Dobro. Kako onda da znam da su samo zimske?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa daj mi marku i model te gume.
Prema tome, šta da ti kažem?
E to sto si napisao odje na forum ukucas na google i sve ce ti bit jasno...
I molim te nemoj me ukapirat sto pogresno ali ja ne vjerujem da narod kupuje stvari a ne zna sto kupuje
Goodyear Ultra Grip Performance 3 je zimska guma koja kombinira naprednu tehnologiju i inovacije kako bi pružila optimalnu sigurnost i performanse u teškim zimskim uvjetima. Dizajniran za vrhunska vozila, pruža izvrsno prianjanje na snijegu i ledu, uz jamstvo udobne vožnje. Njegov smjerokazni profil gume i 3D lamele poboljšavaju vuču i smanjuju zaustavni put, što je ključno za sigurnu zimsku vožnju. S posebnim naglaskom na smanjenje buke i optimizaciju potrošnje goriva, ova guma također uključuje hidrodinamičke kanale za bolji otpor na akvaplaning. Winter Grip tehnologija pruža superiornu kočionu performansu, dok inovativna gumeni sastav ostaje fleksibilan čak i na niskim temperaturama, osiguravajući konstantno prianjanje i upravljivost. Ultra Grip Performance 3 je prvi izbor za zahtjevne vozače koji ne žele kompromisirati sigurnost i udobnost tijekom zime.
Last edited by LUKA!; 08-11-24 at 11:59.
But if you never try, you'll never know..
Kazem, zbunilo me m+s jer sam cijelog zivota mislio da je to oznaka samo za all season, ali vidim da nije
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
GY je bez greške. Ja sam sa Asymmetric 6 ljetnjim prezadovoljan.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Meni je ostalo, pored pranja i mazanja, "samo" jos da se nakanim da ih montiram, cekaju u toplo fino pokrivene da se ne prehlade![]()
But if you never try, you'll never know..
Razbucio sam na bengu prednju gumu jednu bocno, to je flekovano al joj ne vjerujem kapi, plus ce mi tehnicki brzo pa ne znam oce li me pustit...
Auto je na sve 4 continental all season contact iste dimenzije, ovu jednu sto sam razbucio ne vjerujem da cu nac idje...
Kupio sam druge tockove za ljeto, tako da ce mi ovi ostat za "zimski" set.
Pa sam mislio da zadnje all season continentalke premontiram naprijed, a da za pozadi uzmem neke cistokrvno zimske nove.
Medjutim trziste nam je takvo da osim kineza na stanju nema nista za ovu dimenziju osim Sava Eskimo HP2, Lassa Snoways 4...
Jel moguce da niko ne drzi Hankook, Kleber, Fuldu, Kumho?
Nakotilo se iljadu kineza, Leao, Ling Long, Arivo, Greentrac, Milver, Mile King, Triangle, Sailun nidje brenda normalnoga.
Linglong onaj iz Srbije brt, bolji od Michelina
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
A ne zaboravimo da je prosle godine Kumho dominirao...ako mislimo na isto
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Izvini sto te pitam, a koja je to dimenzija u pitanju?
235/45/17
All season:
Cross Climate 138 eura
Zimske:
Dunlop Winter Sport 5 164 eura
Good Year Ultra Grip Performance + 195 eura
Pirelli Winter Sottozero 165
Poyyy
Preporuka za 215/55 r17 a da nije u krv![]()
OD 15. NOVEMBRA DO 1. APRILA
Od sjutra obavezna upotreba zimskih guma
https://www.cdm.me/drustvo/od-sjutra...-zimskih-guma/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni poznanik se uputio za Zlatibor sa ljetnjim.
Greota,nema od cega da kupi,mozak mu ne brani da razmislja i ako su mu rekao ne igraj se,snijeg moze lako pasti.
Ja krenuo da uzmem ljetnje,narucio goodyear bile samo 3,greska u kompu,i uzeh all season Lassa.
Vjerovatno malo bolja od kineske,1 na sjever ce se poci vjerovatno bez snijega i cisto gradska svaki dan. 55 komad 195/65 R15
Zimske Hankook ili Sava Eskimo?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja bih Hankook.
Hankook sam vozio po znijegu, doduse, 4x4 Isuzu D max, ide kao po sinama. Savine su mi se isto pokazele dobro na snijegu, ali kao sto napisah ranije, ne svidja mi se bas kako se ponasaju na kisi.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da ih zdravo razderes!![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Talke![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks