I to bas gaze i sve ove krekovane opcije... bas su se bacili na to iako mislim da uzalud trose resurse jer nikad nece dobit' tu bitku.
Recimo na kompu (ABP addon instaliran) u zadnje vrijeme zna da se pojavi reklama koja se sama preskoci iako od skoro moram samo 'skip' da kliknem da bi poceo snimak.. Ne uvijek ali se desava sto prije nije nikad.
Na telefonu (ReVanced) uglavnom radi bez greske iako neka zna da zabaguje pri pustanju snimka pa moram samo korak nazad pa opet na snimak.. dovoljno rijetko da ne stvara neki znacajan problem.
Na TV-u (SmartTube) radi solidno ali svako nedelju dana ima update koji mora da se odradi inace jako sporo (ili nikako) pusta snimke.. Mislim da YT non-stop mijenja API ili sta vec pa primorava ove 'manje' poput njih da non-stop prate izmjene i onda i oni sami mjenjaju svoju app kako bi radila kako treba.
Sve u svemu, ima dovoljno alternative (makar kad je Android u pitanju) da uzivam u YouTube-u, bez reklama.
A kad odem kod nekog onda tek vidim koliko su zgazili sa reklamama... bas neki dan kod druga pustili da ide kao muzika u pozadini... to ne znas da li ide pjesma se liste ili je pjesma zapravo reklama... Pola reklama su zapravo full pjesme od po 4-5 minuta (iako u cosku samo pise 90+ sekundi) a ako nije pjesma onda se uveze jedno 2-3 reklame i to nijedna nije 'skippable'. Znaci totalna katastrofa i bas ne znam kako neko moze da koristi YT sa svim tim reklamama, ja bi izludio nacisto.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks