Meni se Verde Village pakleno sviđa, ali prodali su se odma stanovi sa pogledom na podgoricu, ne gleda mi se na trg stvarno.
Dadai ozbiljno kasni pa vidi koje ce sve precice da uvate da to nadoknade
I Dadi i Bemax su meni problematicni zobg pruge... em buka em ce impregnol da ti smrdi pod nos cijelu godinu
Kod Zabjela vodi racuna da to sto ima skolu je privid jer djecu vise nemaju dje pa ih guraju u 4-5 smjena sto bude pakleno po roditelje (kao npr Pavle Rovinski skola)
Sto kaze Montenegrina - idealno bi bilo ovako - shity kvart i okolina ako ces da izdajes, oko Mljekare ili centar do podvoznjaka za zivot - sve ostalo su ti kompromisi izmedju to 2
Izmjestice prugu...peticije gradjana....))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Čudi me da zetagradnja kasni i to dosta sa central pointom…
neki kazu da su zeznuli rokove zbog bazena - da su svi majstori bili tamo umjesto na zgradu
ali ne znam ti...
jesu li preskocili cuvena 3mjeseca?
Eno ima tabla, al zaboravih, mislim da je bio 02 ili 03 mjesec 2024.
Nivel predaje kljuceve 15 dana prije isteka cuvenih 3 mjeseca. Svi to zloupotrebljavaju, a to su 3 mjeseca koja treba da sluze u slucaju vremenskih nepogoda ili problema na koje investitor ne moze da utice, ali kod nas investitori to racunaju kao poklon od drzave za kasnjenje i motivisu ih da kasne.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ako je tabla april 2024 onda su pofino prekoracili.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
a jes no je to, nepotrebna, bezobrastina
npr ovi "moji" (Ventura partners) su fasadu priveli kraju u oktobru prosle godine, a zavrsili su je u oktobru ove... tj fasadu u prizemlju jos uvijek nijesu zavrsili
od maja nijesu mrdnuli guzicom sto se tice uredjanja okolo zgrade, trotoara, parkinga itd...
Podjes na gradiliste, a oni imaju ukupno 4 molera i 4 gipsara na cijelu zgradu... BEZOBRAZNO... jer ce platiti isti broj dnevnica samo ce da se radi 10x duze
ko nema nekih kikseva u rokovima zbog vremena ili zatvaranja gradilista zbog ptica i ko zna sve cega moze da ispuca sve sa barem 2-3 mjeseca "viska" lagano... narocito kad se zavrsi siva faza - poslije toga je vecina stvari se mjeri samo brojem radnika
Zetagradnja kasni i sa zgradom na Zabjelo, mislim da je ljetos trebala da bude završena.
Ventura Stari aerodrom takođe kasni, rok bio 01.10. Mada su je priveli kraju.
Manje zavrsenih zvrada, ma jenje stanova u ponudi, veca cijena?
Stanovi se ponoglasa prodaju 2000 pa gore za stanovr kojo ce bit gotovoi u 2026.
Gledam sada, jeftinije na moru kupit no u Pg![]()
![]()
Racunaj 2000 sada kada zovnes.
Cini mi se 1950 preko CKB banke....
Gad, ovo u Budvu, pogled na more, tako i Brajici pred tunel imaju pogled na more
Kaze 900m, a garantujem neka pedenca, i ispostavi se vazdusne linije.
master na stari 2200 plus se mora uzet garažno mjesto 15k.
kao montecarlo sija montenegro
mada, to je nova realnost, nema se što presnijećivat
Cisto da znate na zabjelo ulica ksenije cicvaric novija zgrada 120 stanova na septicku .... i sad je to zacepljeno bice rijeseno sa drugom za par dana...
Za 1900 po kvadratu zivot u zgradi na septicku za kucu.
Kako, tj zasto? Tamo postoji kanalizacija!?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks