Originally Posted by
Bluemoon
Objasni ti to oviziju

Originally Posted by
Bluemoon
Ovizi onizii đe si,đe si

Originally Posted by
Bluemoon
Đe ga je ovizi onizi
Hahaha kako ona ne moze bez mene, geotice.
Plava, ja razumijem tvoju mukicu. Nikad sa mnom nisi mogla da izadjes na kraj u raspravama, pa te sujeta razjeda i samo o meni razmisljas posle. Spusti malo nogu s gasa, poslusaj me.. zaljubices se opet, pa ces opet biti povrijedjena, pa onda opet kuknjava po svim topicima za mnom... 
Sto se Kosova tice, znas koliko mene to pitanje sjekira? To je okupirana zemlja i treba dosta toga da se promijeni da se stvari vrate dje im je mjesto. Tj. da Kosovo ponovo bude srpsko. Dolazak Trampa nije dovoljna promjena za takav shift. Bar je to moje misljenje...
Ali pitanje koje me i te kako zanima je prekid sukoba u Ukrajini. Ono za sta si se ti X puta izjasnila da ne zelis. Tj. nema prekida dok se ne oslobodi zadnji pedalj Ukrajine. Kako ne, vazi...
Ovo sto NHM prica za Gaetza, ja stvarno ne znam odakle mu to. Odje kad covjek udje, kao tabloide da cita. Lik je bio predmet istrage i to je sve. Tu se prica zavrsava. Nikad nije bio ni optuzen, a kamoli osudjen. Ali NHM nedvosmisleno tvrdi kako je on radio svakakva (ne)djela, kao da je osudjen na par decenija. Sprdnja...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks