Neko moje viđenje situacije:
Probala se neka nova droga.Od nje biznismen prefigani ali kilavi i otromboljeni izgubio razum(napada novinarku na javnom mjestu) a prividno dobio snagu/mooda(prvi put u životu da i on nekoga proba da bije,pa bilo to i žena), dok tjelohranitelj tupan ali fizički spreman,izgubio snagu i refleks(dobio batine) ali mu se prvi put od rođenja vratio razum("ostavi je,ubićeš je" i prekida incident).
Dakle,od svih učesnika incidenta,najdeblji kraj će izvuć diler a iako ga poštede,niko neće više kupovat kod njega.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 12-11-24 at 08:19.
Ovo dodje po sudiji i nezavisnom sindikatu da je sin novinarke (100 godina u sreci i zdravlju zivio sto je zastitio majku) ometao sluzbeno lice u vrsenju duznosti...
Obavljanje policijskih poslova van dužnosti
Član 12a
Policijski službenik je dužan da i kad nije na dužnosti, samoinicijativno pruža pomoć svakom licu koje se nalazi u opasnosti, sprječava ili suzbija radnje koje mogu da naruše javni red i mir ili da ugroze život ljudi, teritorijalni integritet i imovinu države i Ustavom utvrđen poredak.
U slučaju iz stava 1 ovog člana policijski službenik će, bez odlaganja, obavijestiti neposrednog rukovodioca organizacione jedinice Policije u koju je raspoređen, o obavljenim policijskim poslovima
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 12-11-24 at 09:18.
Samo ekonomske teme!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Osvjezilo. Moram zbog jednog koji je gore pisao da smo svi DPS koji to napisemo![]()
Čime se on bavio uopšte od momenta stupanja na čelo skupštine sem sa zastavama u kabinetima, logoima i evo sad kapelom?
No smo apsolvirali odavno, nije on kriv...
![]()
Last edited by BiTrAtE; 12-11-24 at 09:59.
pa Manda je doveden na to mjesto samo da ukine državnopravni status Crne Gore i da ona nestane kao nezavisna država i opet se pripoji Srbiji. za sada mu to ide odlično, a i ima podršku komplet partija većine. kao i naroda koji glasa partije aktuelne većine i ovaj pokret Milatovića & Abazovića.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A kako ce tačno Mandić da ukine državnopravni status Crne Gore?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
1. Promijeni zakon o državljanstvu
2. Upiše 100-200 hiljada novih birača sa novim zakonom. Proslijedi mu ih Vučić iz kontigenta koji ide i glasa za Vučića i njegove kerove od jedne do druge srbske zemlje.
3. Sa novim biračima nabaci 2/3 u Skupstinu
4. Referendum sa upisanih novih 200.000 glasača
5. Oposlio rabotu
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Eh kad bi se tako zakoni mijenjali...
Nije dovoljno da neko ima drzavljanstvo da bi glasao treba ovdje da zivi i ima boravak nekoliko godina doduse DPS je onima koji glasaju kako treba sve te prepreke uklanjao ali to je bilo ok jer je to evropski i demokratski.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
sve se to da srediti. ja ne znam kapiraš li ti da sns i mandić vladaju ovom državom eo dvije godine. bukvalno sve što zamisle, oni mogu. a za to će glasati svih 50 i kolko poslanika aktuelne većine. uostalom sam manda je najavio novu Ustavotvornu skupštinu.
Jes, samo što tako glasa i gomila glasača df-a koji decenijama ne žive u Crnoj Gori. Postoji razlog što birački spisak još uvijek nije očišćen i što df gura priču o dvojnom državljanstvu. A to nije državljanstvo potomka Lepoglavog, koje je mogao da izabere pa ga nije izabrao, nego glasanje na našim izborima.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A znaju oni sve to, no se foliraju, odgovara im. 44% Srba u Cg, jos ako im uspije ovo oko dvojnog drzavljanstva Adio Crna Goro
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...arali-i-gusili
3 konja ovakav napad izvrsili na zene... po 20 godina zatvora i bacit kljuc.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Vise mene brine sto se pojedinci koji kaljaju ugled institucija kriju iza legitimacije ko bijeli medjedi nego da ce savnicanin uspjeti u namjeri...
Evo su opet pustili posle 3 godine pritvora opasne momke po sistem , ali bas sistem a jos opasniji treba da izadju....
Hmmm mada sistem lagano moze da presudi najnoviji dogadjaj sa novinarkom na napad na sluzbeno lice u civilu... ohh madona
Last edited by NetworkMaster; 12-11-24 at 13:02.
https://x.com/KonteZanovic/status/1856295391014089128
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ati-savjetnika
savjetnik veli poslanika Parlamenta. da mu pomaže da radi ništa. kakva tužna država. ovo čak ni dps nije radio, pi.Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić je kazao da je ove godine u budžetu unijeta nova stavka, prema kojoj svaki poslanik Parlamenta može da angažuje po jednog savjetnika koji će mu pomoći u radu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks