Sto si puna safre nocas, sto je muka? Opusti se, popi pivo...
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Mislim to je zaštitni znak grada Kelna ta gotička katedrala iako mene ono realno zabolje za te faking katedrale đe se čekaju redovi i redovi u katoličke zemlje da obiđeš više gledam đe ima dobra pivnica.Metro mi je kul da vidim kako se osjeća puls grada,ili gradski prevoz.Ili neka sasvim obična ulica.
Mislim ono baš me zabolje da se guram sa 8ebenim turistima koji su u stanju pola dana da provedu u redovima da vide nešto bukvalno mi se ogadio pojam turiste kad sam bila u Italiji mjesec dana.Znači toliko su pakleni paklenici sa svojim fotoaparatima i idiotlucima ka evo sam se slika pored tornja u Pizi koji sam foto Sessions ispravlja krivi toranj.Kad vidiš te debile baš ti je gadno.
Zbog takvih debila apsolutno sve gubi smisao pa i ova katedrala izgleda bukvalno ka prostitucija a ne jedan najveći poduhvat gotske arhitekture.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Sto si puna safre nocas, sto je muka? Opusti se, popi pivo...
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Bluemoon, totalno suludo.
Ne sviđa mi se ta gotika nikako. Baš u Pizi sam zapamtila te segmente u blizinu krivog tornja i fuj su mi.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Saša je napravio odličan red lager.
A nisam no sam iskrena JBG.
Što je frka kad iskreno velim ovo oko turista i katedrala?I krivog tornja u Pizi?
Jel ja treba da velim kako je sve to kuuuuul.
Last edited by Bluemoon; 14-11-24 at 20:35.
@Alapacha ne mogu da vjerujem da ne znas da je ovo Keln
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Ta katedrala je jedna od najvećih gotskih građevina na svijetu, ako ne i najveća. Gradila se 600 godina i još uvijek nije potpuno završena. Detalji na tolikoj zgradurini ima nenormalno mnogo. Ko zna koliko je ljudi poginulo da se podigne ta megalomanska građevina.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ima i toga istina evo smo u pravi kolosijek od ovoga što veli nešto o saframa.Nikakvu ja safru nemam govorim što je realno oko te faking katedrale.
Ja sam recimo bila u Rusiji ljudi moji ne bi vjerovali kako uživo jezivo izgleda Kremlj.
Isto tako ne bi vjerovao čovjek kako nasuprot tome ima topline i života u ruskim pabovima.Koliko ima toga da se osjeti kroz Rusiju kroz ruske vozove.
Ali 8ebeni Kremlj je 8ebeno jeziv kad priđeš blizu njega.Bukvalno sam jezik osjećaj imala ispred tog 8ebenog Kremlja.Ne sumnjam da je isto i sa katedralom u Kelnu.
Last edited by Bluemoon; 14-11-24 at 20:49.
U proslom zivotu bila blogerka
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Fino izgleda iz daljine, ovako izbliza groteskno i sablasno, odiše nekom tamom.
Što se tiče duha grada, nije baš metro, ali eto freško stanje sa stajališta za S-Bahn na Neuermarktu, prije 20ak min 2 lika sama sebe vakcinišu, i to direkt u venu, baš ono bez ikakve dileme, jezivo.
Grad ka grad, lijep, prostran i isplaniran, pun znamenitosti.
Forever young, i want to be forever young
.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ostavila me...
...a sve sam je naučio...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Predivna je, sa ok riznicom, pogledom (oko 500 stepenica) l, znacajnom relikvijom impozantnim zlatnim kovcegom u kojoj se cuvaju navodno mosti Sveta 3 Kralja/Mudraca, divnim vitrazima... Vrijedna za posjetiti, kao i dosta stvari u Kelnu. A i vezu fina sjecanja na jedan Cuba pub..
Inace do Njegosevog mauzoleja ima 461 stepenica .. cisto samo jedno poredjenje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Klasika.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ima jedan tako mali gradić u Italiji u svim radnjama su relikvi pištolji,katane,mačevi.Gradić je prelijep izgleda spolja kao tvrđava i ima malu Pjacu.U Italiji najviše volim te Pjace nešto kao u Kotoru ono Pjaca od Kina.
Kad odeš tako u Italiju sa nekim kupoholičarima dušu dale da kuliraš i gledaš puls grada.
Ali uputstvo za turiste
Bek tu rijaliti.
Kakav je jedan iz Tuzi,pola godine je u Tuzi pola godine u Njujork.Na tablice je sopstveni prezime stavio.A lik neviđeno paglu kako mi je krv na slamku vadio sa njegovim idejama,projektima čudima a grama mozga nema.U stanju je da baci gomilu keša na formu a da zajebe suštinu.
Kad mu vidim prezime na telefon tačno dobijem nervni.Ono kad poželiš da te neko zaboravi ali ne ja sam bukvalno magnet za idiote.
Po ovoj hladnoci se nema sta drugo radit no udarat po zestini
A dva tri metra.. Nekih kvrga cuda
Tara trans prodaje kubik za neku bruka cijenu ono baš su digli cijene ka niko.
Još ti uvale sirova drva.
<3
https://www.instagram.com/reel/DCZgu...theGxkZWNzcQ==
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Parkirah auto kad poce neka macka da mi prica nesto, lutalica rekao bih ali ruska plava. Tamo vamo, pomazi se, jos nesto u pricu sa mnom, dodjosmo do ulaza i tu me sacekala dok sam iznio konzervu tunjevine, otvorih joj i ostavih je da jede.
Jos sam razmisljao ako je nahranim u ulazu i zatvorim vrata, da nece moci da izadje, kad ona fino lagano izadje sama kad me je vidjela da se vracem iz stana.
Dobra macka.
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks