Nema Podgoricana ili su oni lideri....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vozači BMW svih serija i vozači Golfa i A3 su ono baš broj 1, koje god da su tablice. Na drugom mjestu vozači novijih, luksuznijih SUVa.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Kako bit volio da sam toliko rjecit da mogu da objasnim sto se desavalo kod delte oko 16h danas.
Grad dje u onaj popodnevni spic moze auto ( zeleni bmw) da stoji dva sata kod Dalija jer covjek vjerovatno pije kafu, i pravi totalni kolaps sa kruznog toka, ne zasluzuje nikakvo rjesenje saobracajnog problema…
A ni mi sa njim
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ja ne znam jesam li ja samo paranoican ili sam zec al ja kad vozim bukvalno vozim sa 20 ociju otvorenih, u skorije vrijeme i na zeleno gledam na svaku stranu da mi neko ne izleti niotkud i da ga ubijem ili ja izginem. Bas zbog ovoga su mi najvise nejasni biciklisti i ovi na trotinete, kakvih tu kamikaza ima da covjek pomisli da stvarno oce ljudi da izginu i da ih nista vise ne zanima u zivotu. Jos nista na glavu, mali pad i ostade tu na licu mjesta.![]()
a nisi jedini...
mene bukvalno glava boli kad izadjem iz auta, sto velis gledam na svaku stranu i kad mi je zeleno..
isto imam utisak da mnoge boli briga oce li nekoga udarit ili ce njih neko, totalno rasulo u glavi kod ljudi
Kad skrecete u desno tj prestrojavate se koliko vas ima naviku da se okrene i pogleda?
Ja to redovno radim sto znam tako me nauci instruktor davno....
Brate kad udjem u dvoriste u auto pogledam okolo da mi neko ne uleti u dvoriste da me ubije![]()
Situacija je sledeca:
Audi parkiran na trotoaru u blizini Lovcen banke (nova crna zgrada na bulevaru Delta-Atlas)
Dolazi pauk i krece u "podizanje". Na polovini procesa pojavljuju se dvije djevojke.
Pocinju pregovori. Prvo je izgledalo dosta zustro i kao da ova dvojica iz pauka nece odustati ali kroz par minuta krece smjeh.
Audi spusten nazad na trotoar. Razgovor se nastavlja jos minut.
Jedan od ovih sluzbenika otvara vrata od kamiona, a jedna od nasmijanih dama "ubacuje" neki papir u kamion. Ne bih da nagadjam sta je ubacila, nisam mogao dobro da vidim.
U svakom slucaju svi srecni i nasmijani se rastali, a meni kolega na to rece "e jbg kako ovo nismo snimali".
Last edited by Orgullo; 19-11-24 at 19:51.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Pokazivač mrtvog ugla je za ovo zakon, ali ja se staromodmno i pored njega okrenem hahahha.
Koliko je ovome narodu žmigavac mrzna stvar, a o trebalo bi da je to mahinalna radnja kad mijenjaš pravac da ruka sama ide. Čak u preticanju ih mrzi da upale žmigavac a ti moraš biti vidovit ako i ti krećeš u preticanje.
Zaboravili ste dostavnjake: Kangooe…
Prema tome, šta da ti kažem?
Nema vise taksista....
Kad vec kao gradjani placamo svakakve gluposti nasih "lidera " i vlasti, dobro bi bilo i da platimo da se ugrade kamere na sva sluzbena vozila , a pogotovo policija, pauci. Vatrogasna, hitne pomoci , policajcima i svim inspektorima isto ugradit kamere na uniforme ,smanjilo bi se puno ovakvih situacija
Apelovati za postavljanje saobracajnih znakova 'stoka na putu' u gradskim podrucjima
NLB banka kod Mileniuma.
![]()
Last edited by Apolo; 20-11-24 at 18:48.
Pih. Dala bi im 30-40-50 toljaga.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Evo jutros na ovu kisu na google earth naleceh na degenerika iz New Orleans-a....
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Aj ovako jedna zanimljivost doduse od naseg nekadasnjeg neprijatelja Japana...
Kazna za voznju u alkoholisanom stanju za vozaca je milion jena ili 6000 eura a takodje ta kazna je i za saputnike u vozilu .
Znaci vozac u alkoholisanom stanju placa 6000 eura i sve osobe koje su se nalazile u vozilu po 6000 eura... jer nisu ispunili gradjansku duznost i dozvolile su pjana osoba da vozi!
Mogu zamisliti ministra koji ovaj zakon sprovede u crnu goru pa on ce zlatnim slovima biti u istoriju upisan! Koliko ce zivota spasiti i emancipovati ljude!!!
Tako je u Jpn.
ovdje ne mora 6000, 1000 je dovoljno.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako bi bilo kod nas nešto ovog tipa
"Kumara praštaj uFatiše me ovamo popio sam bio dva piva, moš li mi što završit da ne plaćam ovo
Aj bez mene pa te zovem da idemo neđe na piće"
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks