Srećno svima koji slave![]()
Forever young, i want to be forever young
Jok ne zna ovaj mu dao Srbiju na tacnu. Samo zgradu Generalštaba koja je trebala da se renovira kao kulturno i istorijsko naslijeđe Srbije je ustupio njegovom zetu.
Ili ono vrhunac hotel Jugoslavija.Ma baš ne zna za Srbiju.Pa sad kad krene i jedno i drugo da se ruši i zavijori američka zastava.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 06-11-24 at 13:03.
Ali uvod od Thunderstruck od ACDC-a je jebeno ubjedljivo najjaca muzika za kampanju. Pogledaj samo kako to mocno zvuci.. uz ove scene, kao da je rijec o najvecoj revoluciji ikad, dogadjaj posle kojeg nema nazad, posle kojeg nista vise nece biti isto...
Premocno!
https://www.tiktok.com/@realcoltonmc...86698954018079
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dodik nasmijan ka onomad na kćerkinom vjenčanju. Manda i Dajko u ekstazi. Razbucaju im zemlju kao kesu, bombarduju ih, pobiju, otmu im iz duše Kosovo i opet slave pobjedu USA precednika. Treba bježat sa ove planete.
γνῶθι σαὐτόν
Srbi, pljujte po Trampu, pljujte po Amerikama... samo da nam Cezar pocine ovuda.![]()
Tramp je prije svega Amerikanac i radi za cije interese? Naravno, Amerike. Sto znaci nezavisno Kosovo, slabljenje Rusije i nazalost nestanak Gaze. I to je to, dzabe euforija
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zasto se Srbi raduju, kako imaju obraza..?
Isto kao kad se vlada formirala kod nas. E, tih muka, tih suza komitskih... zasto, kaaako, zbog ceeeega Bosnjaci i Srbi zajedno?? To ne smijeeeee!!!!
Hahah, tecnosti, drugari.. samo lagano....
Mozda gledas iz pogresnog ugla, tj povrsinski.. Na povrsini osmjeh, a u sebi "Nece se desavati da 40 od 44 iz kabineta ga smatra ludakom, sad su spremni sa Project 2024 i izgradjenom infrastrukturom po dubini za razliku od 2016e, za kriminalne radnje nece odgovarati ni Tramp ni Mask - eto im ga to njihovo demokratsko pravosudje, stanovnicima Amerike ce biti gore..."
A moze bit da grijesim, da se samo autokrata autokrati - diktator diktatoru raduje.
ne znam da li će Palestinci složiti sa tobom. jer Trump je još više pro izrael nego trenutna administracija. rat u UKR će već drugačije odraditi, nedje to smatram.
pogrešno percipiraš stvari. ne slave oni pobjedu Trumpa kao budućeg predsjednika USA. oni slave jer su četnici sa dna kace plus desničari i jer se nadaju da će opet moći nekakve ratove za nešto da vode, a da će im ovaj to odobriti. kao što napisah nacionalisti sa dna kace pa bili oni Crnogorci (a eo odje imaš post čoeka koji za sebe piše da je Crnogorac i da bi branio dps po svaku cijenu, podržava Trumpa, što dovoljno govori o njemu jel te) ili Srbin, Hrvat se raduju jer oni imaju iskrivljen pogled na svijet. da ironija bude veća njihovi stavovi su vrlo slični i sa Hillary Clinton![]()
oni Ameriku mrze iz dna duše al opet kad treba da se zaradi idu tamo. eo premijer CG, Mandić jutros čestita. srećan je i vodja CG - Vučić. al opet imaš politiku administracije Trumpa ka Balkanu u njegovom prethodnom periodu, tad je recimo CG ušla u NATO, a Pence (što je realno bitno za malu državu poput CG bio u posjeti, kao VP najmoćnije države svijeta). sad bi neki ljudi mogli biti visoko u administraciji Trumpa koji imaju poslovne veze sa snsom. spoljna politike Amerike će biti takva kakva jeste, uz promjenu da će Orban biti moćan igrač.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ova tri su samo slučajno srbi. Avetinje u osnovi, a tek posle toga muškarci, srbi, državnici i ostali identiteti koje gaje. Zapravo ovo “posle” ne postoji jer priča staje odmah na početku. Što se odmah trigeruješ, nisu ti iz kuće, a i sam znaš da su sva tri zastidje ne za srbe no za ljudsku rasu prvo. Do priče o srbima nećemo ni stići bar ne sto se mene tiče. Treba li da navodim i druge nepomenike koji slučajno mogu biti crnogorci, bošnjaci, albanci itd da bi vidio da ne mislim o srbima nista lose?
Last edited by Caesar; 06-11-24 at 13:39.
γνῶθι σαὐτόν
Htio si da bjezis sa ove planete. Ako su te na ovu bjezaniju natjerali Manda i Dodik, ubij se, brate.![]()
Nego.. prije ce biti da sam ja u pravu i da tebe zulja sto maltene cijeli narod vidi ovo kao nesto pozitivno. Da, da, na narod ti mislis. I nemoj da nam mudrujes sad tu. Coce, Manda i Dodik su nam sad nesto bitni.
kolega @Caesar je korektan i normalan, ako je iko. samo treba čitati neke njegove postove. jasan stav u vezi partija, Crnogoraca, Srba. lažnih 'Crnogoraca' i 'Srba'. nisam mu advokat al njega ne treba napadati da ima problem sa bilo kime
Andrija Mandić je premijer ove države, te s toga reka' bih da je trenutno najbitnija aktuelna politička figura Crne Gore. Dodik je neko sa prilično jasnim stavom o nestanku CG kao države i mržnji ka Crnogorcima i Srbima koji nisu po njegovom ukusu.
U pravu je kada kaze “smetaju mi”. Ispravnije je ipak “smeta mi” i to činjenica da jedan narod bira takve predstavnike. I crnogorci su ih imali i tada mi je smetalo. Nisu mi smetali ni srbi ni crnogorci iako moze tako da izgleda. al i sa zenom se posvadjas, a citav ste zivot zajedno pa bi trebalo da se razumijete, tako da je očekivati malo nerazumjevanja izmedju stranaca i jos na forumu u pisanoj formi. Nista strašno. Vremenom i to dodje na mjesto. Da pozelim eto srbima da ih svi mrze kao jahvala svakako
γνῶθι σαὐτόν
to je mantra, vrlo opasna koja je prisutna dugo vremena u CG. jača i jača od momenta kada je df postao najjača stranka odje. ako kažeš nešto protiv nekoga iz te stranke mrziš Srbe, ako napišeš da je neka odluka Vlade/ministarstva/direktorata etc loša - mrziš Srbe. i tako se stvara začarani krug iz koga nikad nema povratka.
ja sam to više puta napisao na ovom forumu. mantru dpsa je preuzeo df. dps je naštetio ovoj državi, sad to radi df. df je filijala partije koja je kriva za smrt 14 ljudi u NS. i ne samo df, no komplet aktuelna većina. to nikada ne treba zaboraviti.
jasno razdvajam amere koji glasaju za Trumpa i njegove fanove odje. normalno da od tih silnih miliona glasača njegovih postoji dio koji je ekstreman, al dobar procenat nije. zato i napisah, Hillary je vrlo slična Trumpu.
Trump je opet uspio da ubijedi radni narod od Pennsylvanie do Wisconsina. osnovni problem demokrata je vrlo sličan našim partijama - odnarodili su se od običnog svijeta. nisu naučili iz grešaka i Trump je opet uskočio u prazan prostor. i ako ne nadju za 4 godine nekoga, doći će neki Ron DeSantis (koji mi je recimo okej lik) i počistiće ih. ja sam recimo gledao intervjue dje ljudi kažu da imaju problem sa stavovima Trumpa u vezi nekih stvari ali su ga glasali, jer demokrate zaboravljaju običan narod.
kod nas u CG i regionu (tu prije svega mislim na Srbiju i Hrvatsku), Trumpa podržavaju okoreli desničari koji bi nacionalno čiste države. dakle Mandić i Dajković CG bez Crnogoraca i manjina, prisajedinjenu Srbiji na nekom referendumu koji bi oni organizovali, Milanović takodje u HRV samo Hrvate etc. jutros na fbu jedan okoreli Crnogorac slavi pobjedu Trumpa uz neke nidje veze argumentaciju
Zna li se kolika je bila izlaznost?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne znam... Ali znam da ce Tramp da izadje na preko 300 elektora, dok ce KamIla da preskoci 230 i tu joj je plafon. Rasturanje totalno.
Tacnije, vrlo vjerovatno ni 230 nece dohvatiti. A sad je 224. Toliko lose stoji u svim preostalim zemljama.
Last edited by ovizionizi; 06-11-24 at 15:15.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks