Racunao sam kao Beko sto sam imao, najeftinija a radila 12 godina. Realno nisu to vise neke nove tehnologije, tu je problem kvaliteta.
Da ne ureknem evo mi pere masina za sudje (Candy) isto 12 godina.
Cijena te Candy ti je odmah trebala sve reci
Kako ne znas, ja sam dva puta odje pisala da mi je prije ove Bosch za susenje, i kombinovana Gorenje radial sasvim solidno i nisma imala zamjerke. jedino sto sam morala masinu za pranje da susim iz dv aputa. Ali je radial dobro. sad podstanarima takodje dobro radi. Sad smo imali mjesta, i zato smo uzeli odvojeno. Bosch je serije 4, 7KG, moguce kao Mexico-va i radi bez greske. Nema apsolutno nikakve toplote u prostoriji, nema mirisa, ne guzva i susi do kraja![]()
Racunao sam kao Beko sto sam imao, najeftinija a radila 12 godina. Realno nisu to vise neke nove tehnologije, tu je problem kvaliteta.
Da ne ureknem evo mi pere masina za sudje (Candy) isto 12 godina.
Beko se tad probijao i imao jako kvalitetne stvari za te pare, posle slijedi pad kvaliteta a i cijena porasla malo.
Beko ima problem sa limarijom kod bijele tehnike. Malo vlage i odmah rdja/korozija. Znaci nula kvalitet, barem ovo sto dolazi u CG.
Beko servis nece da cuje za sanaciju rdje na masini za ves, koja je u garanciji, jer to kao ne ulazi u garanciju (moze sva da se raspane/da istruli od vlage za pola god. i vidimo se, nikom nista). Ako uzimate Beko masine za ves, nemojte ih drzati u kupatilu, nego u dnevnoj sobi
Ima li koja firma da radi sanaciju rdje na bijeloj tehnici, tipa da se donese masina, da skinu rdju sa sasije, i da je lakiraju kako je trebala da bude lakirana fabricki.
Samo bih dodao...e kako se mi muski razumijemo u pranje i susenje vesa, svaka domacica da nam pozavidi...a ove neudate da nas odma kaparisu za zenidbu. Ne bi se djaoljoj pomjerii da zna vise od nas.
Izvinjavam se za off...
Inace, ova moja kad susi, zamirise kuca na omeksivac...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ahahahaha povedi je kod limara da ti to sredi
ja racunam, branik je tu do 120e, 2 krila masine po 70
sestrina masina za ves je izgledala ovako poslije manje od 2 godine
sva na rupe... oni smirglali i farbali spoljnu stranu radi "estetike", ali sve dzaba kad nijesu iznutra mogli - dje ce je rastavit cijelu...
cekaju da "klekne" skroz pa da mijenjaju - pere ona, no dzaba
hahahahahaahahhhah taman.
Ili da 'zovne' coek ove prevarante iz Beko-a da je ispoliraju, no pusti djavola, da ne izlaze u novinama bizarni naslovi tipa 'smirglali mu, i lakirali ves masinu' ahahahahahahahahaah. Tarantino dje si, evo ti tematike za novi film
A nema dok ih zakon za 'usi' ne uhvati pa ih dovede redu. Nazalost zakona nema, a ni primjene postojeceg, i onda mogu taj skart/bofl robu i dalje da 'uvaljuju' kupcima.
Domaćini i domaćice,
Ima li ko drobilicu u sudoperu?
Koja se dobro pokazala? Kvari li se?
Tehnomax ima ovo DROBILICA FRANKE IT TE75 134.0500.618
Guglao sam i ova je valjda top.
https://www.amazon.com/InSinkErator-...s%2C704&sr=8-1
Last edited by stefke; 05-11-24 at 00:06.
Nama ovo radi dobro vec 7 godina
Nisam znao da ovo postoji u opste kod nas.
Ti si izmisljena za stanarku onih zgrada sa Zabjela (sa septickom)
Iskreno i ja prvi put ovo vidim . Od kad znam za sebe imamo onu duplu resetku na klik na sudoperu. krupniji otpad bacamo u smece eventualno u wc soljua u sudoperu nista
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
bar jedan americki horor je prikazao drobilicu 😂
samo mislim da nasa kanalizacija nije ni za izdrobljeno
nothing comes from violence and nothing ever could
ima, no se oni vade na to da je bila "u vlaznom" - valjda je drze u 20cm vode kad niko ne gleda![]()
ahahahahahahhahahahahahahaah
sva ljubav za drobilicu
ja sam se dvoumoio da li da je uzmemo - no sam bio nasao samo neke po ~400e pa mi bi mnogo
radio je jedan prijatelj neka uvoz toga, bas udrobi sve za standardnu cijev od 70
Od toza, masnoce sitne itd,pa se zacepi odvod, a ne jos i to, bas ne vidim mogucnost da se nesto usreci coek sa takvom napravom i nasim standardima cijevi i odvoda.
Ih kako kafa cepi odvode to je nevjerovatno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bas, makar 2x sam imao priliku da razbijam(zamjena kuhinje), ulaz onaj u zid bude kao kamen, srafciger nece da sw zakuca, no odvaljujes komade po malo. Sto se desava ako se cep napravi nedje u pod ili slicno, ne zelim da znam
Rece tad jedna domacica "A ja se sprdala svekrvi sto sipa sve u kanticu,pa nosi napolje."
Hoce li ko biti ljubazan,meni pochetniku da objasni...?Neko iskusan!
Dobih ovu tiganjchinu na poklon,moze li rekoh da se przi piletina,cevapi,itd...moze,kako ne...e sad,stavim mimimum ulja,meso spolja izgleda odlichno isprzeno,ali iznutra kao živo da je...gdje grijeshim...?
Probao sam i sa samo kap ulja,ista stvar...samo tada i spolja izgleda slabije przeno.
https://www.vitapur.me/kuhinja/kuvan...ck-line-28-cm/
...
Do tebe je![]()
bome i ja mislim da je do kuvara... ja kuvam na istu seriju i meso je svaki put bombona
defini KAO ZIVO DA JE - mozda si samo otkrio da pilece bijelo ne mora da bude ko da zvaces carapu s treninga kad se osusinego da se isprzi i ostane socno i pilece i telece i svako...
Nudi mi se jedna ali kao iz topa izvali-ja ti nisam za kuhinju,itd...pa koji cesh mi...onda???
@LuTheDuck
Pa upravo to,nije sochno,spolja izgleda savrsheno przeno,u presjeku ne,ni pileće,ni pljeskavice,ni ćevapi...pashta je recimo bila skuvana odlichno...
MOzda grijeshim shto umjesto minimum ulja ne probam sa nekim maslacem ili...?
...
Svejedno je na čemu pržiš, vjerovatno nijesi ugodio temperaturu tj. previsoka je pa ti se okolo zapeče meso, a unutra nije pečeno. Takođe, meso mora šrethodno da bude na sobnpj temperaturi. Piletina se ne peče na više od 180 stepeni, inače će biti suva, junetina se na tiganju peče kratko, itd...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks