Na windows sam to i vidjeo, i iskljucih i na desktop i na mob, stizala je skoro neka servisna poruka o tome, ima nekoliko dana
Edit: u pravu si, vidjeh na mob nije zadnja verzija, taman je necu ni updateovat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izgleda da IOS aplikacija kasni sa apdejtomtakođe i windows aplikacija. Na androidu od jutros se izgubilo "show service notifications"
Na windows sam to i vidjeo, i iskljucih i na desktop i na mob, stizala je skoro neka servisna poruka o tome, ima nekoliko dana
Edit: u pravu si, vidjeh na mob nije zadnja verzija, taman je necu ni updateovat
Last edited by dusman; 15-11-24 at 10:43.
Stigla je viber poruka prije nekoliko dana vezano za te reklame itd.
Meni su stigle jutros 3 poruke u 10sek. to ugasio/blokirao i dok sam to radio tih 10sek. bio sam jako potrešen.![]()
Nisam ništa primjetio. Možda zbog ovoga?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
I meni je to upaljeno al stigle dvije od jutros.
iskreno se nadam da će upaliti ovo sa "stop receiving" za svaki od kanala koji mi pošalju, al pinovanje biznis inboksa me poluđe
(nečitko)
Iskljuceno je meni to odavno ali vise ne pije vodu.
![]()
nek se jave svi oni koji su trajno deaktivirali vajber zbog ovoga![]()
(nečitko)
Ja nisam jos ali sam skoro u potpunosti presao na Whatsapp.
Viber je ostao uglavnom radi par grupa koje nije lako da se tek tako 'prebace' ali i to ce se desit' uskoro.
A onda Viber ide na deaktivaciju.
Svakom ko ovako retardirane odluke donosi zelim brz bankrot.
--------------------------
Do Not Disturb.
Veoma teško to ide.
Viber je jedna od prvih aplikacija koja se instalira kada se uzme novi telefon.
Viber, pa Instagram, pa onda po želji Facebook, Tiktok, WhatsApp, Aliexpress, Temu...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Znam da ne ide lako i ne ide preko noci.
Ali recimo ove godine je dobar dio mojih 'kontakata' presao u potpunosti na Whatsapp.
Kad kazem "u potpunosti" ne mislim da ne koriste Viber i/ili druge app za komunikaciju vec da sa mnom komuniciraju iskljucivo preko WA.
Recimo da do prije 2-3 godine, preko Viber-a sam komunicirao sa preko 80% ljudi (u CG preko 90%) dok je sad taj % znatno manji, negdje oko pola ako ne i ispod toga.
Do Not Disturb.
Do Not Disturb.
Vjerovatno je tako. Moze bit i da je do verzije, svakako ne azuriram ono sto radi.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ne azuriram ni ja i imam identicnu verziju kao ti i isto odvojen 'business' kao ti.
Ali na kompu mi je odma sam prebacio, nisam imao izbora.
A app na telefonu svakako necu azurirat' a ako bude prestala da radi zbog toga (to ce sigurno odradit' kad tad) onda ce to taman bit' "tipping point" i potpuni prelazak.
Do Not Disturb.
Meni na viber plus juce stigle dvije uključeno sve da to blokira... Pa majku mu ako korisnik nece da dobija te poruke koji moj mu ih guras silu na sramotu?? Pih
Satelitski resiveri/oprema
Ne moze se vise kupiti plus?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Na ios moze...
Satelitski resiveri/oprema
to što si smanjio komunikaciju preko vajbera, ne znači i da možeš da ga deaktiviraš, niti da će ti išta manje stizati ove reklamne poruke.I ja WA koristim minimalno, jer preferiram Telegram, ali ne mogu da deaktiviram WA zbog stranaca koji za posao primarno njega koriste. Dobijem možda par poruka sedmično il mjesečno, ali svaka je vezana za posao.
imam ja adguard dns i stižu reklame.
ništa, da je vajber popularniji na Zapadu, do sad bi neko izbacio neku modovanu verziju, a la revanced messenger i sl
(nečitko)
Ja nikad u životu ne mogu iz prvog puta da pošaljem sliku na vajber, uvijek moram da kancelujem uploadovanje, pa da ponovim, pa ponovo da kancelujem i uvijek se pošalje treći put kad to odradim....Kakva degenerična aplikacija
ne znam je li do aplikacije. Nemam taj problem, nit znam nekoga da ima... Desi se da fejluje kad je konekcija loša ili šaljem tonu fotki odjednom. Al opet rijetko baš
(nečitko)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks