Možda ima dobar PR što ti znaš.
Jel moguće da Amerika ovako patrijarhalna.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ako Trump dobije to je zato sto je Kamala izgubila sama protiv sebe. Ispucala se sebi u noge maksimalno ovih par mjeseci, od toga da je iscimala sve javne licnosti da onako ponizno mole ljude da glasaju za nju do toga da ne zeli da ucestvuje u nijednoj diskusiji koja joj ne odgovara. Eno je Trump bio kod Joe Rogana i pricali su o random temama a Joe je takodje i nju zvao al nije htjela bez da pitanja budu koja ona trazi i da on dodje kod nje (znaci fejk intervju ne podcast). Iskreno, tragicno je da Demokrate u SAD sve vise i vise lice na nase diktatore (khm Vucic)
Možda ima dobar PR što ti znaš.
Jel moguće da Amerika ovako patrijarhalna.
Pa PR joj je ocajan dok Trumpu sin vodi PR i za sad je efikasniji 10 puta od Kamalinog PR-a![]()
Jes i zet mu je car čim je kupio generalštab u Beograd da piša po njemu.
Trump je odbio drugu debatu, koja je svakako bitnija nego gostovanja bilo dje. pri čemu kao što rekoh eo mjesec dana priča kako će ga pokrasti i njegov kandidat za VP u debati ne smije da odgovori na pitanje da li je Trump izgubio prethodne izbore. u Americi javne ličnosti radi ovakvih ili onakvih razloga stanu na stranu nekog kandidata. ne vjerujem da Kamala mora da 'ponizno' moli LeBrona ili Juliu Roberts oko toga da je podrže. LeBron je Bidena podržao, i to je bio mnogo glasniji nego sada.
Demokrate plaćaju cijenu svoje odluke da ih Hillary predstavlja 2016. godine i toga da za 4 godine nisu mogli naći kandidata nego su prvo išli sa Bidenom pa kad su sondaže bile užasne plus dostina stranke bila protiv onda pošli sa Kamalom. to kako je radila kampanju govori da je očistila zaostatke u mnogim swing states dje je Trump imao finu prednost u odnosu na Bidena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa i ne bas, bore se oko mladjeg stanovnistva najvise a to je ciljna grupa za podkaste. Mislim da taj podkast kod Joe Rogana ima preko 40m pregleda. Ne moli ona njih ponizno nego to ponizno rade javne licnosti, meni je zalosno da Robert De Niro, coek od 80 god ovako gura Kamalu i to multimilioner
Naravno, jadno mi je gledati i Elona koji nikako Trumpu iz guzice da izadje od pocetka kampanje al mislim da sto se toga tice Trump ima ogromnu prednost al eto, saznacemo za koji dan
Elon ako se to desi će ga pojesti ne za doručak no uz snek.
Kako si ti naivan boguvala.
Što ti znaš o Elon Musku ekšuli?
Last edited by Bluemoon; 04-11-24 at 19:50.
De Niro proziva Trumpa odavno, i on bi mene podržavao da sam kandidat. nazivao ga tiraninom, ulazio u prepucavanja s njegovim glasačima. čoek jednostavno neće da mu Trump bude predsjednik i to je legitimno.
sprovedena je bila neka anketa u kojoj je Kamala imala blagu prednost koja se tiče ljudi u dobi od 18-29 godina tipa 3-4% dok je Trump glavnu prednost imao kod glasača starije dobi. kod žena naravno vodi Kamala.
Šta kažete idu li SAD naprijed ili unazad?
Love, peace and respect.
Naprijed! Ka provaliji.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Definiši je li bilo bolje unazad ili nije
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Mislim da idu unazad nezavisno od toga ko pobijedi na izborima. Isto tako, politika prema CG se vjerovatno nece mijenjati nezavisno od toga ko dobije.
E'o idu unazad ka im profit gugla i Coca Cole i vojne industrije ajde ne sprdajte se.
Ko je spremniji da prizna poraz, Kamala ili Donald?
Ako Donald izgubi mislim da bi najtužniji dječak u cijeloj priči bio Elon.
A nije moga da se kandiduje jer nije Amerikanac.
Sve trans…
Prema tome, šta da ti kažem?
Ostade naslov teme isti...
A Maja bi sve u pravu.
Hvala lepo
1, 2...![]()
Last edited by mneonly; 06-11-24 at 19:54.
Love, peace and respect.
https://www.instagram.com/p/DCBppEas...ZicHlid3ZqOQ==
@outline jel te kumara razočarao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
naravno da ne. njegov izbor, ja to poštujem. on nije desničar ka ovi naši političari ili narod koji se pali na Trumpa nadajući se da će on donijet blagostanje u ovu državu. kumara je čoek fuliran kešom al koji se ne folira. on neće podržati nekoga ili nešto samo zato što je većina za to. radi toga moje poštovanje
I moja je (omiljena) ali sam je shvatila ka satiru.
Kako li je shvatio Elon Mask.
Evropo ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.nbcnews.com/politics/jus...-tr-rcna179342
The Department of Justice on Friday charged an Iranian man and two others in a murder-for-hire plot targeting then-candidate Donald Trump and others.
Iran’s government directed these actors to “target our citizens, including President-elect Trump, on U.S. soil and abroad,” Damian Williams, the U.S. attorney for the Southern District of New York, said in a news release.ovo su veoma ozbiljne optužbe. na težini još više dobijaju jer je Trump izabrani predsjednik.According to the criminal complaint, an official with Iran's Islamic Revolutionary Guard Corps allegdly told Shakeri in mid-to-late September to focus on surveilling and assassinating Trump.
Shakeri told the Iranian official that it would “cost a ‘huge’ amount of money,” the complaint alleges, adding that he understood that Iran was “willing to continue spending a lot of money in its attempt” to have Trump killed.
Around Oct. 7, the Iranian official tasked Shakeri with providing a plan within seven days to kill Trump, he told law enforcement in recorded interviews, the complaint says.
Last edited by outline; 08-11-24 at 18:47.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks