Ovaj jedan kaže da mu je ovo otac.
Bravo za taja, šta će mu ovo da ga svaka tranja blati...
https://www.aktuelno.me/clanak/minis...a-oca-poslusas
Last edited by mneonly; 06-11-24 at 19:32.
Love, peace and respect.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...dao-biciklista
kakva bolesna država. nadam se da će ubica trunuti u zatvoru dugo vremena.eranska policija uhapsila je 18-godišnjeg mladića zbog sumnje da je večeras automobilom na pisti tamošnjeg aerodroma usmrtio šesnaestogodišnju djevojčicu, rečeno je Vijestima nezvanično iz policije. Prema istim informacijama, osumnjičeni nije imao položen vozački ispit.
Pretpostavlja se da su se tri automobila prije nesreće trkala na pisti, a kada se dogodila tragedija, mladić je kako se sumnja pobjegao i sakrio auto.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo je katastrofa što se čini od ludaka za volanom.
Ja nisam znao da se ovolike pare obrnu godišnje od kocke, ovo je za našu malu CG baš puno, čini mi se. Ovo je stvarno sumnjivo po malo:
https://www.vijesti.me/v/731501?utm_..._share_counter
2022 godine 108 Miliona eura, wtf.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Last edited by Solid; 06-11-24 at 20:05.
Država đe narod ima fetiš na kocku i brzu vožnju.
ka' da ga je tesko ućerat u minus
nothing comes from violence and nothing ever could
Utjerivači u vertikalni minus.
Milatović: Nadležni organi da se prestanu baviti samopromocijom i počnu raditi na borbi protiv kriminala
https://www.cdm.me/hronika/milatovic...tiv-kriminala/
Neka si im rekao.
Love, peace and respect.
Ne javlja se Danilo, što će bit?
Da je makar kakvu reklamu "izbačio".
Има у филму "дежурни кривци" она реплика "The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist."
Кад би је примјенили за ову ситуацију иста би звучала "Највећи трик који је ДПС извео је то што је убиједио (неке) људе да је Дритан 2022 поклонио Србији оно што су они поклањали 30 година.
Малом истрагом на екатастру се може видјети кад је био упис цркве (и власника цркве) у катастру, можда се неко изненади кад види кад се то десило и ко је тада био на власти и у Мојковцу и у ЦГ.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Moram priznati da mi je ovaj komentar njegov presmiješan. Jer ako si presjednik države isto moraš preuzeti određenu dozu odgovornosti za ono što ti se dešava u državu, i u skladu sa njom djelovati.
Ovaj njegov komentar na X platformu je kao da ja ovđe na CDM forum napišem "Neka te, lijepo se igrajte, i biće sve super"
Sve mi se čini da se ova politika pretvorila u neku vrstu za*ebancije.
Što vele ljaljaši? Oće li se pravit kakvi spot za ovo dvostruko ubistvo od juče?
Tko leti, vrijedi...
Djete mi se vratilo iz škole jer je bila dojava o bombi (osnovna škola ,,Stjepan Mitrov Ljubiša" u Budvi), a čujem da to nije jedina pedagoška ustanova. Ljepota...
Sent from my Motorola 8400
U Nk su sve vrtiće vratili doma, isto dojave o bombi.
#fakenews
Saće Flik jedan spot o dojavama o bombama i riješen problem.
No juče ubistvo, mrtvi u saobraćajkama, pa je kamerman ljaljaša ima previše posla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Mislio sam da je OVO samo retard. Kd OVO I *****.
Smradu, iz zatvora su puštene žrtve što dobro znaš, no splačinariš u najboljem maniru ljaljaša.
Viđi neki klip da snimite. Možda neki đe kumine čistite.
Tko leti, vrijedi...
Tri godine ne mogu donijet prvostepenu presudu, to je rezultat rada dps kadrova u sudovima, i dan danas vrse opstrukcije po nalozima onih koji su ih doveli tu.
Umoran sam od svega sto znam
znači dps ih pušta iz zatvora iako 4 godine nisu vlastsjajno.
Dps nije na vlasti vec polako 5 godina, niti mogu da prismrde bilo cemu sem onoj skupstini. Sto su radili ovi air fresheri cijelo vrijeme.
sjutra kad donesu zakon o dvojnom, pa budu ovi iz Banja Luke dolazili turistički da glasaju neće bit kriv Mandić i Spajić.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks