https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ce=vijesti_ios
Ministre Šaranoviću, ne očekujemo od Vas ostavku, što bi bio jedini moralni i častan čin u ovom trenutku. Ali, ako bar malo stida imate, ubuduće ćete se uzdržati od javnih nastupa u kojima krivca za svoju nesposobnost tražite u tuđim redovima. Takvo ponašanje svojstveno je kukavicama i nemoralnim ljudima, koji za svaku svoju grešku upiru prstom na drugog", zaključuje se u saopštenju.Slučaj potrage za višestrukim ubicom, neadekvatna i zakašnjela reakcija, PR umjesto transparentnosti, samo je vrh piramide neodgovornosti u sektoru kojim rukovodi Šaranović. Kao posljedica takvog postupanja, među građane se uvukao strah i osjećaj da su prepušteni sami sebi", dodaju iz DPS-a.
Znaci evo citam jednom ,pa jos jednom i ne mogu da vjerujem da su ovakvi Licemjeri! Isti ti koji su zasluzni za degradaciju casnih ljudi sluzbe,za male plate, za pustanje kriminalnim klanovima da rade kako oce i sto oce ... a mojne ti to druze ka da smo sasavi pa zaboravili unazad 20 godina krimi rad... ne dipri pijaru idu ti svatovi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Licemjer i u politici? Nemoguće!
Ada smlatine iz df-a mlate kako bi Crna Gora bila u EU da su oni ušli u vladu 2020. godine dok istovremeno rade sve što mogu da taj ulazak spriječe.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Demokrata da da fotelju? Haha, vazi. Pa o ovome su sanjali sve vrijeme
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ao greote
Dvije osobe ubijene su u pucnjavi u Podgorici, na kružnom toku ka Nikšiću, saopšteno je Vijestima iz više nezvaničnih izvora.
Prema nezvaničnim informacijama riječ je o Cetinjanima P. L. i Ž. P.
A uzas uzaludno potrosenih zivota ,proklete vam pare
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
eo precrkosmo, petar lipovina i crna hronika
Last edited by goozica; 06-11-24 at 15:56.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa e, dok ne stradaju nedužni građani, ne treba im se miješat'.
Ovako je svojevremeno govorio Duško Marković.
mijesali su im se dosta kad su ih sklanjali za nedozvoljeno drzanje oruzja, vremenom ih je previse bilo za to.
da je sud radio posao kao sto je trebalo, bili bi zivi i u apartmanu
nothing comes from violence and nothing ever could
Komentar na temu Balijagića:
![]()
Saopštenje Ljaljaša sat vremena prije dvostrukog ubistva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
I odmah DPS poslao mafijase da naprave problem, to je toliko providno da je i mojoj babi jasno.
Na portale piše da je ovaj BMW bio blindiran. Šta su napadači to koristili da ih ubiju kroz blindirana kola, ili su im spušteni prozori bili?
Ne znam kako se blavori kao što je Šaranović prihvate tako zaebanih funkcija. Ajde, zamjenik ili pomoćnik gradonačelnika i nekako, koliko god ni za to nije bio sposoban, ali ovo je potpuno druga kategorija funkcije.
Što bi rekao Duško Radović kad je komentarisao kako dosta nesposobnih ljudi dogura daleko u životu: Kad je neko nesposoban, on može da radi sve. Sposobni rade samo ono što umiju.
Mada ovo može da se primijeni na kompletnu postavu političara na javnoj sceni.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...djacale-drzavu
javlja se čoek u čijem mandatu se desila jedna od najvećih tragedija u istoriji CG, a za koju niko nikad nije snosio odgovornost. ovaj čak ni ostavku nije ponudio.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kakav je bio sudar titana kod u Načisto. Flik vs. Konobar.
Tko leti, vrijedi...
Dva maga sektora bezbjednosti. Kao sučeljavanje Rodnija i Trigera.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...dao-biciklista
užasne stvari.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Po pisti u Berane se vozi taman ka da oce da uzlete. Takve stoke, malo dje ima.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ti bi da se vrati Veljović u MUP...
Love, peace and respect.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks