Ko je ko u seriji „Sablja“: Glumci u ulogama poznatih političara i kriminalaca
https://nova.rs/magazin/prica-se/ko-...seriji-sablja/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za sad je dobila dobro visoku ocjenu (8.8) na IMDB.
https://m.imdb.com/title/tt31227639/?ref_=tturv_ov
A to što si sve napisao saglasna sam naročito za Trifunovića.Može biti da je bilo previše očekivanja (i sa moje strane) s obzirom na tako bitan...htjedoh napisati događaj ali ne mogu naći pravu riječ.Cijela Srbija je bila skrhana.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 05-11-24 at 11:28.
Ko je ko u seriji „Sablja“: Glumci u ulogama poznatih političara i kriminalaca
https://nova.rs/magazin/prica-se/ko-...seriji-sablja/
Skroz ok, solidno odradjeno, gluma odlicna.
Slazem se da je Trifunovic promasaj za Legiju ali Micanovic mi je odlican.
I za Bagzija su nasli slicnog glumca, sa onom njegovom kulturica frizurom, za Zvezdana nijesu mogli boljeg a i ovaj mali Kalinica sto glumi je odlican.
Ono sto mi se svidja- kriminalce su prikazali prilicno sirovo, za razliku od dostine filmova/serija dje dovedu neke manekencice nalickane. Jedino mi Siptar djeluje malo predebeo
Last edited by 357; 05-11-24 at 17:32.
Trifunović je u Turneji glumio Arkana pa su se vjerovatno možda vodili tom idejom nekom.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dobro, ta uloga mu je bas legla, cak i ima neke male slicnosti ovako sa Arkanom
Ali sa Legijom bas nidje veze. Inace, Legija, Siptar i Kum su u vrijeme atentata imali 34-5 godina (mada su realno djelovali malo starije) dok ih glume 15 godina stariji glumci... necemo cjepidlacit, mozda je i sa razlogom tako odredjeno zbog ozbiljnosti i sl, eli eto
Kad se može očekivati na Stremio 3.ep. Sablje? Sinoć je bila na RTS ali je bila zamračena
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Na T-Com se i noćas gledala normalno.
Jedino je gadna ova novinarka. Nisu goru glumicu mogli nać.
Baš u svakoj seriji, mislim da je zato i forsiraju, jako upečatljivo iritantna...
Legiju je trebao da glumi Vuk Kostic, ja ne vidim boljeg glumca za tu ulogu od njega.
Pozdrav kolege. Da malo iskomentarisem seriju sa vama. Iskreno, uopste nisam odusevljen, glede hype a koji se digao oko nje. Mene su naprimjer ,,Deca zla'' duplo bolja i gledljivija i zanimljivija.
jedno realno sagledavanje serije.
https://x.com/krkela_krle/status/1855914647527800859
Prije par dana je šef njegovog kabineta Siniša Nikolić prokomentarisao kako Đinđić uopšte nije bio takav kako je predstavljen i da mu se ne sviđa što se serija više fokusirala na njegovu smrt nego na njega i na same klanove.E sad ima tu još nekih detalja koja više ulaze i u zonu politike a kako ovo nije podforum politike nema potrebe da tako što zauzima prostor ovdje iako je u pitanju bivši političar.
Ono što i ja jesam primjetila je upravo ovo da su najmanje dali prostora Zoranu i napravili ga (moj utisak) gotovo kao sporednog lika.
Nema preko 4.epizode?
Bzvz...
Sinoć izbindžovah, ja drugačije ne volim da gledam i sad treba da čekam...bzvz skroz
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ni ove nove dvije epizode Sablje ne popravljaju utisak da je ipak odradjeno sve prejeftino,loshe...da neko ko je mladji i ko ne zna shta se sve deshavalo tada bude zbunjen josh vishe posle gledanja,mada pametnije je pogledat neshto drugo al aj.
P.S.Od novinarke ospice dobijam,ao kako je iritantnan lik,chak sam navijao da je ona urednica Sonja makar iznapushava,mada i ona je slichna ovoj,ali ova je bez premca.
...
A ja gledam iz radoznalosti. Ima hiljadu primjedbi, ali avaj...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pa sami naziv serije nam govori da je akcenat na policijskoj akciji a ne zivotu i djelu Zorana Djindjica. Mislim, bilo bi zajimljivo pogledati i tako nesto ali mislim da odje nista nije “promaseno”, cak su i uloge po mom misljenju odradjene vrhunski, osim Trifunovica, njegov lik je bzvz, nidje veze sa Legijom. Sve u svemu, nije najbolja serija ikad snimljena, ali nije ni neko smece, moze proci vala
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Ma opušteno u pitanju je serija nije dokumentarac kukamo mi što očekujemo dokumentarac izgleda.
Inače reditelj je dobar ima dosta dobrih ostvarenja i na polju kratkih filmova.
https://m.imdb.com/title/tt2202966/?...job_1_cred_i_8
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Zacrniše ga u pola serije. Na t-com. Pas mater
E kako začini reditelj Sablju, udario mu je mašti na volju![]()
očekivah više. morali su recimo onu ekipu inspektora da ubace u seriju. koji su se bavili klanom dok su ovi radili svašta a i posle učestvovali u samoj akciji. onda ako je već jedan čoek (bagzi po svim informacijama bio sa ovom dvojicom i onda utekao) onda se drži toga. ova zadnja epizoda totalno smeće, sa sve užasnim krajem.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks