Okle ti ideja da ga traže?
Рачун већи НЕ значи да је скупље!
Сале Мујовић
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovako na aliexpress imas neku stvar koja je 20$ i free shipping, kod drugog prodavca tu istu stvar imaš za 7-8$ ali ćeš platit shipping 13-14$
Pa mi osvježivači histerišu da nisu isti kao dps. Ako se neko sjeća kad se rtcg pretplata uklanjala sa računa za telefon uz istovremeno povećanja cijene telefonskih usluga, tadašnji dps je pričao ada nema poskupljenja, računi za telefon će biti niži kad se ukloni rtcg pretplata. To što će pretplata i dalje da se plaća nema veze, a nije imalo veze ni to što je "ostatak" telefonske pretplate bio veći nego nekadašnji dio zajedničke tel/tv pretplate.
Za naše mlađane osvježivače, nekad se rtcg finansirala iz pretplate koju smo plaćali svi mi. To je bilo prije nego što se prešlo na finansiranje rtcg iz državnog budžeta... koji opet plaćamo svi mi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dvije države… hahahahahahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Red bi bio da Ljaljo ode do Hrvatske da im se zahvali za pomoć. Kao koordinator onoga penisa palca za bezbjednost.
Tko leti, vrijedi...
Prvo , nešto mi nepovezano priča ovaj čiča.
Drugo , dan drugi i evo već druga priča oko Balijagića i rakije i susreta sa mještanima , obje u Srbije.
Samo jedna logička nedoumica , da li ovo malčice instruišu tamo da bi se skrenula tema sa Novog Sada ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A ođe isti lik kaže da mu je rekao da je policajac.
https://www.kurir.rs/crna-hronika/94...Xk1Zen7HZdKX_w
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znači bivša OZNA,UDBA i današnja BIA,SAJ WTF i garnizon još Hrvatske SOA-e jure bezuspješno starca sa lovačkom puškom?
Možda se samo bačaju u reklame jeste mislili o tome.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Moguće da ti je previše optrećujuće, ali bih te zamolio bez vrijeđanja. Ja ne maltim. Pošto si u diskusiji sa mnom, ne ide ti opomena za ovo, inače bi išla.
Da si pažljivo pročitao, vidio bi i ovo boldovano koje sam odvojio crticama bio - ako je ovo tačno.
Opet ti kažem, mora to mnogo mnogo bolje. Pažljivije čitaj prije nego nešto napišeš i odgovoriš.
Ja nisam branio DPS u prethodnom periodu, tako da to pitanje nije za mene. Kažem da ti je DPS ostavio ovu nisku cijenu struje.
Koja neće poskupit kako reče premijer, ali račun može biti veći kaže ministar koji u 22h spava a ovo bijaše dan uveliko kad je rekao. I možda aktivna energija ne poskupi, ali prenos i dopremanje struje na samare magareče u CEDIS DemoNkrata možda poskupi.
Mada oba pomenuta gospodina su karakteri, i od riječi. Poznati po tome nadaleko.
Last edited by hercules; 04-11-24 at 20:36.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Mislim da smo pogrešno prišli procesu hvatanja Balijagića. Ne pomažu SAJ, i termo dronovi i psi tragači kad se hvata pjani đed. Za hvatanje pjanog đeda treba pjaniji đed. Zovite Zdravka.
Tko leti, vrijedi...
Predložio bih moderatorima da brišu/sankcionišu bilo kakve šale(tačnije u pokušaju šale),slike,fotomontaže,političko potkusurivanje i sl. na forumu sa ovim zlotvorom.Oni pokojni imaju porodice pa bi bilo, najblaže rečeno, neukusno da neko od njih to vidi.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by hercules; 04-11-24 at 20:57.
Podgoričanin D.G. (34) ranjen je večeras u pucnjavi u Bulevaru Save Kovačevića u Podgorici, saznaju "Vijesti" nezvanično.
Prema istim informacijama, on je hicem iz vatrenog oružja pogođen u predjelu noge.
Pucnjava se dogodila nekoliko minuta prije 21 sat.
Po novom zakonu odmor ne može da se plati. Ali Opštine redom imaju vrhunske pravnike koji zaobilaze sistem. Barani prednjače. Moraju stalno prisustvovat a poslu, puno zadataka. To što nije zdravo raditi toliko i ne koristiti odmor nema veze. Žrtva se mora podnijeti.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...gradske-uprave
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...je-cijena-vode
Ovi kritikuju premijera, mada koriste njegovu tehniku. Neće voda poskupit nego će računi bit veći radi granskog ugovora i zakona.
Kao u vicu, kad pripadnik RE populcije pita tatu oće li ić na more. 90% oćemo 100% nećemo.
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks