koja bi to mazda?
Neka, nego mi crče klima danas na 42 stepena. Aaaa zasmrđe neka guma iz nje
Što će meni zajebancija![]()
koja bi to mazda?
(nečitko)
Ipak je bila remenica radilice
Završeno, klima radi ka zmaj
BTW, nova remenica stavljena prije 13 mjeseci, eto kakve djelove kupujemo
Koju si stabio prije 13 mjeseci? Sigurno nisi Corteco.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne znam, ne može majstor da se sjeti. Neka iz Next-a![]()
Centralni saraf nedovoljno stegnut.
Kupujem Febi pa me onda hJebi!!!!![]()
Je8u me pakne nesto...ima mesa, nisu 15-20 hiljada presle, textar, ali škripe u rikverc 2 na sat kad se pomjerim cvile...naprijed na vece brzine malo jace kocenje to je takav zvuk neprijatan hob-hob-hob-hob ko da ce sve da se raspane
Diskovi dobri nemaju zazora i nema tragova da ih dere nesto
Na manje brzine npr kad semaforu prilazim zvuk ko one najgore zimske gume kad žvaću + metalni zvuk, ne umijem ni opisat
Ima li neko korektno to da moze da zavrsi namaze onu pastu i posveti se ili to samo za instagram rade
Послато са SM-N980F помоћу Тапатока
1/1 nemas limove na klijesta...
(odnosno one male limene nosace sto drze pakne)
i onda pakne vibriraju i piste
Limovi 100%.
Na volan stvarno nista ne osjecam nikakve vibracije
I ovaj grubi zvuk je pojavio skoro prije 20ak dana, 10ak hiljada je bilo sve ok u voznji
U garazu kad se spustam pa je tezina sva naprijed tad bi se cuo kao neki zvuk grublji bas ono kad treba da se zaustave tockovi
Ne vjerujem da imam limove. Salji broj sasije.
Imam limove za pozadi.
Recept: tokarenje svih diskova, nove Bendix plocice sa limovima, podmazivanje klijesta.
Turio bendix na sva 4, sad je tiho ko u sanduku
ako moze pomoc, pitah na opstu temu ali bez odgovora, mozda cu sad imati srece
Mazda 3, 2008, 1.6di
1 check engine lampica gori poodavno, fali tecnosti za dpf po dijagnostici... mogu li sipati sto drugo, (naftu?), da digne nivo, samo da se ugasi jer je odavno skinut dpf i fizicki i softverski. i dje je posuda za to uopste?
2 u jednom servisu tvrde da mi auto trese zbog dizni ali bih da cujem i drugo misljenje? ima nafte na dvije ali mijenjali su podloske prosle godine pa sumnjam da je zbog toga... i kad ga palim ili gasim bas zalupa... a tvrde da su nosaci kao novi.
kakvo je iskustvo sa cx5, 2018-2019. god? pouzdanost, servis, dostupnost i cijena djelova? prevashodno 2,2d
Bješe li da si iz Bara?
Možeš sipati bilo što, naftu najlakše, kod nekih Peugeota cak i ne moraš da sipas ništa , već se dijagnostikom upiše da si sipao, i rrsetuje se brojač i on misli da ima tečnosti dok ne ispuca taj broj ubrizgavanja. A to je inace Peugeot-ov motor u Mazdu pa je sistem isti.
U glavnim mislim da ti to može rijesiti/ugasiti Igor Ivanović, montechip performance bar, znam da je usto radio na nekim Pug-ovima.
Bilo ko s boljom dijanostikom može resetovati rezervoar Powerflex-a(tečnosti za dpf) za privremeno.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Zahvaljujem! da, iz bara sam... najlakse mi je da sam sipam nesto jer do igora doc je...nikad![]()
Ima li ko iskustva sa Mazdom CX60, naročito dizel varijantom? Kaže stampa da je neudoban?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks