kakva sekvenca antikošarke od strane Asvela prvih 4min ove četvrtine. zaebana dupla nedelja vazda bila. fali šut spolja, Zvezda prilično dobro šutira u EL za sada. mogu ovo obrnuti, al moraju stegnuti odbranu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
sa prosjecnom igrom ovo bi bilo +10 za nas. na sve se za pola koraka kasni.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
kakva sekvenca antikošarke od strane Asvela prvih 4min ove četvrtine. zaebana dupla nedelja vazda bila. fali šut spolja, Zvezda prilično dobro šutira u EL za sada. mogu ovo obrnuti, al moraju stegnuti odbranu.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
sa druge strane - Real za 14min igre na svom terenu dao 10p.![]()
reka bih da je bio faul u situaciji kada je Kalina šutirao za tri poena. užasna košarka, al se Zvezda vrnula odbranom.
Blokirao ga Andre Roberson od kuce, Kalina je samo u nevjerici krivo kontemplirao.
Andre iz penzije dijeli banane po EL.
U ovom mecu 4 trenutno.
odlično je igrao onu seriju kad su Thunderi imali 3-1 protiv Warriorsa i izgubili.
Kako ih pokradoše sudije ovo je pakao.
i tako im pobjeda protiv Monaca pade u vodu. onaj lakat Petruševa se svirao manje više od početka sezone kao faul u napadu. sudije su standardno loše bile, po obje ekipe.
Last edited by outline; 14-11-24 at 21:05.
Jebale te sudije.. Koliko glupa zavrsnica jebo te dan.. Okle ovaj lazic igra zavrdnicu i teodosic sto se forsira opet si trebao uzeti sut.. Pakla ovog
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
CMM dobar tip in i ulaz, al loša odluka u onom predzadnjem napadu Zvezde. dugo držao loptu plus se zabio u igrača Asvela.
Napravi čovjek 6 koraka na polaganje i nema koraka.
Nisu smjeli ovo da dobiju trika nema.
Nije lijepo smijati se tudjoj nesreci![]()
jebiga, ako ti odlucujuci napad CMM igra 1 na 1, onda ne znam. a i prije toga, nikakva akcija da se nacrta, sve individualno. sa jos jednim danom odmora bi ih preslisali.
i ono ****** na +3, gdje lazic skida loptu koja pada de colou u ruke, povukla ga inercija i pravi faul za bacanje...
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ono kao što ti nisi juče sa Panterom?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
glupo mi da Dobrić nije u rotaciji. ovakvi mečevi su za njega bili. loša odluka Sfairopoulosa da uvede Rokasa u situaciji kada Zvezda ima dva slobodna a Mitrović je morao napolje. polomi tablu sa linije penala.
@shakal23 Pušti Nantecut i extravagancu.Nisu korektni i fer.Od mene,kao korektnog navijača Partizana, imaš podršku:
@nađohjekodmene
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 14-11-24 at 21:18.
Vazda smo im pred ocima i kad ne igramo ! Jo BRAT
Meni je jos kapiten na avataru !
Sjutra cete vi Mirotica slavit i tako u krug xD
Ma kaki.. Meni se sinoc nacrtalo da proslavim s kapitenom kao vi onomad odje.. Bice to dobro posle derbija :Z
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Kako po koga![]()
izdrža Efes nekako. Real je gubio preko dvaes' i vrnuše se. par loših odluka u napadu. trojka Beauboisa presudila. Real na 4-6, Chus bi možda i mogao dobiti otkaz.
Kako ne umije da gubi ovaj Real nevjerovatno.. masa su prljavi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks