Umoran sam od svega sto znam
neka je neprijatna tisina danas 🤭
nothing comes from violence and nothing ever could
a ponedeljak, vazda fuliran
najjaci je begovic, vesna je sad samo jedna obicna "zena"
kako od bog i batina, princeza tatina do jedna zena... zrtvica
Last edited by goozica; 04-11-24 at 15:50.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ajde da popiješ rakiju
https://x.com/KonteZanovic/status/1853470801137164540
Love, peace and respect.
Znaci li ovo da ce ovi novi posteni pametni napokon potrpat i osudit razne Vesne, Barovice, Ivanovice, Katnice, Lazovice i poslat na 40 godina zatvora?
Aj srecno bilo, sve im je pruzeno samo da ih osude!
Ovo me podsjeca na ono “sve sam ti obezbjedio tvoje je samo da ucis” ili za ove osvjezivace “tvoje je samo da dolazis na casove i da budes miran, imaces 2”
E toliko im je sad lako.
Last edited by GaD; 04-11-24 at 16:34.
Ovaj brat u Hristu što kači kamere po crkava izgleda da njeguje jedan specifičan ekumenizam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
O, zemljo Indijo...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ni ovaj debil nije ua bačit.
Da se neko ovako sprda bila bi dobra Alan Ford zajebancije.
Međutim, kreten je ozbiljan.
Tko leti, vrijedi...
Misliš na ono kradem od siromašnih, da bih dao bogatima.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Da.![]()
Love, peace and respect.
Umoran sam od svega sto znam
Veli ugasi vas Leka da brani što se Šaranović izblamira.Plač.
Ti i Leka da ste mu neki drugovi rekli bi mu da se ne blamira a može bit da mu se smijete iza leđa.![]()
Last edited by Bluemoon; 04-11-24 at 17:23.
Za Lekovica izgleda oni koji su ga glasali nisu ljudi jer nebitno od politicke orijentacije apsolutno svi traze ostavku Saranovica jer je covjek u moru nesposobnih ljudi kralj.
smiju li ljudi koje ne zanima tolko ko je na čelu MUPa ili UPa da kritikuju postupanje policije u ovom slučaju? oni koje ne zanimaju partije? jel to zakonom zabranjeno? da li je ovo Sjeverna Koreja?
10 dana čoeka ne mogu uvatit. direktni krivci za to su ovi iz resora i uprave policije.
braniš ih apsolutno za sve. koliko god neke stvari loše radili, ne priznaješ. i onda prozivaš nekoga iz dpsa, a radiš iste stvari kao oni.
Last edited by outline; 04-11-24 at 17:25.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A koja odgovornost i gašenje kad je on sam po sebi neodgovoran. Vrtić i dalje bije iz njega. Ne samo iz njega nego iz svih demokrata, svi oni ovaj blam od promovisanja rade.
A inače mu je ovo takav kiks od izjave jer i dalje nisu naučili da svoje neznanje, nestručnost, korupciju i sve ostalo što ne valja ne treba da brane sa pričom a kako su ovi ili oni radili. Alo ti si tu i treba da si najbolji od najboljeg nema tu ovaj i onaj.
Love, peace and respect.
Da smo drzava vece teritorije ova Balijagic bi moga i da se skuci, ozeni i zaposli sto bi ga ovi strucnjaci locirali
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Najjače od svega što se i Srbija uključila sa svojijem SAJ-ovcima.
Ništa,bar se iz ovog primjera vidi kako zapravo koordiniraju u švercu droge vjerovatno koga briga za aliju.
Mislim da smo pregrubi prema Lažojkovoj vladi. Zaista nikada nismo imali inkluzivniju vladu. Nikada nije bilo više osoba sa posebnim potrebama na mjestima ministara. Pa čak i na mjestu ministra unutrašnjih poslova.
Lik ladno ide po sela i daje ga po rakiji, dok ga ovi nesposobnjakovići traže.
A retardirani Šaranović snima spotove i sponzoriše Fejsbuk objave.
Last edited by Gagarin; 04-11-24 at 17:40.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks