Mogu se iz ovoga izvući korisni zaključci.
Očigledno nam ne treba vojni poligon na Sinjajevini, a ni negdje drugo.
Za početak im treba neki čiča od 70-tak godina u kondiciji, da uče da ga uhvate.
Pa dogodine da hvataju nekog od 50-tak godina.
Onda nekog mlađeg, i tako....dok nauče da uhvate nekog lovca.
Ako budu dobro napredovali poligon će im trebati za 10tak godina.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Evo se ja mogu kladit sa bilo kim da na velje brdo se moze covjek sakrit da ga ne moze naci ovih 200 ljudi a ne po sjeveru crne gore .... pa neka je cica 65 godina evo ga Tajson 60 godina skoro boksuje protiv Paula 27 godina ... staronja sa 60 godina invalid jel? Tajson?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Vi ka da se čoek sakrio na balkon, pa je pomama da ga ne mogu ufatit, a ne lik šparta po šuma i gora 2 države, eto ajte vi u akciju pa.mu u trag udjote, vrsni tragači.
Inače, o našoj policiji mislim sve najgore.
Forever young, i want to be forever young
Može li kako službeni mercedes do šume pa da se snimi kako Aleksa ili Šaranović izlaze iz kola i zakopčavaju sako? Ako ne može, nikom ništa.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.vijesti.me/tv/emisije/73...gorski-pijesak
Nosilac liste "Budva naš grad" Nikola Jovanović optužio je predsjednika Skupštine Andriju Mandića, u emisiji "Načisto" na Televiziji Vijesti, da je vanknjižni vlasnik objekta sagrađenog na državnoj zemlji u neposrednom zaleđu plaže Zagorski pijesak u budvanskoj opštini.
ps a ne bi manda gradio na državnom zemljištu. smještaju mu jer je Srbin i jer želi pomirenje!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Za pretragu terena faktor je brojno stanje ljudstva, Crnoj Gori fali znacajan broj policajaca i jednostavno je pogresno ocekivati od 150 ljudi da urade posao za koji je potrebno mozda i nekoliko puta vise ljudstva.
U pitanju je potraga za pojedincem a sta bi tek bilo da je vise ljudi u pitanju, jednostavno sistem nije u mogucnosti da odgovori na takav izazov
Taman da Divanović iznajmi sobu kod Koljenice. Kad je već podstanar, makar da ima dobar pogled.
Koljenica je dobar čoek, zna imena ljudi iz lokalnih nsd odbora.
Sa Dedinja Porfi kliče
Srećna gradnja predsjedniče!
Kad je milo zauzimao po klicevu niste se javljali.
f6
Iz Zagore Manda vice, i tebi ce, bice, bice
Pa i koji će mu, Manda na jahti konači...
https://www.vijesti.me/v/732651?utm_..._share_counter
MF: Namjera nam je da zakonski uredimo oblast igara na sreću (vijesti.me)
Kritike na okruglom stolu o Nacrtu zakona o igrama na sreću: Gušenje domaćih priređivača i medija | Komentari (vijesti.me)
E moji "stručnjaci".
Ova Ništavić i Dragović kad vode polemike i uređuju zakon o igrama na sreću a ne znaju đe je koja strana.
Marijana Bojanić iz TV Vijesti kazala je da se ovim predlozima privileguje Javni servis RTCG, jer jedino on sa dotacijom iz budžeta od 20 miliona eura može da ima prenose sportskih dogođaja i da time ima pravo na reklame priređivača.
Iz Ministarstva su obećali posebne sastanke sa medijima tokom naredne sedmice.
Ziva istina ... nedje davno ( 2008 ili 2009) tehnicka i prava emitovanja za prwnose
motogp je 20 000 , njemacka bundes liga 50 000, tenis je bio dzabe za to sto nudi tu satnicu oko 20 , 25 k, e premijer liga je bila malo skuplja po utakmici je bilo oko 1000,1500, oni higlight show su bili po 400, pa trebalo je nedeljno oko 3000eura platit...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A đivi ovog jada od portparola. Veli zaklinjali se na vjernost funkcionerima nsd-a, veli isto kao "napadi" na Šubaru, veli "i da se za izgovorenu riječ mora snositi politička odgovornost". To što se pikica Šubara krije iza Koljeničinog skuta i imuniteta ne zvuči kao preuzimanje odgovornosti za bilo šta. Doduše, Šubarina odgovornost je više prekršajna ili krivična nego politička. Ne može ni imat političku odgovornost za klerofašističke izjave kad mu je politika svakako klerofašistička. Mada bi mogao malo u zatvor zbog onih 9 miliona nezakonito potrošenih para za rasvjetu. Ali opet, Koljeničin skut i poslanički imunitet.
Last edited by NHM; 15-11-24 at 09:00.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks