2ipo promila.. čuo sam udar sa balkona na par sto metara...
Kako ovakvi degenerici nenormalni u zid je završe...
Poslato preko goluba pismonoše
2ipo promila.. čuo sam udar sa balkona na par sto metara...
Kako ovakvi degenerici nenormalni u zid je završe...
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne znam kako ovakav dzumbus naprave na ovako dobru vidljivost.
https://www.instagram.com/reel/C-aG3...JxdTdiZDZ0bw==
Tuški Put
![]()
Na onu krivinu je i bez ulja klizavo.
Pa ne ulijeće se 100 na sat u krivinu
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Jedan pogunuli u Plavu, jedn adjevojčica stradala u Berane, biciklista u Zeti. Stanje, katastrofalno.
Čudi me što nije i više kako se vozi. Divljanje, nekulturan, bahatost, neznanje... Užas. Ja ludim od degenerika u saobraćaju. I sve je gore i gore.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ponavljam, institucije stale
Crveno svijetlo na semaforu vise ne sluzi nicemu
Ne znam sta se desava ali kao da neko zeli da vlada ovaj dzumbus
Nekultura. Kako u saobraćaju, tako i u svemu ostalom. Danilovgrađani kao indijanci, lete ne jhebu živu silu.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Institucije nikad nisu radile ništa povodom toga. I odavno je iz godine u godinu gore stanje. Svake godine imamo porast broja ljudi i vozila u Podgorici a infrastruktura praktično ista. A onda kad narodu koji je stoka godinama dozvoljavaš nešto taj narod postaje samo još veća stoka. Pretpostavljam da ima tu i do autoškola gdje izlaze vozači koji dosta toga ne znaju. Ali definitivno su institucije te koje su krive. I ne znam šta treba da se desi kako bi stvari počele da se rješavaju. Jer ovo baš nije normalno. Ja se svaki dan toliko nerviram da me strah da ću neđe haos napraviti. Baš pucam
i zeli, logicno
sto je veci haos i samovolja to je prizemni svijet srecniji - jer moze kako mu se oce
ostali su nesrecniji i konstantno nategnuti - od crnih vijesti, od glave u torbi, od brige za one iz kuce sto voze ili pjesace itd itd...
i onda, na miru, mozes da radis stvari poput promjena ustava, zaduzivanja u milijardama, izmjena zakona na stetu gradjana itd itd - jer narod nema kad u moru crne hronike ni da vidi sta se desava iza... crna hronika bude na prvoj strani, u najcitanije, u najkomentarisanije itd... smrkne ti se cim udjes na portale i odamah izadjes - vijesti o promjenama zakona ostanu bez pregleda prakticno, a u civilizovanim zemljama bi vecina istih zavrijedila barem protest
"zavadi pa vladaj" u nekoj verziji za 21 vijek - zamaji pa vladaj
Dobro je ako nas za 10 godina i bude ostalo kolko, u saobracaju Hunger Games bukvalno
U Baru u Rista Lekica oboren motor na rakrsnici ali rekao bih da je manji udes.
Ovo zato sto slucajno prolazih tuda inace ovakvih ima svaki dan na desetine.
Ja ne znam dje se saobracajna policija i sto radi ali ocigledno ne radi to sto treba.
Definitivno je svakog dana sve veci haos a volja da se nesto uradi povodom toga ne postoji.
Do Not Disturb.
Zeta kod restorana Zlatibor
I kod Kliničkog u PG
Sto je ova muka s narodom?
Last edited by pauki; 07-11-24 at 20:18.
Kod klinickog su brza polukruzna okretanja kako bi se parkiralo prekoputa elita
Na drugu stranu legendarno ukljucenje kod pecenjare je ipak kultno mjesto
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Normalno, opet neki crni golf 5 1.9tdi kanturina pravi udes (ovo kod zete). Ko god to smece vozi treba u zatvor preventivno
Meni ovo više liči na Golf 4?
Kad vidim likove zalegle u golfove 5-ce jedva im se tjeme vidi još ako je spušten + tamna teget boja bježim od toga nobelovca glavom bez obzira (kočim, sklanjam se, udesno do ivičnjaka) šta god samo da ne gledam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prije nekoliko sam razmišljao šta se dešava sa vozačima Golfa V. U poslednje vrijeme primećujem što bi rekoa onaj vazda neki problem sa njima.Pretpostavljam da se mladim momčićima kupuju a onda se oni istripuju da voze Ferari. Sve neka rizična preticanja, gas, kočnica, trka neka šou
Golf 5, Audi A3..
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
To, to
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks