kakav mrak u 1 popodne.
\\OFL•GIC
Gledah sad cijene dnevnog najma u Central point. Negdje 40-50 EUR. Odbij proviziju Bookinga 30-40 EUR. Odbij nekih makar 10-15 EUR za čišćenje (podijeliš na prosječno dva dana ostanka), dođe se da ostane 20-25 za zakup.
Ako se izda 20 dana mjesečno, što nije baš sigurno, dođe se na nekih 400-500 mjesečno.
A u opermanje stanova baš uloženo.
Samo pokušavam stavit na papir, ne razumijem se u taj posa.
Ako vlasnik sam čisti, neka na papir stavi koliko bi uzeo da to obavlja kod nekoga.
Kad se sve zbroji, ostaje da se isplati uložiti ako se očekuje dalji rast cijena. Znači špekulativno.
Tko leti, vrijedi...
Forever young, i want to be forever young
Evo ja imam stan u BR od 60 kvadrata pa ga prodajem 1700e.
Doduše ne žurim jer je izdat za 550e već nekoliko godina, ali nisam gadljiv ja na keš
Tako da ima da se uzme, samo treba da se traži ili da naleti.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Pa i čekamo, izlećeće vala nešto.
Mada 60 nam je puno, gledamo neki manji jednosobni![]()
i ja sam nešto to računao i ne vidim isplativost u tome u odnosu na dugoročni najam. može se uzet 100-150 eura više mjesečno ako se ide sa varijantom stan na dan, uz veliko cimanje i veći rizik da se nešto ošteti (jer ne vjerujem da se sa jednako vodi računa o stvarima kad se boravi na dan ili godina dana u stanu). pritom, mora se biti pripravan za svaku priliku, čišćenje, dočekivanje gosta (ukoliko ne zna đe je smještaj) itd
Stan na dan se najmanje izdaje preko bukinga.
#fakenews
A tek što porez plaćaju, ali juče...
Zar nije ljepši naziv stan na par sati?
Kum moj je izdavao stan na par sati.
Znao je za dan po 100-150€ da uzme.
Po 20-25€ na sat kako je ko mušterija i stalni "klijent".
Imao je jednu gospođu koja je svaki petak od 12 do 13h bila mušterija. Valjda joj je pauza za topli obrok bila tad...
Koliko priča je tu bilo... pretvorila bi se tema u Tripijeve avanture....
Dobro je stizao da promijeni posteljinu.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks