Probajte Sonax Sprej n' Sil
Prema tome, šta da ti kažem?
Uzeh ja Sonax BSD, Multistar i onaj mat cistac za enterijer isto od Sonax-a.. Samo se nadam da ce potrajat![]()
Sent from my S23+
Sonax BSD je odlican za te pare ali ga treba nanositi na kvasan auto.Tako radim godinama i nema greske.
Susis ga sa jelenskom ?
To dok je malo ne pohabas i onda je lako sa njom.
Dje u pg najbolje odraditi poliranje i zastitu auta?
Momak prije svega dobar i pošten.
Sad ne znam koliko si spreman da čekaš.
Vidji sa njim kad bi bio na red.
Doktorski ti radi...
200m posle reglaže Ivanović na Zabjelo.
https://www.instagram.com/djokara43?...Vob291bmkzODJv
Nije mi problem da sacekam ako radi kako valja.
Jelensku druze zaboravi kad je auto lak u pitanju.Mikrofiber krpa,moze i ona crvena od sonaxa,bolje sve nego jelenska.
U sve mogućem zakazivanju svega i svačega, pranje auta po tri dana se čeka, pokušah da se snadjem i gepek da sredim od nekog sitnog pijeska, pronadjem u garažu jednu novu četku za wc šolju i mogu vam reći vrlo praktična i efikasna u kombinaciji sa usisivačem.
Odradih danas sam polimerizaciju farova, narucio citav onaj set sa smirglama, rezultati su perfekcija.
Prvo ide vodena smirgla 240, 360, 600, 1000, 1500, onda sam sipao neku plavu tecnost u onu lampu i polako prolazio preko fara dio po dio. Pise da je garancija 3 godine da ne mogu da pozute, vidjecemo.
Sent from my iPhone 16 pro using Tapatalk
ta tecnost ti je aceton...
staro kuvalo za kafu ili limenka omiljenog pica + pistolj na topli vazduh, i udri isparenjima po farovima i to to je to...
aceton u apoteku ili kucu hemije
maska za disanje obavezna inace
Šta kupiti za čišćenje kože (sjedišta)?
Za zaštitu imam već nešto od Sonax, ali mi treba za čišćenje, da skine onaj sjaj i dobije onaj mat finiš.
Nešto sam razmišljao da baš dobro razblažim dimer, mekom četkom da utrljavam, pa poslije mikrofiber krpom da čistim, ali se bojim da ne razjede kožu. Ali ako već ima sredstvo baš za kožu onda bolje s njim
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Imas ga u Era https://www.instagram.com/era111_off...VoZWZxbWJqcXRk
Kod Bernera u Fortuna inc isto.
Ja sam uzeo od ovih prvih.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Jesi probao sonax multistar?Uzmi cetku za kozu,imas isto sonaxovu cetka kao za cipele.
Pazljivo s razmjerom
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Samo bih skrenuo paznju da se neko ne zezne i povede auto kod ovih na Stari Aerodrom u blizini skole, sto reklamiraju pranje dubinsko sjedista i obicno pranje auta spolja i unutra, zovu se Tepih servis Profi.
Sjedista operu donekle i ok, ali ovo ostalo - nikad gore nesto ne vidjeh u zivotu. Svuda fleke, spolja i unutra, gumene patosnice glibave i uspjeli su volan da mi ogrebu nekako. Da ne saljem sad slike, ali zaobidjite ih u sirokom luku jer je to najgore pranje sto sam ikad vidio.
Tico trlja ruke.
Prema tome, šta da ti kažem?
Dobro me napomenu ...kanim se evo ne znam ni sama koliko da povedem auto na pranje. Gliiiib
Last edited by aLaPaCha; 03-12-24 at 22:24.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks