Bez obzira što stvari radi zbog publiciteta, ta budala je napravila gomilu bunara po Africi i obezbijedila gomili ljudi pijaću vodu. Imao je on još takvih izleta.
A nije to opšte znanje u ovoj temi.Neki lokalac u zemlji za koju pola planete nije ni čulo realno.Ono,Crnoj Gori.
Ako ćeš opšte znanje moraš znati ko je MR Beast.
JBT ne mogu da vjerujem da ovaj debil na ovoliko debilizma obrće milione ali milione..dolara.
https://youtube.com/shorts/sH48lKbayNU?feature=shared
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 11-11-24 at 19:23.
Bez obzira što stvari radi zbog publiciteta, ta budala je napravila gomilu bunara po Africi i obezbijedila gomili ljudi pijaću vodu. Imao je on još takvih izleta.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da nisam u to vrijeme tražila dokumentarac o hotelu Kupare ne bi ni naletjela na njega.Ladno je lik naslovio video sedam dana preživljavanja u napuštenom hotelu Kupare i spustio se tamo helikopterom.
Tu su ga neki raskrinkali na detalje kao jedan "sitni detalj" da Dubrovnik je turističko mjesto đe se kreću turisti uveliko.
Mislim da je američka publika dambist na planeti.
Pa nije izlazio iz Kupara, jezovoto je tamo uveče...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............ Tapatalk
Jeste pošto je rat u tijeku što bi rekli Hrvati.
Nego,mali paradoks toliko je para ubrao na taj debilni video da je mogao cio hotel renovirati.
Tako da viđite kako svijet funkcioniše na taj primjer.
ova Teodora Mandic se ovdje pominjala nakon one promocije na portal Vijesti![]()
Čovjek je odradio video na temu napušteni grad.
Grad je napušten jer su Hrvati odlučili da ostane tako za "uspomene i dugo sjećanje...".
U napuštenom gradu je proveo 7 dana. To da li je Dubrovnik tu ili nije nema veze jer nije napisao da je pošao u napuštenu zemlju.
Možeš da snimiš video kako živiš u napuštenih zgradi, ali valjda smo svi svjesni da kada izađeš iz zgrade sigurno ima naroda.
Jesi ti uopšte gledao taj snimak?Nebitno.Lik je debil u svakom slučaju.
Koliko je kampera snimilo kampovanje u Kupare bez pravljenja budale od sebe ali danas se izgleda to najviše isplati.Ali dobro na kraju krajeva ispromovisao je Dubrovnik bolje nego turistička organizacija Hrvatske.
Da ga zovemo u NK u Dom Revolucije.
Last edited by Bluemoon; 12-11-24 at 07:19.
Jesam.
A ti?
Ne razumijem pljuvanje po nečemu što je film/fikcija/djecji kanal.
Jesi pogledala ostale njegove klipove?
Aha sad je fikcija.Dječji kanal..pa da i teletabisi su.
Znači kad zapneš gori si od mene.
Da meni je njegov kanal baš za ovu temu ludilo mozga naročito što je najpopularniji tjuber na planeti da nema tog podatka bilo bi mi ono hu KERS.
Last edited by Bluemoon; 12-11-24 at 22:26.
I ti kada zapneš ne da ti se.
Trenutno najpopularniji YouTube (već nekoliko godina), sa preko 2 milijarde pregleda mjesečno i oko 330 miliona pretplatnika.
Zaslužuje u najmanju ruku poštovanje pa šta god radio.
Ja ga iskreno ne gledam/pratim ali pričati who cares za nekog ovako popularnog mogu samo zaista čudni ljudi.
Hu kers bi bilo da ga ne prati toliko ljudi. Što je kolegica i rekla. Daj Bugi malo koncentracije
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 13-11-24 at 09:42.
Zavređuje sociološko ispitivanje nacije a po Bugijevim standardima on je za RispeKT.Za nacije koje favorizuju ovakvog lika treba sprovesti ozbiljno sociološko ispitivanje.
Po Bugijevim standardima je za RispeKT - taj lik je za RispeKT.Radi broja pratilaca.
Last edited by Bluemoon; 13-11-24 at 21:10.
Dobio sam advokata koji će da piše umjesto mene?
@Bluemoon samo ti možeš da uporediš Desingericu i MrBeast.
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ne mogu istina - ovaj ima više debila na spisku za praćene.![]()
To što ti ne vidiš koliki je MR.Beast idiot to je tvoj problem.Moj nije.
Profi idiot:
Što se mene tiče tog lika treba da ugase ka šibicu.
Last edited by Bluemoon; 13-11-24 at 22:19.
Upravo ti vidiš problem (prvo kažeš da je u njemu, a ovaj put kažeš da je u meni)
Ja ga i ne vidim
Zapitaj se
Reče moderator eeej moderator koji ne čita postove kako su napisani no si me nazva čudnom đe te extra ispravi koji pročita post kako je napisan za ono bilo bi hu KERS da nema toliko lajkova.Bukvalno si mi post na forumu izvrnuo bez pardona.Nisi reka ni izvini nisam dobro pročita'.
Znaš koliko me zanima tvoje mišljenje nakon toga što si mi post izvrnuo taman toliko koliko me zanima mišljenje fanova MR Beasta.
Reputacija se stiče godinama a ruši se za jedan dan.
Ti se zapitaj a i ne moraš.HU KERS.
Last edited by Bluemoon; 13-11-24 at 23:21.
Znači ti gledaš ljude po titulama?
To je još jedno ludilo mozga u CG
Kako je vama dosadno![]()
Ja sam ipak izvan tvoje "titule".Forumaš je izvan moderatora jesi to zna.
Znači bukvalno si podmetnuo suprotno od onog što sam rekla.
Xa xa.
Ludilo mozga u CG je da ljudi na bilo kojim "funkcijama" misle da su nedodirljive face.I da tako podmeću jer im se može.Ali JBG ne možeš svima podmetati kako se tebi oće.
Aj uživaj u svom svijetu đe si ka perfekt man.
Ono:
Ti si u stvari bruka za moderatora na forum jer nisi u stanju ni da pročitaš šta je ko napisa.
Eto tako.
Last edited by Bluemoon; 13-11-24 at 23:37.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks