Tako vam i treba umjesto patriotski monteput tag...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sa Mtel TAG nema 10% popusta!
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Meni je glupost da nema nikakvog nacina da znas koliko imas 'kredita' nego iskljucivo mozes da vidis kad prodjes, tj. kad platis prolaz.
A nekad cak i ta tabla ne radi pa ni tad ne mozes da (sa)znas.
Da bas mozes da posaljes neku poruku sa kodom ili sta vec kad ne umiju neku app da naprave pa da imas svoj nalog na koji bi direktno dopunjavao kredit i znao u svakom trenutku koliko imas.
Bice nemaju para za to. Hah.
--------------------------
Do Not Disturb.
Možeš da otvoris nalog na sajt monteputa
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Evo, posto ne znas, za sada moze ovo.
![]()
Last edited by GaD; 06-11-24 at 20:38.
Oki, thanks.
Ja kad sam uzimao ENP (prije par mjeseci, na pocetku sezone) iz samog Monteputa su mi rekli da je jedini nacin provjere 'kredita' na samom prolasku.
Tako su mi poslali mail-om a potvrdili kad sam preuzimao tag.
Ne znam da li se nesto u medjuvremenu izmjenilo ili ni oni sami ne znaju...
Do Not Disturb.
Podji na onu adresu gore, registruj se, besplatno je i bez odlaska bilo dje.
U nekom trenutku ce osposobit i karticu, nadajmo se![]()
Udaljismo se od teme ali da se ne prebacujem sad... moze li iko da protumaci sve ove stavke jer meni nista jasno nije...
Na ovoj listi sam eto preko ENP-a prosao tih par puta i to mi je jasno. Pored toga mi je jedina jasna posljednja stavka gdje sam prije 5-6 dana uplatio 20e direktnom uplatom preko e-banking-a.
Sve ostalo mi je skroz nepoznato jer niti sam sto uplacivao niti sam sto placao.
Do Not Disturb.
mogu ja....
kad neko nesto avansira nekome, kao ti monteputu, monteput je zakonski obavezan da ti izda avansnu fakturu, kad ti stvarno upotrijebis svoja sredstva, oni storniraju avansnu fakturu i prave fakturu...
isit problem imam i ja na poslu kada se uzima avans za neku opremu koja se porucuje...pa obzirom da ioznosi budu sa 5 ili 6 cifara, onda se uzima dio avansa kao garancija...
kad mi uplate avans kolege iz finansija rade sve ovo sto sam gore pomenuo...
ni njima nije ovo lako da rade, zato vjerujem da ce ubrzo napraviti sistem da se veze sa karticom i tablicama
Ja bi razumio i ovaj moj "izvod" i tvoje objasnjenje da je u pitanju jedan avans i jedno storniranje ali ovdje ima 10 stavki sa nekim (meni) potpuno 'random' ciframa.
Kakav periodicni racun od 12e? Kakav popust na prolaske od 1.2e? Kakvo avansno placanje od 9.2e? Ne kapiram kako dijele ove cifre.
Mislim meni to u principu nije ni bitno ali ne mogu nikako da ukapiram da u mjesec dana gdje ja prodjem jednom ima 10 stavki sa potpuno nejasnim brojkama.
Kako god, ne bih vise o ovome ovdje...
Do Not Disturb.
Vise ti je mjeseci perioda u prikazu, stornira avansni racun za primljeni avans pa iskaze posebno reazlizovani promet po prolasku, za ostatak avansa koji ti prenosi u drugi mjesec opet vodi na avans i sve tako u krug.
Gomila stvari koja ti uopste nije nuzna ali njima ili knjigovodjama bitno. Ali da postuju zakon o PDVu, svaka im cast
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takođe zadnjeg dana u mjesecu se rade ovi obračuni pa onda 30.09 i 31.10 imaš sve ove stavke.
Takođe popust za polazak se iskazuje u iznosu od 10% od prolaska pa i to prikazuju na izvodu.
Nijesam ovo očekivao od jedne državne firme, predetaljno.
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
Završetak puta Nikšić - Kuside do kraja godine
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...o-kraja-godine
A ubi me više taj put, konsatno makadam, prašina, taman jedno asfaltiraju eto ti drugo, uh.
Kad je ovo Bekax preuzeo da radi dionicu Vrulja - Mijakovici? Tamo je bilo zapelo sa Tehnoputom, evo se 7 godina radi taj put.
Kad je rampa tu ikad bila?
Misli na one blize kaficima, ovo je nova, od strane ulice Slobode.
ovo je stara....samo izmjestena...
Rampa iz Bokeške ulice izmještena kod raskrsnice sa Ulicom slobode; Ulica u nastavku Bokeške biće zatvorena za saobraćaj
Obavještavamo građane da se postojeća rampa u Bokeškoj ulici izmješta kod raskrsnice sa Ulicom Slobode (kod poslovnice CKB banke), te da će na toj poziciji tokom dana, rampa biti podignuta, kako bi vozila koja su parkirana, napustila ovu lokaciju. Napominjemo da parking servis ostavlja i pisano obavještenje na vozilima koja su trenutno parkirana u ulici kod Trga nezavisnosti.
Podsjećamo da je ova ulica bila jednosmjerna i da su nesavjesni vozači kršili saobraćajne propise i svoja vozila nerijetko parkirali u pješačkoj zoni. Na ovaj način osiguraćemo bezbjednost pješaka i unaprijediti komunalni red. Podsjećamo da su i Bokeška i Njegoševa ulica dio pješačke zone centra grada i da su otvorene za dostavna vozila od 06.00 do 10.00h, te da će isti režim saobraćaja važiti i za ovu ulicu, koja će ubuduće biti zatvorena za saobraćaj.
To je fina promjena iskr
sve samo da ne kaznjavaju...stubovi rampe i svasta nesto...samo da se neko ne kazni slucajno
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks